Bookingmedarbejder søges til Lübker Golf & Spa Resort


Er du den perfekte vært? Både i mødet med gæsten face to face og på telefonen?
Så er du måske lige den bookingmedarbejder, vi leder efter.

Lübker Golf & Spa Resort tilbyder en spændende stilling, hvor den rette profil vil få grundigt indblik i vores koncept for udlejning og ophold i ferieboliger på resortet. Med reference til vores accommodation manager bliver du en del af bookingafdelingen, som blandt andet håndterer booking af opholdsgæster samt sikrer, at vores gæster får den kvalitetsoplevelse, resortet ønsker at levere – såvel før som under og efter deres besøg.    

Bliv en del af et team med engagerede kollegaer


Der er p.t. 150 privatejede ferieboliger i resortet, som i løbet af de kommende år forventes øget betydeligt. En voksende andel af disse ferieboliger forventes at indgå i udlejningskonceptet.

Dine primære ansvarsområder bliver:

 • Salg, oprettelse af tilbud og booking til opholdsgæster. 
 • Servicering af opholdsgæster – både før og under opholdet – herunder vejledning til resortets mange aktivitetsområder. 
 • Servicering og kontakt til boligejere.
 • Løbende udvikling af udlejnings- og servicekoncept, ferietyper og produkter.
 • Samarbejde/koordinering på tværs af de øvrige afdelinger i resortet.

Din baggrund og kvalifikationer

 • Vigtigst af alt er du serviceorienteriet, imødekommende og har erfaring i at yde gæsteservice
 • Du har erfaring med salg via telefon
 • Du er vant til at optimere og koordinere aktiviteter i en foranderlig hverdag.
 • Du har IT-flair og bred erfaring med bookingsystemer (gerne Picasso).
 • Du kan holde hovedet koldt, humøret højt og evner at sprede god stemning omkring dig – også når der er travlt.
 • Du er selvkørende, ansvarsfuld og struktureret.
 • Du har blik for samspillet mellem eget område og virksomhedens øvrige aktiviteter.

 

Vi søger en medarbejder til en fuldtidsstilling i en langvarig relation, hvor du er indstillet på at lægge alle kræfter i at lære resortets setup og organisation grundigt at kende, så du på et ideelt grundlag kan bidrage med løsninger, som sikrer både en god belægningsprocent samt glade gæster og boligejere. Med jobbet følger arbejde hver anden weekend. Helligdagene deles vi om.

Du tilbydes en spændende fuldtidsstilling, hvor arbejdsfordelingen veksles mellem vores back office bookingafdeling og golf front office i golfsæsonen, hvilket medfører stor variation i jobbet.

Du bliver en del af et team med positive og engagerede kollegaer, og du får gode ansættelsesforhold med mulighed for faglig og personlig udvikling. Af andre plusser kan nævnes gode medarbejderfordele på resortet til bl.a. wellness- og golffaciliteter.ANSØGNING

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte accommodation manager Louise Høyer på mail: Lh@lubker.com eller tel. 5210 8532.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og vi inviterer løbende til samtale, men vi venter gerne på det helt rette match.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, CV og andre relevante bilag på Lh@lubker.com

Vi ser meget frem til at høre fra dig!

Lübker Golf & Spa Resort


Lübker Golf & Spa Resort udgør pejlemærket for golf-, wellness- og familieoplevelser i særklasse. Hyggelige ferieboliger, betagende natur, 36 golfhuller med tilhørende træningsfaciliteter, et skønt wellnessområde samt delikate madoplevelser er alt sammen med til at sikre vores gæster enestående ophold.

Resort med ambitiøse udviklingsplaner

Lübker Golf & Spa Resort byder p.t. på mere end 150 ferieboliger, spa- & wellness, subtropisk bad, legeområder, fitness, café, restaurant, møde- og konferencefaciliteter samt et unikt golfanlæg, der flere gange er kåret som Danmarks bedste golfbane. Over de kommende år forventes resortet udvidet med hotelværelser og flere hundrede nye ferieboliger samt en række nye indendørs og udendørs faciliteter og aktiviteter, som skal medvirke til øget aktivitet året rundt. Med den centrale placering midt på Djursland giver Lübker Golf & Spa Resort adgang til en verden af muligheder og oplevelser.

Lübker Golf & Spa Resort beskæftiger p.t. knap 40 medarbejdere. Virksomheden har et solidt kapitalgrundlag og er dermed godt rustet til de kommende års ambitiøse udviklingsplaner, som modnes efter at en ny resortstruktur nu er succesfuldt implementeret.