Børnevenlig vinterferie på smukke Djursland


Et familieophold på Lübker i vinterferien er det perfekte afbræk fra hverdagen, hvor I kan nyde hinandens samvær i hyggelige og afslappende rammer.  Lübker Golf & Spa Resort dækker et areal på over 200 hektar, så her er rig mulighed for dejlige naturoplevelser i et flot vinterlandskab.

Book en feriebolig på tel. 38480000 | booking@lubker.com 

Et velfortjent pusterum i uge 7

Hold ferien i det smukkeste vinterlandskab

Tag ungerne med i en lækker feriebolig i vinterferien. Nyd en pause fra job og skole og brug feriedagene til afslapning og samvær med familien, hvor I kan lege, bage fastelavnsboller, læse en bog, gå ture på vores Hjertesti og ikke mindst nyde velvære i Subtropisk Bad eller ved Familie Spa, som tilbydes mandag-torsdag i vinterferien.

Vinterferie med Familie Spa

Nyd en wellness-stund sammen

I Lübker Square finder I Subtropisk Bad, hvor børnene kan hygge sig i timevis samt Spa & Wellness og fitnesscenter til glæde for de voksne. Square Café tilbyder børnevenlige retter og naturligvis også noget mundgodt til mor og far.

I vinterferien kan både store og små få slappet af i vores dejlige spaområde. Hop i spabadet og få løsnet op i muskulaturen, nyd et dejligt fodbad ved den flotte fontæne eller læs en bog sammen i vores pejsestue – mulighederne er mange.

*Familie Spa er muligt (ifølge barn på 5-14 år) mandag 12/2, tirsdag 13/2, onsdag 14/2 og torsdag 15/2 kl. 9.00-12.00.

Ophold inkl. Familie Spa og Subtropisk Bad

Nedenstående tilbud gælder den 9.-18. februar 2024.
Priserne afhænger af boligtype, antal personer i boligen samt ankomstdag.

Fra 995,- pr. person
2 overnatninger i uge 7

Vinterferie

  • 2 x overnatninger i bolig for op til 4 personer
  • Fri entré til Subtropisk Bad*
  • Entré til Familie Spa
  • Fri adgang til fitnessfaciliteter (min. 15 år)
  • Linned, håndklæder og slutrengøring

3 dage / 2 nætter: Fra 995,- pr. pers.

Priseks. gælder ved 4 pers. i ferielejlighed og ved ankomst mandag-torsdag.

Send bookingforespørgsel
Fra 1.350,- pr. person
3 overnatninger i uge 7

Vinterferie med Familie Spa

  • 3 x overnatninger i bolig for op til 4 personer
  • Fri entré til Subtropisk Bad*
  • Entré til Familie Spa
  • Fri adgang til fitnessfaciliteter (min. 15 år)
  • Linned, håndklæder og slutrengøring

3 dage / 2 nætter: Fra 1.350,- pr. pers.

Priseks. gælder ved 4 pers. i ferielejlighed og ved ankomst mandag-torsdag.

Send bookingforespørgsel

*OBS: I weekender og skoleferier kan der forekomme ventetider i Subtropisk Bad, da der er et begrænset antal pladser til rådighed. Der kan ikke forhåndsreserveres plads.

Fuldt udstyret bolig

Der er god plads i vores feriehuse, så I kan medbringe alle de ting, I har brug for. Men lad bare dyner og puder blive hjemme – vi har selvfølgelig sørget for opredning samt håndklæder til alle mand. Husk dog ekstra håndklæder til brug i Subtropisk Bad.

Alle boligerne har direkte udsigt til de smukke naturomgivelser og er udstyret med et køkken og spiseplads, så I har mulighed for at tilberede jeres måltider.

Kunstgræsbane, petanque og gameroom

Aktiviteter for alle

Lübker Golf & Spa Resort er meget mere end golf og spa. Her er den dyrebare fritid i fokus, og den skal nydes til fulde med et godt mix af både afslapning og hyggelige aktiviteter – ude og inde.

Naturen omkring vores resort er i en klasse for sig, uanset årstid og vejrtype, og vi vil opfordre jer til at gå omkring og udforske det smukke landskab. Når vejret ikke er til udendørs udfoldelser, er der rig mulighed for indendørs aktiviteter og underholdning til børn og voksne.

Hænder former et hjerte

Lübker Hjertesti

Området byder på umådelig skøn natur, og I kan sammen gå på opdagelse og nyde den sidste del af sæsonen, inden foråret sætter ind. På jeres tur i den vinterklædte skov kan I være heldige at spotte både rådyr, krondyr, egern og et stort fugleliv.

Vi har i samarbejde med Hjerteforeningen afmærket en 5 km rute, hvor det skønneste af Lübker, naturen og danmarkshistorien kan opleves på tæt hold.

Er du klar til at arrangere alletiders vinterferie, så kontakt os – vi står klar til at hjælpe:

Tel. +45 3840 8000 | booking@lubker.com 

Højdepunkter i Djurslands natur

På Djursland finder I masser af gratis seværdigheder, hvor I kan gå på opdagelse i naturen – fx i Nationalpark Mols Bjerge, som byder på en varieret natur bestående af en stor del af de danske naturtyper. 

Fire unikke steder på Djursland er med i inspirationsguiden "Smutturen": Kalø Slotsruin, Tre Høje i Mols Bjerge, Sletterhage Fyr og Ørkenen på Anholt.

Kontakt os for et tilbud


Udfyld felterne i nedenstående formular – så er vi klædt godt på til at kunne hjælpe dig og sende et tilbud hurtigt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på tel. +45 38408000 eller skrive til booking@lubker.com.

Vi glæder os til at høre fra dig.

TILVALG