Imponerende område med mærkbar historie


Centreret i den smukke djurslandske natur, midt på Danmarks næse, finder man et imponerede naturområde, der trækker linjer tilbage til Vikingetiden med både jættestuer og bronzealderhuse. Her er historien mærkbar på samme måde som naturen, der byder på både sjældne orkidéer, smukke vandhuller og et rigt dyreliv. I disse skønne og historiske omgivelser ligger Lübker Golf & Spa Resort, der udgør pejlemærket for golf-, wellness- og ferieoplevelser i særklasse.

Luksuriøse faciliteter

Lübker Golf & Spa Resort er en naturlig skønhed, der byder på oplevelser for hele familien. Her finder I en betagende natur, et imponerende golfanlæg samt luk­suriøse wellnessfaciliteter, der alt sammen kan sikre jer et enestående ophold, hvor velvære, ekstravagance og sport mødes i perfekt sammenklang med hinanden. Her kan I lægge hverdagens stress og travlhed fra jer og nyde, at der er højt til himlen og langt til storbyens larm. Kommer pulsen alligevel op, skyldes det sandsynligvis de spændende udfordringer på golfbanen eller de kolde bade i vores Spa. 

Storslået naturområde med bæredygtig vision

Vi kan bryste os af et betagende naturområde, hvor man kan opleve unikke orkidéer og sjældne paddearter, der stortrives ved Ådalen, som løber igennem anlægget og understreger den enestående natur. Også rådyr og andre vildtarter trives i området, hvor skoven er tæt med mange lysninger, hvilket danner de perfekte levevilkår for dyrene.

Da resortet blev anlagt, foregik det i tæt samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening for at sikre, at bebyggelsen ikke ville forstyrre naturen og dyrelivets trivsel i området. Golfbaner, stier og bebyggelse er således naturligt integreret i omgivelserne for bedst muligt at bevare fauna og plantevækst.

Respekt for både natur og fortidslevn

Det er ikke alene naturen og golf- og spafaciliteterne, som Lübker Golf & Spa Resort udmærker sig ved – også områdets spændende historie peger resortet ud som et helt særligt sted. Her er fundet fortidslevn, efter arkæologer fra Djursland Museum i 2006 igangsætte et projekt til at forefinde kulturhistoriske levn i området. Fundene var imponerende og inkluderede bl.a. resterne af en jættestue, som Nationalmuseet senere genopbyggede med enkelte nye dele. Dette er i dag en attraktion, som flere af vores gæster nyder at opleve på nær hånd.

Når man bevæger sig rundt i det betagende areal, som omgiver vores resort, kan man således ikke blot støde på enestående floraarter, men også få et indblik i en historie, der har været – og som vi bevarer med stolthed og respekt.

Hjertesti i samarbejde med Hjerteforeningen

Vi byder alle velkommen til at se og opleve vores skønne omgivelser med egne øjne. Vi har i samarbejde med Hjerteforeningen afmærket en 5 km rute, hvor det skønneste af Lübker, naturen og danmarkshistorien kan opleves på tæt hold – alt imens du glæder hjertet med motion.

Velkommen til

Bag Lübker Golf & Spa Resort står en stab af dygtige medarbejdere, der alle drives af samme målsætning: at yde et højt niveau af service til de mange besøgende, der slår vejen forbi. Det er – og har alle dage været – vores vision at kunne give vores gæster og medlemmer oplevelser i særklasse, hvad enten man besøger vores område for udfordrede golfspil, konference, afslappende spabade eller delikate smagsoplever i restauranten.

Lübker Golf & Spa Resort er for naturelskere, golfentusiaster og livsnydere – og for alle, der drømmer om lidt luksus i hverdagen. Velkommen til Lübker Golf & Spa Resort!  

Djurs Sommerland og andre attraktioner i massevis

Kombiner jeres besøg med en tur i Djurs Sommerland, som ligger lige i vores baghave. Området byder i det hele taget på et væld af fantastiske attraktioner. På VisitDjurslands hjemmeside kan du få hjælp til at finde frem til attraktioner, aktiviteter, hyggelige byer, beundringsværdige spots og meget mere.  

 

Boliger og grunde til salg


Grib muligheden for erhvervelse af en ubebygget grund eller bolig med fantastisk beliggenhed. Naturen i området er formidabel året rundt, og der er talrige muligheder for pragtfulde oplevelser på resortet og på det øvrige Djursland.

Direktør til Lübker Golf & Spa Resort

Over de kommende år forventes Lübker Golf & Spa Resort udvidet med hotelværelser og flere hundrede nye ferieboliger samt en række nye indendørs og udendørs faciliteter og aktiviteter, som skal medvirke til øget aktivitet året rundt. Vi søger en direktør med en stærk og synlig lederprofil, som får ansvaret for den daglige drift samt den fremtidige udvikling af nye aktiviteter i resortet.

Vil du være med til at gøre Lübker Golf & Spa Resort til et af Nordeuropas mest attraktive fritids-resorts? Så er denne stilling måske lige noget for dig.