Forkæl dig selv med en behandling


 Spændinger og ubehag i kroppen i forbindelse med stress eller overbelastning påvirker livskvaliteten. Lübker Spa tilbyder professionelle behandlinger og massager i vores behandlerlounge, hvor velvære og genetableringen af energi og balance er i fokus.

Hot Stone massage, Body Scrub, Japansk Lifting – vi tilbyder massevis af behandlingsformer, som alle har til formål at forkæle vores gæster. Nedenfor finder du vores udvalg af skønne behandlinger.

Hver måned udvælger vi en særlig spabehandling og et særligt produkt fra vores shop, som du kan købe til en rigtig god pris.

NYHED – kombinationsbehandlinger


695,- 60 min.
3-i-1 behandling

Fra top til tå

Denne 3-i-1 behandling giver 100% opmærksomhed til 3 forsømte, men ikke mindst vigtige områder på kroppen. I denne behandling vil din hovedbund, hænder og fødder blive forkælet.

Fødderne bærer og holder os oppe, og de bliver derfor belastet hver eneste dag. En afspændende massage af fødder og underben vil lette hele kroppen. Massagen er udrensende og har stor betydning for kroppens helbredstilstand.

Hænderne bruges dagligt til at give, modtage, skabe, holde af, holde ved og føle. En afslappende håndmassage vil give alle fingermusklerne ekstra omsorg ved at lindre ømme led og forbedre blodcirkulationen.

Hovedbundsmassagen fremmer lykkefølelsen og reducerer stress samt psykisk og fysisk træthed. Når hovedbunden masseres stimuleres blodcirkulationen og iltforsyningen til håret. Massagen omfatter udover hovedbunden også afspænding af hals og nakke.

Book behandling
TILBUD 599,- 60 min.
Kombination – peeling og massage

Himmel & hav

Denne kombinationsbehandling vil bevæge dig til steder mellem himmel og hav.

Hele kroppen vil blive peelet af fint middelhavssalt, som eksfolierer huden for overfladisk snavs og døde hudceller. Salten har en dybderensende og regenererende effekt på huden. Peelingen er blandet med æterisk olie, der er rig på essentielle fedtsyrer, som beskytter huden og opretholder fugtbalancen.

Nu er huden silkeblød og smidig, og den efterfølgende massage vil give dig en himmelsk følelse af velvære. Massagen virker dybt afslappende og beroligende. Du vil efterfølgende opleve en fuldstændig ro og afspænding i kroppen, hvilket er et vigtigt element til en sund livsstil.


TILBUD I maj: 60 MIN. 599,- 

Normalprisen er 695,- Tilbuddet gælder i maj 2022, hvor behandlingen også skal nydes.

Book behandling
695,- 60 min.
Kombination – ansigt og krop

Krop & sjæl

Denne kombinationsbehandling vil give ekstra forkælelse til både krop og sjæl. 

En rolig og forløsende massage vil give din krop et frirum, hvor den får mulighed for at genskabe balance. Velværemassagen vil med lange flydende strøg afspænde musklerne, berolige nervesystemet og give krop og hoved en indre og ydre ro.

Herefter vil ansigtet få en forkælelse. Huden afrenses og derefter påføres en fugtmaske, der indeholder fugtgivende ingredienser, som giver huden et kraftigt løft og fugtboost. Desuden er den rig på A-vitamin, som beskytter huden mod aldersforandringer. Mens masken trænger ned i huden, vil du modtage en grundig hovedbundsmassage. Behandlingen afsluttes med en opløftende og udrensende ansigtsmassage.

Book behandling

Klassiske behandlinger


Spa behandling Lübker – Dybtgående massage
465.-/765,- 30/60 minutter
Massage

Dybdegående massage

En individuel massage som anbefales til muskelspændinger, da vi tager udgangspunkt i ømme og trætte muskler. I behandlingen anvendes forskellige greb. Der arbejdes med problemområder dybt i muskulaturen og bindevævet. Fortæl din massør, hvad dit fokusområde skal være, så hun kan hjælpe dig bedst muligt.

Book behandling
Spa behandling Lübker – Ben massage
395,-/695,- 30/60 min.
Massage

Velværemassage

En massage med flydende strøg og med afspændende karakter. Massagen virker lindrende og afstressende, så du efterfølgende oplever en tilstand af afspænding, ro og velvære i din krop.

 • Øger blodgennemstrømningen
 • Udrenser affaldsstoffer
 • Afstressende
 • Velværeskabende

Book behandling
Spa behandling Lübker – Hotstone massage
695,- 60 min.
Massage

Hot Stone massage

En helkropsmassage med varme lavasten, som placeres på kroppen, så varmen trænger i dybden og løsner trætte og ømme muskler. Der veksles mellem brugen af de varme sten og en blid men samtidig dybdegående massage med lange flydende og samlende strøg. En unik oplevelse for krop og sjæl.

