Receptionist søges til wellnesshuset i Lübker Golf & Spa Resort


Er du smilende, positiv, stabil og udadvendt? Brænder du for den gode service og for at give vores gæster en fantastisk velkomst med nærvær? Så er du måske lige den medarbejder, vi søger til en 30-37 timers stilling i receptionen i vores skønne wellnesshus.

Indgå i et team med glade og imødekommende kolleger


Til ansættelse hurtigst muligt søger vi en receptionist, som kan medvirke til at skabe uforglemmelige oplevelser til vores gæster i Spa & Wellness. Vi søger en personlighed, som udstråler god og positiv energi, da vi lægger stor vægt på et højt serviceniveau i form af smil, nærvær og hjælpsomhed.

Dit job kommer overordnet til at bestå af servicering af vores dags- og opholdsgæster – herunder modtagelse og vejledning til spafaciliteter, besvarelse af e-mails og telefonopkald, booking af spatider, salg af produkter m.v.

Vores forventninger til dig:

  • Du er professionel, opmærksom og hjælpsom.
  • Du er en teamplayer, som tør tage ansvar og initiativ.
  • Du evner at arbejde effektivt og professionelt med mange forskellige opgaver.
  • Erfaring fra reception og booking fra branchen vil være en fordel.
  • Kendskab til bookingsystemerne Flexybox, Picasso og CBIT samt erfaring inden for sundhed og behandling er også en fordel.

Nyd de mange goder ved at arbejde på et luksusresort

Vi tilbyder 30-37 timers stilling, og du skal være klar på at arbejde, når mange andre har fri. Du vil indgå i en fast vagtplan, hvor der både er tale om dag- og aftenvagter samt weekendvagt ca. hver 2. uge.

Du tilbydes en spændende stilling, hvor ingen dage er ens. Du bliver en del af et team med positive og engagerede kolleger, og du får gode ansættelsesforhold med mulighed for faglig og personlig udvikling. Af andre plusser kan nævnes gode medarbejderfordele på resortet til bl.a. wellness- og golffaciliteter.Send din ansøgning allerede i dag

Send din ansøgning samt relevante bilag til June Dideriksen på mail: jd@lubker.com 

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette medarbejder.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Lübker Square - Spa & Wellness for alle livsnydere


I den sydlige del af Lübker Golf & Spa Resort ligger Lübker Square, en 3.500 m2 stor wellness-oase med indendørs og udendørs Spa & Wellness, Subtropisk Bad, fitness, café, selskabs-, møde- og konferencefaciliteter samt en stor tagterrasse til arrangementer og større events.

Resort med ambitiøse udviklingsplaner

Lübker Golf & Spa Resort byder p.t. på mere end 150 ferieboliger, spa- & wellness, subtropisk bad, legeområder, fitness, café, restaurant, møde- og konferencefaciliteter samt et unikt golfanlæg, der flere gange er kåret som Danmarks bedste golfbane. Over de kommende år forventes resortet udvidet med hotelværelser og flere hundrede nye ferieboliger samt en række nye indendørs og udendørs faciliteter og aktiviteter, som skal medvirke til øget aktivitet året rundt. Med den centrale placering midt på Djursland giver Lübker Golf & Spa Resort adgang til en verden af muligheder og oplevelser.

Lübker Golf & Spa Resort beskæftiger p.t. knap 40 medarbejdere. Virksomheden har et solidt kapitalgrundlag og er dermed godt rustet til de kommende års ambitiøse udviklingsplaner, som modnes efter at en ny resortstruktur nu er succesfuldt implementeret.