Køkken souschef til Lübker Golf & Spa Resort


Der er fart på i vores populære køkken, og vi leder efter en dygtig køkken souschef, som sammen med køkkenchefen kan styre slagets gang i køkkenet. Derudover skal du være med til at sikre sikre autentiske madoplevelser til vores gæster gennem videreudvikling af konceptet for vores restaurant og café. 

Der er mulighed for at tage en makker med til teamet, eftersom vi også søger en kok.
Se nærmere stillingsbeskrivelse for kok her

Du skal være køkken souschef hos Lübker, hvis du vil:

  • Have en vigtig rolle, som medvirker til, at vi opnår vækst, succes og glade gæster.
  • Være en del af et tæt og velfungerende team med plads til masser af humor.
  • Have adgang til de mange goder på resortet – såsom wellness- og golffaciliteter.

Vidtspændende arbejdsopgaver


Vi tilbyder en spændende karrieremulighed i en virksomhed i vækst. Arbejdsopgaverne vil spænde vidt inden for alle aspekter i køkkenet, idet vi tilbyder alt fra cafémad og a la carte til den store buffet til selskaber/konferencer. Du vil også skulle tage del i udvikling og nytænkning af køkkenets profil samt oplæring af elever og nye kolleger. 

Din baggrund og kvalifikationer

  • Du er faglært kok – gerne erfaren i det nordiske køkken – og har stor passion for mad.

  • Dit fagområde dækker bredt, så du både kan smøre en lækker sandwich og mestre den helt store bryllupsmenu.
  • Du går forrest, tager ansvar og har fokus på ro, orden og en god tone i køkkenet.
  • Også når der er ekstra travlt, kan du sprede god energi og sørge for, at overblikket fastholdes i køkkenteamet.
  • Du sætter en ære i at levere på højt niveau hver dag.

Kender du en køkkenmakker

Da vi også har en ledig stilling til en kok, ser vi det kun som en fordel, hvis du kender en faglært kok, som du gennem en periode har haft et super samarbejde med. Her er således en god mulighed for at fortsætte makkerskabet og starte op sammen hos Lübker.

Nyd de mange goder ved at arbejde på et luksusresort

Når du først er blevet en del af vores fantastiske køkkenteam, så følger der en lang række af goder med. Du kan bl.a. benytte vores spaområde eller subtropiske bad. Og har du lyst til at spille golf på en af Danmarks bedste baner eller leje et af de flotte lokaler til en fest, så er det med personalefordele. I teamet tager vi også ud og spiser sammen og holder sommer- og julefest.Send din ansøgning allerede i dag


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:
Køkkenchef Janni Sørensen på tel. 40369287.

Vi inviterer løbende til samtale, så send hurtigst muligt din ansøgning på mail:
kitchen@lubker.com 

 

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

"Plads til masser af humor"


"Vi har det rigtig godt sammen i teamet, og selvom vi har travlt, er der plads til masser af humor. Og har du en spændende ny idé til menuen, så giver du den bare gas,” fortæller Janni, som er køkkenchef.

Resort med ambitiøse udviklingsplaner

Lübker Golf & Spa Resort byder p.t. på mere end 150 ferieboliger, spa- & wellness, subtropisk bad, legeområder, fitness, café, restaurant, møde- og konferencefaciliteter samt et unikt golfanlæg, der flere gange er kåret som Danmarks bedste golfbane. Over de kommende år forventes resortet udvidet med hotelværelser og flere hundrede nye ferieboliger samt en række nye indendørs og udendørs faciliteter og aktiviteter, som skal medvirke til øget aktivitet året rundt. Med den centrale placering midt på Djursland giver Lübker Golf & Spa Resort adgang til en verden af muligheder og oplevelser.

Lübker Golf & Spa Resort beskæftiger p.t. knap 40 medarbejdere. Virksomheden har et solidt kapitalgrundlag og er dermed godt rustet til de kommende års ambitiøse udviklingsplaner, som modnes efter at en ny resortstruktur nu er succesfuldt implementeret.