Book behandling
Spa behandling Lübker – Boby Scrub
395,- 30 minutter
Krop

Body Scrub

En effektiv og individuel tilpasset peeling af huden med plejende essentielle olier. Scrubbens indhold af fugtgivende ingredienser og fint havsalt, fjerner de døde hudceller og efterlader huden silkeblød samt rig på fugt. Et must for din hud både sommer og vinter.

Book behandling
Spa behandling Lübker – Gravid massage
765,- 60 minutter
Gravid

Mother To Be

Den skønne ventetid er en oplagt mulighed for selvforkælelse. Du kan glæde dig til at ligge på maven på vores gravidpude og nyde en dejlig massage på hele bagsiden af kroppen. Herefter forkæles du med en ansigtskur, hvor din hud bliver renset, du får lagt en mineralrig lermaske og får en afstressende hovedbundsmassage. Behandlingen afsluttes med en skøn ansigtsmassage.

Det anbefales ikke at få massage til og med uge 12 i graviditeten.

Book behandling
Spa behandling Lübker – Ansigtsmaske
395,- 30 minutter
Ansigt

Ansigtskur

En skøn behandling som starter med afrensning af huden, hvorpå en lækker, dybderensende lermaske påføres. Lermaskens tre forskellige lerarter frigør overskydende fedtstof fra hudens overflade. Masken indeholder også ferskensaft, som giver en frisk følelse og en naturlig skøn duft. Mens lermasken virker, gives en afspændende hovedbundsmassage, og efterfølgende en dejlig, stimulerende ansigtsmassage.


Denne behandling tilbydes også til børn fra 13 år. Produktet, som indgår i behandlingen, tilpasses barnets hud.

Book behandling
Spa behandling Lübker – Hårbundsmassage
765,- 60 minutter
Ansigt

Klassisk ansigtsbehandling

Ansigtsbehandlingen starter med en afrensning af huden for urenheder og evt. make-up. For at skræddersy behandlingen til lige netop din hud, udfører kosmetologen en grundig hudanalyse, hvor din hudtype og -tilstand bestemmes – behandlingen er derfor individuel. Der indgår dybderens, peeling og masker samt afslappende ansigts- og hovedbundsmassage. Der afsluttes med plejende cremer, som komplimenterer din hudtype. Kosmetologen vejleder dig i produkter til hjemmebehandling for ideel optimering af din hud.

Book behandling
Spa behandling Lübker – ansigtsmassage
695,- 60 minutter
Ansigt - det naturlige ansigtsløft

Japansk Lifting

En afstressende ansigtsbehandling med vævsopstrammende massageteknikker, som aktiverer hudens kollagen og elastin. Ansigtets mimiske linjer og poser under øjnene reduceres, og affaldsstoffer udrenses via ansigtszoner, akupressur og lymfe-drænage. Massagen udføres bl.a. med himalaya-saltstenskugler, der køler og beroliger samt med økologisk hybenkerneolie, som med vitamin A, C, E og caroten har en regenererende effekt, der reducerer fine linjer, ar og pigmentskader. Behandlingen indeholder også en afstressende hovedbundsmassage samt en skøn fod- eller håndmassage.

Book behandling
Spa behandling Lübker – Gua Sha Behandling
695,- 60 minutter
Populær kinesisk behandlingsmetode

Gua Sha

Kosmetisk Gua Sha er en unik skønhedsbehandling med effektive og synlige resultater. Gua Sha er en flere tusinde år gammel kinesisk teknik, hvor der anvendes en speciel Gua Sha-sten til at massere eller ”skrabe” ansigtet for at fjerne affaldsstoffer, ansigtsspændinger og væskeophobninger. Der arbejdes med faste træk og massageteknikker, som er med til at skabe flow og dermed stimulere bindevævet. Behandlingen forbedrer blodcirkulationen og vævets mikrocirkulation samt styrker dannelsen af kollagen. Du vil opleve en fornyet spændstighed og glød i din hud samt en reducering af mimiske linjer og ansigtsspændinger. Du får en afslappende og afspændende massage af hovedbund og fødder, hvor der arbejdes blidt i væv og zonepunkter. Herudover renses og plejes din hud med forskellige lækre ansigtsmasker.

Book behandling
Spa behandling Lübker – fodbehandling
395,- 30 minutter
Krop

Smiley Feet

Dine fødder og underben afvaskes med varme duftende håndklæder. Saltscrub masseres grundigt ind med behagelige strøg, peelingen fjerner de døde hudceller og sætter gang i din blodcirkulation. Du kan herefter nyde en skøn massage af fødder og underben, der afsluttes med en nærende og plejende fodcreme.

Book behandling
Spa behandling Lübker – fod behandling
495,- 60 min.
Bløde og lette fødder

Spa Pedicure

Nyd en skøn Spa Pedicure indeholdende: 

 • Fodbad med dødehavssalt, rensende tea tree olie og eucalyptus
 • Peeling af fødder og underben med eksfolierende saltkrystaller og blødgørende solsikkeolie
 • Pleje af negle med fil og skub 
 • Hård hud fjernes 
 • Kølende og fugtgivende fodmaske med bentonitler, mynte og udtræk af algeekstrakter
 • Afslappende fodmassage 
 • Afsluttende fodcreme med opfriskende agurkeekstrakt, B5 vitamin og allantoin der lindrer tør hud 
 • Tilkøb: Lakering af negle 50,- | Shellac helfarve 175,-

Pedicuren udføres ikke i tilfælde af neglesvamp, fodsvamp eller fodvorter.

