Opdateret d. 16. april 2021

Datoer for genåbning i vores afdelinger


Det er muligt at leje en hyggelig feriebolig, spille golf på vores fantastiske anlæg, få lækker mad i Brasseriet, booke spabehandlinger hver lørdag og købe gavekort.

Vores reception besvarer henvendelser mandag til fredag kl. 9.00 til 16.00, og du er velkommen til at ringe på tel. 38408000 eller sende en mail på mail@lubker.com 


Vi forventer at kunne åbne vores services på følgende datoer:

Spabehandlinger: 10. april (kan bookes lørdag)
Brasseriet: 21. april
Spa & Wellness: 21. maj
Subtropisk Bad: 21. maj 
Fitness: 21. maj 

Vi ser umådeligt meget frem til at kunne byde velkommen indenfor igen.

Ferieboliger kan fortsat lejes

Lübker Golf & Spa Resort dækker et areal på over 200 hektar, så her er rig mulighed for dejlige naturoplevelser i det flotte område – med god afstand til andre. Du kan blandt andet få motion og en uovertruffen naturoplevelse på vores populære Hjertesti.

COVID-19 forholdsregler

Lübker Golf & Spa Resort følger og agerer helt ud fra sundhedsstyrelsens og HORESTAs anbefalinger – derfor kan du trygt booke en feriebolig i resortet.

 • Forinden ankomst får du via sms udleveret en huskode – således undgår du fysisk kontakt med vores medarbejdere.
 • Du kan køre i egen bil direkte til boligen.
 • I forbindelse med udlejning sørger vi altid for grundig slutrengøring, og i øjeblikket lægges der ekstra ressourcer i både rengøring og desinficering i boligerne (herunder dørhåndtag, vindues-, køleskabs- og opvaskemaskinegreb m.m.). Vi bruger et nyt sæt klude samt handsker til hver enkelt bolig.
 • For en sikkerheds skyld anbefaler vi alligevel vores gæster at afspritte alle kontaktflader – dørhåndtag, kontakter, blandingsbatterier, toiletsæder og fjernbetjeninger – en ekstra gang ved ankomsten til boligen.
 • Sommerhuse sidestilles med et privat hjem. På den baggrund er det op til gæsterne selv at vurdere, hvor mange personer det er ansvarligt at samle i boligen. 

Åbner for servering 21. april

Brasseriet

Vi glæder os utrolig meget til at kunne give dig suveræne madoplevelser igen fra den 21. april. Her er mulighed for at nyde maden indenfor i vores hyggelige Brasserie eller på den tilhørende terrasse.

COVID-19 FORHOLDSREGLER

 • Bestil bord mindst 30 minutter, før du møder op. Bestil bord her
 • Ved ankomst skal der benyttes mundbind eller visir, og hænderne bedes afsprittet. Du må gerne tage masken af, når du sidder ned.
 • Der skal holdes 1 meters afstand mellem gæster.
  I samme selskab må man dog indrette sig, som man vil.
 • For selskaber/grupper: Forsamlingsloftet er på 10 personer indendørs og 50 personer udendørs.
 • Der skal fremvises coronapas – dog ikke ved udendørs servering.
  Du kan få taget hurtigtest flere steder i nærheden:
  Auning, Stadion Allé 2A 
  Ørum, Skolebakken 43
  Kolind, Bugtrupvej 33
  Se alle testcentre og åbningstider her

Vi takker dig for din tålmodighed og forståelse. 

 

Lübker Golf Course

Vi har maksimal fokus på, at spil på banen vil foregå efter sundhedsstyrelsens forskrifter. Baneanlæggets beliggenhed, udstrækning og forholdsvis lave medlemstal gør, at man kan spille på forsvarlig vis. Der vil være banekontrol, som vil håndhæve de fremsatte restriktioner.

Vi har også en imponerende bane til dig, der ikke har DGU-kort. Lübker Academy Course er en 9-hullers Pay & Play-bane, hvor du har mulighed for at prøve kræfter med golfsporten.

Gavekort til luksusoplevelser hos Lübker

Gavekort kan købes på et selvvalgt beløb eller som en oplevelsespakke i form af fx en spadag inkl. behandling, greenfee og golfbil til runden, 10-turs klippekort til Subtropisk Bad eller dejlige smagsoplevelser i restauranten.

Vi er klar til at tage imod bookinger, spørgsmål m.v. – kontakt os på:

TEL. +45 3840 8000 |  MAIL@LUBKER.COM