Vær med til at skabe uforglemmelige oplevelser


Er du positiv, stabil og udadvendt? Brænder du for den gode service og for at give vores gæster en fantastisk velkomst med smil og nærvær? Så er du måske lige den medarbejder vi søger til at indgå i vores receptionsteam.

Bliv en del af et team med hjælpsomme, dygtige og imødekommende kollegaer

Til ansættelse hurtigst muligt søger vi en receptionist, der kan medvirke til at skabe uforglemmelige oplevelser for vores gæster i Lübker Golf & Spa Resort. Vi søger en kollega med positiv energi og gåpåmod, der vægter god service og godt samarbejde højt.

Dit job kommer overordnet til at bestå af servicering af vores dags- og opholdsgæster – herunder modtagelse og vejledning til resortets mange forskellige aktivitetsområder. Funktionen omfatter alle led i kontakten med og serviceringen af gæsterne, herunder telefonkontakt, mailkorrespondance og direkte henvendelser i resortets receptioner. Herudover består jobbet af forskellige administrative og praktiske opgaver, samt booking og koordineringsopgaver i diverse forskellige systemer.

Vores forventninger til dig:

  • Relevant uddannelse og/eller minimum 2 års erfaring med receptionistarbejde inden for branchen.
  • Service og stabilitet er en del af din DNA.
  • Du er god til IT, særligt hotel- og bookingsystemer samt Microsoft Office-pakken.
  • Selvstændig og løsningsorienteret tilgang til praktiske og administrative opgaver.
  • Du kan holde mange bolde i luften og bevare roen i et ofte travlt hus.
  • For dig er det naturligt at være vært – det vil sige at være imødekommende og igangsættende og udvise stort ansvar for gæstens totaloplevelse.

Du tilbydes en spændende stilling samt medarbejderfordele

Vi tilbyder en deltidsstilling, hvor du skal være klar på at arbejde, når mange andre holder fri. Du vil indgå i en vagtplan, hvor der både er tale om dag- og aftenvagter på hverdage samt hver anden weekend. Vi er fleksible ift. timeantallet, men du kan forvente ca. 15-20 timer om ugen, og evt. mere alt efter ønske og sæson.

Du tilbydes et spændende job, hvor ingen dage er ens. Du bliver en del af et team med positive og engagerede kollegaer, og du får gode ansættelsesforhold med mulighed for faglig og personlig udvikling. Af andre plusser kan nævnes gode medarbejderfordele på resortet til bl.a. wellness- og golffaciliteter.Send din ansøgning allerede i dag

Send din ansøgning til Pia Holmberg på mail: ph@lubker.com 

Vi afholder samtaler løbende og opfordrer til, at du sender din ansøgning snarest, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Ferieresort med en række aktiviteter


Lübker Golf & Spa Resort byder p.t. på mere end 150 ferieboliger, spa- & wellness, subtropisk bad, legeområder, fitness, café, restaurant, møde- og konferencefaciliteter samt et unikt golfanlæg, der flere gange er kåret som Danmarks bedste golfbane.

Ambitiøse udviklingsplaner

Over de kommende år forventes resortet udvidet med hotelværelser og flere hundrede nye ferieboliger samt en række nye indendørs og udendørs faciliteter og aktiviteter, som skal medvirke til øget aktivitet året rundt. Med den centrale placering midt på Djursland giver Lübker Golf & Spa Resort adgang til en verden af muligheder og oplevelser.

Lübker Golf & Spa Resort beskæftiger p.t. knap 40 medarbejdere. Virksomheden har et solidt kapitalgrundlag og er dermed godt rustet til de kommende års ambitiøse udviklingsplaner, som modnes efter at en ny resortstruktur nu er succesfuldt implementeret.