Lübker Golf Resort

Tirsdag den 23. juli fra kl. 11.30

Devil Ball

Holdturnering for hold af fire personer. Hver person spiller deres egen bold og laver en individuel stableford score. Der konkurreres i hold og den samlede holdscore på hvert hul består af scoren lavet med 'djævle-bolden', samt den bedste individuelle score blandt de tre resterende spillere.

Fra hul til hul skifter holdets spillere til at spille 'djævle bolden'. Det vil sige at Spiller A har djævlebolden på hul 1, Spiller B på hul 2, Spiller C på hul 3, Spiller D på hul 4 og så forfra igen på hul 5 osv.

Det omtales djælve bolden, da den lægge ekstra pres på den spiller, som skal spille bolden, eftersom scoren der laves med djævle bolden altid vil være gældende for holdet.


Efter turneringen tilbydes en lækker buffet:

Sommerbuffet 299,-

Tilbydes i Brasseriet kl. 17.30-20.00. 
Bestil bord på restaurant@lubker.com eller online her

Ved rundens start modtager holdet 3 farvede 'djævle bolde'. På hvert hul lægges der et point oven i stableford-scoren lavet med 'djævle bolden' (f. eks. hvis Spiller A laver 2 point med bolden på hul 5, noteret der 3 point på scorekortet). 

​Hvis alle tre 'djævle bolde' mistes under runden, kan der maksimalt laves et point pr. hul med 'djævle bolden' (f.eks. hvis den sidste djævlebold mistes på hul 14, og Spiller C laver 2 point på hul 15 med det er skulle have været djævle bolden, noteret der kun 1 point på scorekortet).

Holdet bedes også notere 18 hullers scoren for 'djævle bolden', da der vil være en separat præmie for bedste score med denne bold.

Damer spiller fra rød tee og herrer fra gul tee. Der spilles med 7/8 HCP.

Matchen er ikke handicaptællende.

Golf flag ved hul på golfbanen

Tilmelding

Der er mulighed for at starte sin runde hele dagen. Hvis man ikke selv ønsker at booke sin starttid, vil man blive tildelt en tid i tidsrummet mellem kl. 11.30 og kl. 14.00. Er I færre end fire spillere, er der mulighed for at tilmelde sig individuelt, og så vil vi sammensætte hold af fire personer.

Turneringsfee – Golf Festival særpris KUN 450,- kr.

Præmieoverrækkelse finder sted torsdag den 25. juli og præmier kan eftersendes.

Tilmelding til turneringen skal ske senest den 20. juli kl. 12.00 via golfbox HER


VED SPØRGSMÅL KONTAKT FRONT OFFICE PÅ TLF. 3840 8000 ELLER INFO@LUBKER.COM