Valentinsferie i smukke omgivelser


Hele februar vil stå i kærlighedens tegn på Lübker, og vi tilbyder romantiske (og coronavenlige) valentinsophold hele måneden. Lübker Golf & Spa Resort dækker et areal på over 200 hektar, så her er rig mulighed for dejlige naturoplevelser i det landlige område – med god afstand til andre. 

Vi sørger for en romantisk velkomstpakke samt trygge, smukke og fredelige omgivelser.

Book på tel. 38480000 | booking@lubker.com 

Gå all in på kærestetid

Valentins-getaway

Trænger I til luftforandring, til at komme lidt væk fra de hjemlige gemakker og få opfyldt kærlighedsdepoterne? Så tag på en hyggelig, romantisk getaway og bo i en dejlig feriebolig. Giv plads til kærestetid, fremtryl en lækker middag, drik champagne, nyd Djurslands smukke natur og gå en tur på vores Hjertesti. Det er også muligt at spille en runde golf (tilkøb).


1 nat for 2 personer: fra 1.500,- kr.
2 nætter for 2 personer: fra 2.500,- kr.

Bemærk: Vores indendørs aktiviteter er midlertidigt lukkede pga. corona – derfor dækker prisen alene selve opholdet i boligen samt en romantisk velkomstpakke.

Romantisk velkomstpakke

Vi forkæler jer med en lækker velkomstpakke, som står klar, når I ankommer. I kan glæde jer til at fyre op under romantikken med disse lækre sager:

  • 1 flaske Cava Semi Seco, Vega Medien (Spanien)
  • 1 æske chokolade af bedste kvalitet fra Grenaa Chokolade
  • Bade- og massageolie fra Badeanstalten, 150 ml. Olien Kan både anvendes til brusebad, fodbad og massage.

Gavekort til en spadag

Giv romantikken et ekstra løft og overrask din udkårne med et gavekort til en skøn spaoplevelse inkl. frokost og evt. en behandling. Gavekortet, som gælder 3 år, kan bruges, når vi åbner for de afslappende faciliteter igen.

Psst! Køb med fordel et gavekort nu, vi regulerer vores spa-priser pr. 1. marts 2021.

Lübker Hjertesti

Vi har i samarbejde med Hjerteforeningen afmærket en 5 km rute, hvor det skønneste af Lübker, naturen og danmarkshistorien kan opleves på tæt hold – alt imens I går hånd i hånd og glæder hjertet med motion.

Er du klar til at arrangere alletiders coronavenlige valentinsophold, så kontakt os – vi står klar til at hjælpe:

Tel. +45 3840 8000 | booking@lubker.com 

Højdepunkter i Djurslands natur

På Djursland finder I masser af gratis seværdigheder, hvor I kan gå på opdagelse i naturen – fx i Nationalpark Mols Bjerge, som byder på en varieret natur bestående af en stor del af de danske naturtyper. 

Fire unikke steder på Djursland er med i inspirationsguiden "Smutturen": Kalø Slotsruin, Tre Høje i Mols Bjerge, Sletterhage Fyr og Ørkenen på Anholt.

Vedr. Covid-19

Lübker Golf & Spa Resort følger og agerer helt ud fra sundhedsstyrelsens og HORESTAs anbefalinger – derfor kan du trygt booke en feriebolig i resortet.

  • Vores resort dækker et areal på over 200 hektar, så her er rig mulighed for dejlige naturoplevelser i det flotte område – med god afstand til andre – så der er ikke noget i vejen for, at du kan holde en tryg sommerhusferie.
  • Forinden ankomst får du via sms udleveret en huskode – således undgår du fysisk kontakt med vores medarbejdere.
  • Du kan køre i egen bil direkte til boligen.
  • I forbindelse med udlejning sørger vi altid for grundig slutrengøring, og i øjeblikket lægges der ekstra ressourcer i både rengøring og desinficering i boligerne (herunder dørhåndtag, vindues-, køleskabs- og opvaskemaskinegreb m.m.). Vi bruger et nyt sæt klude samt handsker til hver enkelt bolig.
  • For en sikkerheds skyld anbefaler vi alligevel vores gæster at afspritte alle kontaktflader – dørhåndtag, kontakter, blandingsbatterier, toiletsæder og fjernbetjeninger – en ekstra gang ved ankomsten til boligen.
  • Sommerhuse sidestilles med et privat hjem. På den baggrund er det op til gæsterne selv at vurdere, hvor mange personer det er ansvarligt at samle i boligen. 

Kontakt os for et tilbud


Udfyld felterne i nedenstående formular – så er vi klædt godt på til at kunne hjælpe dig og sende et tilbud hurtigt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på tel. +45 38408000 eller skrive til booking@lubker.com.

Vi glæder os til at høre fra dig.

TILVALG