Spabehandler til Lübker Spa & Wellness


Hos Lübker Spa & Wellness tilbyder vi lækre indendørs og udendørs spafaciliteter, professionelle krops- og ansigtsbehandlinger, selvbehandlinger samt et stort udvalg af produkter fra vores tilhørende shop. Til vores travle dage og særligt weekender søger vi en dygtig, pålidelig og omsorgsfuld behandler til at indgå i vores dedikerede team. Det er en fordel, hvis du er uddannet kosmetiker eller kosmetolog men især uddannelse inden for massage er nødvendigt.

Øget efterspørgsel på afslappet luksus


I takt med at Lübker Spa & Wellness får flere gæster, vokser efterspørgslen også på vores populære krops- og ansigtsbehandlinger. Da vores gæster særligt besøger os i weekender og ferier, tilbyder vi en deltidsstilling på 15-20 timer med faste weekendvagter hver anden weekend samt mulighed for flere timer som afløser.

Sammen med vores øvrige behandlere bliver du en vigtig del af den særlige forkælelse, som gæsterne nyder hos os via et bredt program af behandlinger med bl.a. massager, scrubs og ansigtsbehandlinger. Du vil også skulle vejlede gæsten i hudplejeprodukter.

Lidt om dig:

 • Du er uddannet kosmetiker, kosmetolog og/eller minimum uddannet inden for massage.
  Vi kan uddanne dig i vores øvrige behandlinger (Japansk Lifting, Gua Sha m.m.).
 • Du er imødekommende, præsentabel, omsorgsfuld og har en rolig fremtoning.
 • Du brænder for god service og er passioneret omkring at give alle gæster kvalitetsbehandlinger og en helstøbt oplevelse af afslappet luksus.
 • Du er en teamspiller, der vægter hjælpsomhed og fleksibilitet højt.
 • Ansvarstagen og selvstændighed er en selvfølge i dit virke.
 • Du kan arbejde fast hver anden weekend og har kørekort/egen bil.

Vi tilbyder:

 • Et afvekslende job med stor grad af selvstændighed.
 • At arbejde med bæredygtige, økologiske luksusprodukter fra Amazing Space.
 • Et roligt arbejdsmiljø i en afdeling med stor faglighed.
 • Stort fokus på kollegialt sammenhold, samarbejde på tværs af huset samt løbende sparring.
 • Personalefordele i vores skønne wellness-hus.Ansøgning


Ansøgning og CV eller eventuelle spørgsmål sendes til Head of Lübker Square, Pia Holmberg på ph@lubker.com

Opstart hurtigst muligt. Vi inviterer løbende ind til samtaler – ansættelse sker, når vi har fundet den rigtige kandidat. 

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Lübker Square - Spa & Wellness for alle livsnydere


I den sydlige del af Lübker Golf & Spa Resort ligger Lübker Square, en 3.500 m2 stor wellness-oase med indendørs og udendørs Spa & Wellness, Subtropisk Bad, fitness, café, selskabs-, møde- og konferencefaciliteter samt en stor tagterrasse til arrangementer og større events.

Resort med ambitiøse udviklingsplaner

Lübker Golf & Spa Resort byder p.t. på mere end 150 ferieboliger, spa- & wellness, subtropisk bad, legeområder, fitness, café, restaurant, møde- og konferencefaciliteter samt et unikt golfanlæg, der flere gange er kåret som Danmarks bedste golfbane. Over de kommende år forventes resortet udvidet med hotelværelser og flere hundrede nye ferieboliger samt en række nye indendørs og udendørs faciliteter og aktiviteter, som skal medvirke til øget aktivitet året rundt. Med den centrale placering midt på Djursland giver Lübker Golf & Spa Resort adgang til en verden af muligheder og oplevelser.

Lübker Golf & Spa Resort beskæftiger p.t. knap 40 medarbejdere. Virksomheden har et solidt kapitalgrundlag og er dermed godt rustet til de kommende års ambitiøse udviklingsplaner, som modnes efter at en ny resortstruktur nu er succesfuldt implementeret.