Lübker Square holder fødselsdag i hele maj

FØDSELSDAGSTILBUD

HURRA for Lübker Square, som fylder 15 år 

Det fejrer vi i hele maj måned med gode fødselsdagstilbud. Kom og nyd spafaciliteterne mandag, torsdag og fredag til en særlig pris. Caféen har ligeledes linet nogle fødselsdagstilbud op, og hver dag trækker vi lod blandt vores gæster i Subtropisk Bad om 2 gratis entrébilletter.

Spar 15% mandag, torsdag og fredag

Spaentré til fødselsdagspris

Nyd nogle dejlige timer i vores holistiske spaunivers, der vil gavne dit mentale og fysiske velvære. Når du booker spaentré mandag, torsdag og fredag i maj måned, sparer du 15% på normalprisen.

En oplagt gaveidé til Mors dag

Det er oplagt at benytte dette tilbud og overraske din mor med en spadag i maj. Her kan hun se frem til – måske sammen med dig – at stresse helt af og få en luksusdag uden bekymringer og pligter og bare nyde at være til.


Tilbuddet kan bookes og afvikles fra 1. maj til og med 29. maj 2023. Kan ikke kombineres med andre tilbud/rabatter.

Square Café tilbyder

Tilbud på sandwich og bobler

I vores frokostcafé kan du nyde et dejligt måltid efter nogle aktive timer i Subtropisk Bad eller under et besøg i Spa & Wellness. 

I hele maj måned sparer du 15% på en valgfri sandwich og på et glas kolde bobler, som kan nydes fx i vores vildmarkskar på rooftop.


Tilbuddet kan benyttes fra 1. maj til og med 29. maj 2023.

Er du den heldige?

Vi gi'r 2 billetter til Subtropisk Bad hver dag

Hver dag i maj får en heldig gæst 2 entrébilletter til Subtropisk Bad, som kan bruges ved næste besøg. Vi trækker lod blandt alle badegæster hver dag. Du skal blot oplyse din mailadresse, og så kontakter vi dig med den gode nyhed, hvis du er udtrukket på dagens liste.

Se hvad der gemmer sig i vores skønne spaområde

I Lübker Spa & Wellness findes alt, hvad der skal til for at give vores besøgende en udsøgt oplevelse og et afbræk fra hverdagens trummerum.