Indbydende café retter og snacks


Square Café er det perfekte sted at nyde et dejligt måltid efter en aktiv dag på banen eller i Subtropisk Bad, men caféen kan også nydes inden dagens spændende aktiviteter, hvor vi serverer en velsmagende brunch med tilhørende friskmalet kaffe.

I Square Café har vi fokus på sundhed og velsmag, og når I åbner caféens menukort, vil I finde en række lækre retter såsom burger, rugbrødsmadder og forskellige retter til børnene. Derudover byder menukortet også på smoothies og hjemmelavede myslibarer.

Caféområde med plads til de små

Vi har øje for de små, og derfor har vi i caféen skabt et lille legeområde, hvor ungerne kan hygge sig med LEGO-klodser, skumfigurer og tegnegrej, når de har spist. Det kan jo være, at mor, far, bedstevennen – eller måske tjeneren – er så heldig at få en fin tegning skabt af en kreativ kunstner. Og i mellemtiden kan I nyde en dejlig kop kaffe eller en kølig forfriskning. 

Nyd maden i Square Lounge

Skulle I ønske at indtage måltidet i mere rolige omgivelser, serverer vi gerne maden i Square Lounge, der er udstyret med både pejs og behagelige lænestole. Vores loungeområde er derfor et perfekt sted at sætte sig før eller efter et spabesøg. Her tilbydes desuden en udsøgt 3-retters menu hver fredag og lørdag aften.

Børnefødselsdag i Lübker Square

Et sikkert hit hos både fødselar og gæster!

 

Mundbind

Både gæster og personale skal ifølge myndighedernes restriktioner bære mundbind eller visir – dog ikke, når man sidder ned.

Mundbind kan købes i caféen/receptionen.

På forhånd mange tak for din forståelse.

Se i øvrigt Covid-19 restriktioner her