Spabehandlere/spaterapeuter søges til Lübker Spa & Wellness


Lübker Spa & Wellness tilbyder lækre indendørs og udendørs spafaciliteter, skønne krops- og ansigtsbehandlinger, selvbehandlinger samt et stort udvalg af produkter fra vores tilhørende shop. Vi søger to dygtige og omsorgsfulde spabehandlere til vores team.

Professionalisme og kollegialt sammenhold


I takt med at Lübker Spa & Wellness får flere gæster, bliver efterspørgslen på spa- og kosmetologbehandlinger tilsvarende større. Derfor står vi i den dejlige situation at skulle udvide vores team med flere spabehandlere. Vi tilbyder en stilling på 30 timer samt en deltidsstilling.

Sammen med de øvrige behandlere bliver du en vigtig del af den forkælelse, som gæsterne nyder hos os via et bredt program af behandlinger med bl.a. massager, scrubs og ansigtsbehandlinger. Du vil også skulle vejlede gæsten i hudplejeprodukter.

Vores forventninger til dig:

  • Du er uddannet i massage – vi sørger for at uddanne dig i vores øvrige behandlinger (Japansk Lifting, Gua Sha m.fl.).
  • Du er præsentabel, omsorgsfuld og har en rolig fremtoning.
  • Du brænder for en god og nærværende service og er passioneret omkring at give gæster kvalitetsbehandlinger og følelsen af afslappet luksus.
  • Du er en teamspiller.
  • Ansvarstagen og selvstændighed falder dig naturligt.
  • Du skal være indstillet på at indgå i vagtplanen både på hverdage og i weekender.


Vi tilbyder et skønt job og en arbejdsdag, hvor det kollegiale sammenhold vægtes højt, og hvor humor og professionalisme er en vigtig faktor. Mellem hver behandling er der indlagt en pause, som giver mulighed for at trække sig tilbage og genetablere energien – eventuelt i de helt ekstraordinære naturomgivelser.Ansøgning

Lyder dette som drømmejobbet for dig, så vil vi meget gerne høre fra dig hurtigst muligt. Ansøgning og CV sendes til Head of Square & HR Mette Otto-Wernermow@lubker.com.

Du bedes oplyse, om du er interesseret i stillingen på 30 timer eller som timeafløser.

Hvis du har spørgsmål til jobbet eller gerne vil vide mere om virksomheden, er du meget velkommen til at kontakte Mette Otto-Werner på tel. 26364066.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Lübker Square - Spa & Wellness for alle livsnydere


I den sydlige del af Lübker Golf & Spa Resort ligger Lübker Square, en 3.500 m2 stor wellness-oase med indendørs og udendørs Spa & Wellness, Subtropisk Bad, fitness, café, selskabs-, møde- og konferencefaciliteter samt en stor tagterrasse til arrangementer og større events.

Resort med ambitiøse udviklingsplaner

Lübker Golf & Spa Resort byder p.t. på mere end 150 ferieboliger, spa- & wellness, subtropisk bad, legeområder, fitness, café, restaurant, møde- og konferencefaciliteter samt et unikt golfanlæg, der flere gange er kåret som Danmarks bedste golfbane. Over de kommende år forventes resortet udvidet med hotelværelser og flere hundrede nye ferieboliger samt en række nye indendørs og udendørs faciliteter og aktiviteter, som skal medvirke til øget aktivitet året rundt. Med den centrale placering midt på Djursland giver Lübker Golf & Spa Resort adgang til en verden af muligheder og oplevelser.

Lübker Golf & Spa Resort beskæftiger p.t. knap 40 medarbejdere. Virksomheden har et solidt kapitalgrundlag og er dermed godt rustet til de kommende års ambitiøse udviklingsplaner, som modnes efter at en ny resortstruktur nu er succesfuldt implementeret.