Forkæl dig selv med en behandling


Spændinger og ubehag i kroppen i forbindelse med stress eller overbelastning påvirker livskvaliteten. Lübker Spa tilbyder professionelle behandlinger og massager i vores behandlerlounge, hvor velvære og genetableringen af energi og balance er i fokus.

Hot Stone massage, Body Scrub, Japansk Lifting – vi tilbyder massevis af behandlingsformer, som alle har til formål at forkæle vores gæster. Nedenfor finder du vores udvalg af skønne behandlinger.

Hver måned udvælger vi en særlig spabehandling og et særligt produkt fra vores shop, som du kan købe til en rigtig god pris.

395,- 30 minutter
Krop

Body Scrub

En effektiv og individuel tilpasset peeling af huden med plejende essentielle olier. Scrubbens indhold af fugtgivende ingredienser og fint havsalt, fjerner de døde hudceller og efterlader huden silkeblød samt rig på fugt. Et must for din hud både sommer og vinter.

Book behandling
395,- 30 minutter
Krop

Smiley Feet

Dine fødder og underben afvaskes med varme duftende håndklæder. Saltscrub masseres grundigt ind med behagelige strøg, peelingen fjerner de døde hudceller og sætter gang i din blodcirkulation. Du kan herefter nyde en skøn massage af fødder og underben, der afsluttes med en nærende og plejende fodcreme.

Book behandling
765,- 60 minutter
Gravid

Mother To Be

Læn dig tilbage, træk vejret roligt og mærk dampens egenskaber. Dampbadet er skønt at starte i, og varmer hele kroppen op til de efterfølgende badefaciliteter. Duften stammer fra eukalyptus og virker rensende på luftvejene. Dampen blødgør huden, åbner porerne og anbefales fx inden en behandling.

Book behandling
465.-/765,- 30/60 minutter
Massage

Dybdegående massage

En individuel massage som anbefales til muskelspændinger, da vi tager udgangspunkt i ømme og trætte muskler. I behandlingen anvendes forskellige greb. Der arbejdes med problemområder dybt i muskulaturen og bindevævet. Fortæl din massør, hvad dit fokusområde skal være, så hun kan hjælpe dig bedst muligt.

Book behandling
395,-/695,- 30/60 minutter
Massage

Velværemassage

En massage med flydende strøg og med afspændende karakter. Massagen virker lindrende og afstressende, så du efterfølgende oplever en tilstand af afspænding, ro og velvære i din krop.

Book behandling
695,- 60 minutter
Massage

Hot Stone massage

En helkropsmassage med varme lavasten, som placeres på kroppen, så varmen trænger i dybden og løsner trætte og ømme muskler. Der veksles mellem brugen af de varme sten og en blid men samtidig dybdegående massage med lange flydende og samlende strøg. En unik oplevelse for krop og sjæl.

Book behandling
395,- 30 minutter
Ansigt

Ansigtskur

En skøn behandling som starter med afrensning af huden, hvorpå en lækker, dybderensende lermaske påføres. Lermaskens tre forskellige lerarter frigør overskydende fedtstof fra hudens overflade. Masken indeholder også ferskensaft, som giver en frisk følelse og en naturlig skøn duft. Mens lermasken virker, gives en afspændende hovedbundsmassage, og efterfølgende en dejlig, stimulerende ansigtsmassage.

Book behandling
765,- 60 minutter
Ansigt

Klassisk ansigtsbehandling

Ansigtsbehandlingen starter med en afrensning af huden for urenheder og evt. make-up. For at skræddersy behandlingen til lige netop din hud, udfører kosmetologen en grundig hudanalyse, hvor din hudtype og -tilstand bestemmes – behandlingen er derfor individuel. Der indgår dybderens, peeling og masker samt afslappende ansigts- og hovedbundsmassage. Der afsluttes med plejende cremer, som komplimenterer din hudtype. Kosmetologen vejleder dig i produkter til hjemmebehandling for ideel optimering af din hud.

Book behandling
695,- 60 minutter
Ansigt - det naturlige ansigtsløft

Japansk Lifting

En afstressende ansigtsbehandling med vævsopstrammende massageteknikker, som aktiverer hudens kollagen og elastin. Ansigtets mimiske linier og poser under øjnene reduceres, og affaldsstoffer udrenses via ansigtszoner, akupressur og lymfe-drænage. Massagen udføres bl.a. med himalaya-saltstenskugler, der køler og beroliger samt med økologisk hybenkerneolie, som med vitamin A, C, E og caroten har en regenererende effekt, der reducerer fine linjer, ar og pigmentskader. Behandlingen indeholder også en afstressende hovedbundsmassage samt en skøn fod- eller håndmassage.

Book behandling
695,- 60 minutter
Populær kinesisk behandlingsmetode

NYHED! Gua Sha

Kosmetisk Gua Sha er en unik skønhedsbehandling med effektive og synlige resultater. Gua Sha er en flere tusinde år gammel kinesisk teknik, hvor der anvendes en speciel Gua Sha-sten til at massere eller ”skrabe” ansigtet for at fjerne affaldsstoffer, ansigtsspændinger og væskeophobninger. Der arbejdes med faste træk og massageteknikker, som er med til at skabe flow og dermed stimulere bindevævet. Behandlingen forbedrer blodcirkulationen og vævets mikrocirkulation samt styrker dannelsen af kollagen. Du vil opleve en fornyet spændstighed og glød i din hud samt en reducering af mimiske linjer og ansigtsspændinger. Du får en afslappende og afspændende massage af hovedbund og fødder, hvor der arbejdes blidt i væv og zonepunkter. Herudover renses og plejes din hud med forskellige lækre ansigtsmasker.

Book behandling
Perron Rigot produkter

Voks

Få fjernet uønsket hår med voks fra Perron Rigot, som i 1972 fik patent på deres lavtemperaturvoks. Produkterne er baseret på formler, som sikrer et lavt smeltepunkt, der føles behagelig på huden. Produkterne indeholder olier, der efterlader huden dejlig blød.

  • Voks af ansigt overlæbe og hage 250,-
  • Voks af armhule 250,-
  • Voks af bikinilinje 250,-
  • Voks af underben inkl. knæ 295,-
  • Voks af helt ben inkl. bikinilinje 550,-
  • Voks af ryg 450,-

Book behandling
Farve og retning

Bryn

  • Retning af bryn 150,-/50,-*
  • Farvning af bryn eller vipper 175,-/125,-*
  • Farvning + retning af bryn og vipper 300,-/200,-*

*I forbindelse med ansigtsbehandling

Book behandling

Særpris på spaentré – fra 199,-

Du sparer 100,- kr. på entré til alle vores skønne spafaciliteter, når du køber en spabehandling.

 

Lübker er med i certificeringsordningen Wellness Denmark – din garanti for wellness oplevelser på højt niveau.