445,- 30 minutter
CND professionel lak

Shellac på tånegle

CND er en patenteret og professionel lak, som giver de smukkeste lakeringer der holder i op til 14+ dage. Shellac er en hel unik sammensætning af neglelak og gelé, som trods den gode holdbarhed ikke skader neglene. Vælg mellem 6 farver.
Negle tilrettes, og neglebåndene fjernes inden påføring af helfarve shellac.
Husk at fjerne gammel neglelak inden behandling.
Obs. Vi tilbyder ikke Fransk lakering (hvid kant).Aftagning af shellac (varighed 15 min.) 250,-
Behandlingen er meget skånsom og gør ikke skade på dine negle.

Spa behandling Lübker – Bryn
Fra 150,-
Farve og retning

Bryn

 • Retning af bryn 150,-/50,-*
 • Farvning af bryn eller vipper 175,-/125,-*
 • Farvning + retning af bryn og vipper 300,-/200,-*

*I forbindelse med ansigtsbehandling

Book behandling
Spa behandling Lübker – voksbehandling
Fra 250,-
Perron Rigot produkter

Voks

Få fjernet uønsket hår med voks fra Perron Rigot, som i 1972 fik patent på deres lavtemperaturvoks. Produkterne er baseret på formler, som sikrer et lavt smeltepunkt, der føles behagelig på huden. Produkterne indeholder olier, der efterlader huden dejlig blød.

 • Voks af ansigt overlæbe og hage 250,-
 • Voks af armhule 250,-
 • Voks af bikinilinje 250,-
 • Voks af underben inkl. knæ 295,-
 • Voks af helt ben inkl. bikinilinje 550,-
 • Voks af ryg 450,-

Book behandling
299,- 20 minutter

Børnemassage

Børnemassage anbefales til ALLE børn. Berøring er livsvigtig, og gennem massage kan børn lærer at slappe af, tage imod og nyde. Behandlingen er en mild massage med blide strøg og lette æteriske olier.

Massagen kan:

 • Støtte børns kropsbevidsthed og styrke deres selvfølelse
 • Give mulighed for afslapning og velvære
 • Forbedre og støtte en øget opmærksomhed og koncentration
 • Give mere ro i kroppen
 • Styrke motorikken igennem taktilsansen (følesans)

Alder: 6-15 år. Følgeskab med en voksen er en mulighed, men ikke en nødvendighed.

Elevbehandlinger


Spa behandling Lübker – Hårbundsmassage
ELEVPRIS: 399,- 60 minutter
Ansigt

Klassisk ansigtsbehandling

Ansigtsbehandlingen starter med en afrensning af huden for urenheder og evt. make-up. For at skræddersy behandlingen til lige netop din hud, udfører kosmetologen en grundig hudanalyse, hvor din hudtype og -tilstand bestemmes – behandlingen er derfor individuel. Der indgår dybderens, peeling og masker samt afslappende ansigts- og hovedbundsmassage. Der afsluttes med plejende cremer, som komplimenterer din hudtype. Kosmetologen vejleder dig i produkter til hjemmebehandling for ideel optimering af din hud.

Book behandling
Spa behandling Lübker – Bryn
HALV PRIS ved elev
Farve og retning

Bryn

 • Retning af bryn 75,-/25,-*
 • Farvning af bryn eller vipper 75,-/25,-*
 • Farvning af vipper og bryn inkl. retning 150,-/100,-*

*I forbindelse med ansigtsbehandling

Book behandling
Spa behandling Lübker – voksbehandling
HALV PRIS ved elev
Perron Rigot produkter

Voks

Få fjernet uønsket hår med voks fra Perron Rigot, som i 1972 fik patent på deres lavtemperaturvoks. Produkterne er baseret på formler, som sikrer et lavt smeltepunkt, der føles behagelig på huden. Produkterne indeholder olier, der efterlader huden dejlig blød.

 • Ansigt overlæbe og hage 125,-
 • Armhule 125,-
 • Underben inkl. knæ 150,-
 • Bikinilinje 125,-
 • Helt ben inkl. bikinilinje 275,-
 • Ryg 225,-

Book behandling
Lübker Lindrende Massageolie

Månedens behandling og månedens produkt

Hver måned udvælger vi en særlig spabehandling og et særligt produkt fra vores shop, som du kan købe til en rigtig god pris.

 

Spapakker – fra 450,-

Gør din spadag til noget ekstra særligt. Vi har mange forskellige spapakker, som kan skræddersyes, så de passer efter jeres ønsker. Om I er til selvbehandling eller den totale forkælelse med en af vores luksusbehandlinger, kan vi sikre jer, at I får en fantastisk dag.

 

Wellness Denmark

Lübker er med i certificeringsordningen Wellness Denmark – din garanti for wellness oplevelser på højt niveau.