Lübker Hjertesti

Vi har i samarbejde med Hjerteforeningen afmærket en 5 kilometer naturskøn rute, som er velegnet til både gang og løb. Den vil kunne benyttes af de fleste, da den hovedsageligt er grusbelagt og uden nævneværdige forhindringer. Langs ruten er opsat skilte med Hjerteforeningens logo.

Hjertestien er en integreret del af resortets område, der byder på umådelig smuk og varierende natur med løv- og granskov, åer, søer og – i sommermånederne – sjældne orkidéer. Man kan være heldig at spotte både rådyr, krondyr, egern og et stort fugleliv. Derudover byder ruten på spændende fortidslevn i form af en fredet jættestue, som i 2007 blev genopbygget af Nationalmuseet, så den i dag fremstår i oprindelig stand og med mulighed for at kigge indenfor.

Kom og vær med til indvielsen af Hjertestien søndag den 11. oktober kl. 10.00-11.00 ved Lübker Square [Find vej her].

Søndag d. 11. oktober

Indvielse af Hjertestien

Stien indvies i selskab med bestyrelsen i Hjerteforeningen Syddjurs søndag den 11. oktober 2020 kl. 10.00-11.00. Der arrangeres små opgaver, så der også er underholdning for børnene, og efter rundturen byder Lübker på lidt godt og sundt til ganen.

Udgangspunktet for Hjertestien er fra Lübker Square, Lübker Allé 123, 8581 Nimtofte [Find vej her].


Besøgende vil løbende blive guidet til ruten med de personer, som man ankommer sammen med. Der vil således ikke være en fælles officiel indvielse på dagen - dette for at undgå sammenstimling.

Fokus rettet mod sport, leg, sundhed, velvære og naturoplevelser for hele familien


”En Hjertesti passer perfekt ind i resortets vision med fokus rettet mod sport, leg, sundhed, velvære og naturoplevelser for hele familien. Over de kommende år forventes resortet udvidet med en række nye indendørs og udendørs faciliteter til både sport, leg og hygge. Med denne Hjertesti byder vi alle velkommen til at opleve det skønneste af Lübker, naturen og danmarkshistorien på tæt hold – alt imens man glæder hjertet med motion”, lyder det fra resortejer Carl Aage Nielsen.