Afløser til receptionsteamet, primært til weekendvagter

Receptionsteamet hos Lübker Golf & Spa Resort søger receptionist til at varetage vagter i weekender, ferieperioder og eftermiddage/aftener på hverdage.

Vil du være med til at skabe uforglemmelige oplevelser til vores gæster i Lübker Golf & Spa Resort, og har du en personlighed, som udstråler god og positiv energi, så er det dig vi mangler i vores receptionsteam.

Vores forventninger til dig:

  • Du har kendskab eller erfaring med receptionistarbejde indenfor branchen
  • Service er en del af din DNA
  • Du er god til IT, særligt hotel- og bookingsystemer samt Microsoft Office-pakken
  • Som person tager du ejerskab af både praktiske og administrative opgaver
  • Du kan holde mange bolde i luften
  • For dig er det naturligt at være vært – det vil sige at være imødekommende og igangsættende
  • Ud over det er du glad, serviceminded og mødestabil, og så samarbejder du positivt, proaktivt og respektfuldt med kollegaer

Vi tilbyder en spændende stilling, hvor ingen dage er ens. Du bliver en del af et team med positive og engagerede kolleger, og du får gode ansættelsesforhold med medarbejderfordele på resortet til bl.a. wellness- og golffaciliteter.


Er du interesseret, så send en kortfattet ansøgning til COO Niels Bonkegaard på nb@lubker.com 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ferieresort med en række aktiviteter


Lübker Golf & Spa Resort byder p.t. på mere end 150 ferieboliger, spa- & wellness, subtropisk bad, legeområder, fitness, café, restaurant, møde- og konferencefaciliteter samt et unikt golfanlæg, der flere gange er kåret som Danmarks bedste golfbane.

Ambitiøse udviklingsplaner

Over de kommende år forventes resortet udvidet med hotelværelser og flere hundrede nye ferieboliger samt en række nye indendørs og udendørs faciliteter og aktiviteter, som skal medvirke til øget aktivitet året rundt. Med den centrale placering midt på Djursland giver Lübker Golf & Spa Resort adgang til en verden af muligheder og oplevelser.

Lübker Golf & Spa Resort beskæftiger p.t. knap 40 medarbejdere. Virksomheden har et solidt kapitalgrundlag og er dermed godt rustet til de kommende års ambitiøse udviklingsplaner, som modnes efter at en ny resortstruktur nu er succesfuldt implementeret.