Vinterferie i bedste sommerhusstil


Hos Lübker er I garanteret ro til samvær, hygge og god plads til sjov for hele familien under coronavenlige forhold. Lübker Golf & Spa Resort dækker et areal på over 200 hektar, så her er rig mulighed for dejlige naturoplevelser i det landlige område – med god afstand til andre. 

Book en feriebolig på tel. 38480000 | booking@lubker.com 

Familieferie

Et velfortjent pusterum

Vinterferie i trygge, smukke og fredelige omgivelser

Tag ungerne med i en lækker feriebolig i vinterferien. Nyd en pause fra job og hjemmeundervisning og få lidt variation i hverdagen. Brug feriedagene til at lege, bage fastelavnsboller, læse en bog, måske lidt Netflix, gåture på vores Hjertesti – og bare masser af dejlig afslapning og samvær med familien.


Bo i 110 m2 hus for 2 voksne og 2 børn

3 dage / 2 nætter: 2.600,- (ankomst søndag-onsdag)
4 dage / 3 nætter: 3.420,- (ankomst. søndag-tirsdag)
5 dage / 4 nætter: 4.140,- (ankomst søndag-mandag)
6 dage / 5 nætter: 4.900,- (ankomst søndag)
En uge / 7 nætter: 6.500,- (ankomst fredag-søndag)

Bemærk: Vores indendørs aktiviteter er midlertidigt lukkede pga. corona – derfor dækker prisen alene selve opholdet i boligen.

Feriebolig hos Lübker

Fuldt udstyret bolig

Der er god plads i vores feriehuse, så I kan medbringe alle de ting, I har brug for. Men lad bare dyner og puder blive hjemme – vi har selvfølgelig sørget for opredning samt håndklæder til alle mand.

Alle boligerne har direkte udsigt til de smukke naturomgivelser og er udstyret med et køkken og spiseplads, så I har mulighed for at tilberede jeres måltider.

Hænder former et hjerte

Lübker Hjertesti

Området byder på umådelig skøn natur, og I kan sammen gå på opdagelse og nyde den sidste del af sæsonen, inden foråret sætter ind. På jeres tur i den vinterklædte skov kan I være heldige at spotte både rådyr, krondyr, egern og et stort fugleliv.

Vi har i samarbejde med Hjerteforeningen afmærket en 5 km rute, hvor det skønneste af Lübker, naturen og danmarkshistorien kan opleves på tæt hold.

Er du klar til at arrangere alletiders coronavenlige vinterferie, så kontakt os – vi står klar til at hjælpe:

Tel. +45 3840 8000 | booking@lubker.com 

Højdepunkter i Djurslands natur

På Djursland finder I masser af gratis seværdigheder, hvor I kan gå på opdagelse i naturen – fx i Nationalpark Mols Bjerge, som byder på en varieret natur bestående af en stor del af de danske naturtyper. 

Fire unikke steder på Djursland er med i inspirationsguiden "Smutturen": Kalø Slotsruin, Tre Høje i Mols Bjerge, Sletterhage Fyr og Ørkenen på Anholt.

Vedr. Covid-19

Lübker Golf & Spa Resort følger og agerer helt ud fra sundhedsstyrelsens og HORESTAs anbefalinger – derfor kan du trygt booke en feriebolig i resortet.

  • Vores resort dækker et areal på over 200 hektar, så her er rig mulighed for dejlige naturoplevelser i det flotte område – med god afstand til andre – så der er ikke noget i vejen for, at du kan holde en tryg sommerhusferie.
  • Forinden ankomst får du via sms udleveret en huskode – således undgår du fysisk kontakt med vores medarbejdere.
  • Du kan køre i egen bil direkte til boligen.
  • I forbindelse med udlejning sørger vi altid for grundig slutrengøring, og i øjeblikket lægges der ekstra ressourcer i både rengøring og desinficering i boligerne (herunder dørhåndtag, vindues-, køleskabs- og opvaskemaskinegreb m.m.). Vi bruger et nyt sæt klude samt handsker til hver enkelt bolig.
  • For en sikkerheds skyld anbefaler vi alligevel vores gæster at afspritte alle kontaktflader – dørhåndtag, kontakter, blandingsbatterier, toiletsæder og fjernbetjeninger – en ekstra gang ved ankomsten til boligen.
  • Sommerhuse sidestilles med et privat hjem. På den baggrund er det op til gæsterne selv at vurdere, hvor mange personer det er ansvarligt at samle i boligen. 

Kontakt os for et tilbud


Udfyld felterne i nedenstående formular – så er vi klædt godt på til at kunne hjælpe dig og sende et tilbud hurtigt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på tel. +45 38408000 eller skrive til booking@lubker.com.

Vi glæder os til at høre fra dig.

TILVALG