Medarbejder med kendskab til golfsporten


Lübker Golf & Spa Resort byder p.t. på mere end 150 ferieboliger, spa- & wellness, subtropisk bad, legeområder, fitness, café, restaurant, møde- og konferencefaciliteter samt et unikt golfanlæg, der flere gange er kåret som Danmarks bedste golfbane.

Til at give vores gæster en fantastisk service søger vi en kollega i Golf Front Office – gerne en golfspiller.

Er du vores nye front desk kollega?


Elsker du at yde høj service med nærvær og god energi, betjene golfgæster og medlemmer samt arbejde med glade kunder og kolleger? Så er det lige dig, vi søger som medarbejder til vores Golf Front Office, hvor vi administrerer aktiviteterne på et af Danmarks absolut bedste golfanlæg.

Med tiltrædelse snarest muligt søger vi en ny kollega, som forhåbentlig kender til golf.

Dine primære opgaver vil bestå af:

  • Indgå i vagtplanen i Front Office, hvor der vil forekomme weekendvagter
  • Betjening af golf – og resortgæster
  • Sekretariatsarbejde for Lübker Golf Klub
  • Tjekke gæster ind og ud, booke golftider, lave opholdsreservationer for resortgæster – alt sammen på forskellige IT-platforme
  • Samarbejde med Restauranten og Spa-afdelingen
  • Sælge varer fra Proshoppen

Hvis du kan mestre at arbejde i et travlt miljø med skiftende arbejdstider og bidrage med en god og positiv energi, så får du muligheden for at være med til at præge den meget spændende fremtid, som Lübker Golf & Spa Resort går i møde. 

Ønsker du at have en fantastisk golfbane som dit kontor samt indgå i et team af super engagerede kolleger, så hører vi gerne fra dig senest den 25. marts.
 Send din ansøgning allerede i dag


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte golfmanager Hans Knudsen på 51 80 85 22 eller hk@lubker.com

Vi ønsker en snarlig ansættelse og inviterer løbende til samtale, så send hurtigst muligt og senest den 25. marts 2021 dit motiverede CV på mail til:

hk@lubker.com


Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Golf-, wellness- og ferieoplevelser i særklasse


Resort med ambitiøse udviklingsplaner

Over de kommende år forventes resortet udvidet med hotelværelser og flere hundrede nye ferieboliger samt en række nye indendørs og udendørs faciliteter og aktiviteter, som skal medvirke til øget aktivitet året rundt. Med den centrale placering midt på Djursland giver Lübker Golf & Spa Resort adgang til en verden af muligheder og oplevelser.

Lübker Golf & Spa Resort beskæftiger p.t. knap 40 medarbejdere. Virksomheden har et solidt kapitalgrundlag og er dermed godt rustet til de kommende års ambitiøse udviklingsplaner, som modnes efter at en ny resortstruktur nu er succesfuldt implementeret.