Lübker Academy Course - Pay & Play

Vi har også en imponerende bane til dig, der ikke har DGU-kort. Lübker Academy Course er en 9-hullers sløjfe med par 3 og par 4 huller i smuk natur. Banen er ideel til alle aldre og niveauer, så tag hele venneflokken, kollegaerne  eller familien med.

Prøv golf på vores Pay & Play-bane

Du kan både træne og prøve kræfter med vores 9-hullers Pay & Play-bane – her kan du komme "ind fra gaden", for der kræves ikke golfkørekort til denne bane. Længden på Pay & Play-banen er kortere end Sand, Sky og Forest, men her findes også mange spændende udfordringer.

Det er denne bane, der tages i brug ved fx "Golf for sjov" og bruges til træning.

Lübker Golf Pay & Play er ratet efter "USGA Course Rating & Slope System" – det er derfor muligt at opnå regulering af sit handicap.

Kom godt i gang

Vores faste PGA Pro, Morten Thuen kan hjælpe dig med at komme godt i gang med golfspillet, så du starter med den rigtige teknik og undgår at tilegne dig dårlige vaner. Morten har 40 års erfaring i golfspillet og kan tilbyde både ekspertrådgivning og -træning.

Undervisning fra 150,- kr.

 

Se overflyvning over alle golfhuller

Vi har lavet overflyvning over alle golfhullerne på de tre sløjfer, så du kan se, hvad der venter af spændende udfordringer.