2.–5. oktober 2022

Stor international junior turnering hos Lübker

Global Junior Golf har i en årrække på tværs af landegrænser i hele Europa afholdt turneringer henvendt til juniorgolfspillere under 23 år. Denne turneringsopsætning har etableret sig som et velrenommeret arrangement, hvor både deltagere og ledsagere får enestående oplevelser på de særligt udvalgte værtssteder. Formålet har gennem alle årene været at skabe en professionel atmosfære, som samtidig er både hyggelig og bredtfavnende, og hvor hele familien kan være med og støtte op.

Under turneringsdagene bliver de unge golfentusiaster testet mod juniorer fra andre lande. De får samtidig chancen for at få et indblik i, hvordan de udenlandske spillere træner og udfordres på banen – og som en ekstra bonus opstår der måske nye golfvenskaber.

 

NYHED!

VIND en plads til Made In Himmerland 2023 Pro-Am

Den bedste dreng og pige vil automatisk vinde en plads til næste års Made In HimmerLand Pro-Am. Her vil de to vindere få en unik mulighed for at prøve kræfter med en DP World Tour bane – sat op som de professionelle spiller den.

Billetterne er sponseret af Cart Care Danmark.

Turneringsformat:

54 hullers slagspil – 18 huller hver dag i følgende grupper:

  • 19-23 årige – max hcp 7 for drenge og 9 for piger
  • 12-18 årige – max hcp 7 for drenge og 9 for piger
  • U14-14 årige og nedefter – max hcp 15 for drenge og 19 for piger

Brutto scores er tællende.
Præmier til top 3 i både drenge og piger i alle kategorier.


Umiddelbart efter denne dato fortsætter turneringen hos Blokhus Golfcenter.

Pris og tilmelding

Deltagergebyr:  170

Beløbet dækker følgende:

  • Træningsrunde søndag
  • Velkomstmiddag søndag
  • 3 turneringsrunder 
  • Gratis træningsbolde 
  • Vand og frugt til hver runde

Deltagerantal er maks. 90 spillere. Vi forventer, at turneringen bliver fuldt tegnet ganske hurtigt, så book din plads allerede i dag.

Om Global Junior Golf


Global Junior Golf er blevet skabt for at give juniorspillere en platform for juniorgolfturneringer, hvor en professionel opsætning, familieatmosfære og betagende lokationer er nøgleværdierne.

I mange år har Global Junior Golf lavet samarbejder med partnere over hele kloden. Juniorer kan via dette verdensomspændende setup konkurrere mod andre topjuniorer. Spillere kan deltage ved en enkelt eller flere events over hele kloden.