Spabehandlinger udført med Amazing Space produkter og teknikker


Lübker Spa & Wellness tilbyder professionelle behandlinger og massager baseret på både forskønnelse, forkælelse og velvære til ansigt, krop og sind.

Amazing Space – et holistisk og bæredygtigt totalkoncept

Alle vores behandlinger udføres med produkter og teknikker fra Amazing Space, hvilket giver en udsøgt følelse af luksus og forkælelse samtidig med, at der arbejdes for individualisering og tilpasning, så de bedste resultater skabes for netop dig. Læs mere om Amazing Space-universet her

Skønhedsfremmende snack


Efter en behandling får du serveret en sund og skønhedsfremmende Amazing Treat, som du i ro og mag kan nyde i loungen, mens du finder tilbage til 'virkeligheden'. En Amazing Treat består af:

1 RAWBITE: En vitaliserende snack bestående af kokosolie, dadler, mandler og kakaopulver
1 SHOT: Skin Lemonade af grønne ekstrakter, vitaminer og omega 3, 6, 7 & 9
1 KOP TE: Herbal Infusion Tea

Ansigtsbehandlinger


Ansigtet er det første vi lægger mærke til ved et menneske. Så meget af vores personlighed hænger sammen med de signaler, vi udtrykker gennem vores ansigt, og derfor er de fleste særligt optagede af at pleje netop dette område. Ansigtsbehandlinger er en fantastisk måde at supplere din plejerutine og booste din huds velvære.

En ansigtsbehandling giver samtidig en ekspert det bedste udgangspunkt for at undersøge din hud i dybden og udvælge de rigtige produkter til netop dig, så du får mest muligt for dine penge, og al den tid, du dagligt lægger i at pleje din hud.

Din hud fortjener det bedste, og derfor er alle vores ansigtsbehandlinger økologiske og omfatter et afspændende aromaritual, en ”Skin Vision”-konsultation, afrensning og eksfoliering under urtedamp, en maske, håndmassage og cremepleje.


I forbindelse med alle ansigtsbehandlinger tilbydes du som en ekstra service at få tilrettelagt et personligt Skin Vision-program, hvor du lærer, hvordan du plejer din hud optimalt i hverdagen.

595,- 40 minutter
Egner sig til alle hudtyper

Amazing Face – Mini

En forkælende mini-behandling, som egner sig til alle hudtyper. Indeholder både afrensning, eksfoliering, ansigtsmassage med ’Eco Rubber Balls’, maske og cremepleje.

Behandlingen skræddersyes og sammensættes af udvalgte produkter og pleje efter netop dit individuelle behov. Anbefales enten som en ekspresbehandling på en travl dag eller som en introduktion til Amazing Space-universet af skønne plejeprodukter.

Behandlingen fungerer desuden godt som tillæg til en kropsbehandling.

Book behandling
975,- 70 minutter
Altomfavnende grundig pleje

Amazing Face – Classic

Den klassiske ansigtsbehandling til alle hudtyper med fokus på dybderens og forfinelse af hudens porer ved hjælp af nærende og fugttilførende masker, koncentrater og andre plejende produkter.

Behandlingen omfatter afrensning, eksfoliering, dampende aromaterapi, ekstraktion af urenheder, desinficerende LED lys-terapi, massage af ansigt, nakke, skuldre og hænder eller fødder samt en maske, serum og cremepleje. Behandlingen skræddersyes, og sammensættes af udvalgte produkter og pleje efter netop dit individuelle behov. Anbefales som en altomfavnende grundig pleje til alle hudtyper.


Ved køb af et forløb får du den 6. behandling gratis.

Book behandling
435,- 30 minutter
Forkælelse til teenagere (13-18 år)

Teenage Mini Face

En skøn teenage mini-behandling, der indeholder både afrensning, blid eksfoliering, maske og cremepleje. Behandlingen anbefales til teenagere, som gerne vil forkæles i anledning af fx vores  Familie Spa eller en speciel begivenhed.

Det er en god introduktion til Amazing Space's univers af skønne plejeprodukter og en invitation til en snak om, hvad teenageren selv kan gøre for at pleje huden både indefra og udefra.

Denne behandling er ikke velegnet til teenagere med særlig problemhud. Her anbefaler vi i stedet, at man kontakter en kosmetolog/skønhedsklinik.

Book behandling

Specific Face ansigtsbehandlinger


Vores Specific Face behandlinger er for dig, som ønsker en behandling ud over det sædvanlige. Disse behandlinger er i en kategori for sig selv og er baseret på teknikker, der er anderledes end det, man forbinder med en klassisk ansigtsbehandling. Specific Face behandlingerne kan bidrage positivt til din huds udstråling inden for andre og nye parametre.

795,- 60 min.
Fjerner affaldsstoffer, ansigtsspændinger og væsteophobninger

Gua Sha

Kosmetisk Gua Sha er en unik skønhedsbehandling med effektive og synlige resultater. Gua Sha er en flere tusinde år gammel kinesisk teknik, hvor der anvendes en speciel Gua Sha-sten til at massere eller ”skrabe” ansigtet for at fjerne affaldsstoffer, ansigtsspændinger og væskeophobninger. Der arbejdes med faste træk og massageteknikker, som er med til at skabe flow og dermed stimulere bindevævet.

Behandlingen forbedrer blodcirkulationen og vævets mikrocirkulation samt styrker dannelsen af kollagen. Du vil opleve en fornyet spændstighed og glød i din hud samt en reducering af mimiske linjer og ansigtsspændinger. Du får en afslappende og afspændende massage af hovedbund og fødder, hvor der arbejdes blidt i væv og zonepunkter. Herudover renses og plejes din hud med forskellige lækre ansigtsprodukter.

Book behandling
795,- 60 min.
Vævsopstrammende massageteknikker

Japansk Lifting

En afstressende ansigtsbehandling med vævsopstrammende massageteknikker, som aktiverer hudens kollagen og elastin. Ansigtets mimiske linjer og poser under øjnene reduceres, og affaldsstoffer udrenses via ansigtszoner, akupressur og lymfe-drænage. Massagen udføres bl.a. med himalaya-saltstenskugler, der køler og beroliger, samt med økologisk hybenkerne-, morgenfrue- og inca omegaolie der heler, lindrer og nærer huden. 

Behandlingen indeholder også en afstressende hovedbundsmassage samt en skøn fod- eller håndmassage.

Book behandling
850,- 55 min.
For en fyldigere hud med fantastisk glød

Amazing Face – Workout

Face Workout er den ultimative workout for dit ansigt! Som alle gode workouts starter behandlingen med en opvarmning, der fremmer gennemstrømning. Herefter trænes med ’Eco Rubber Balls’, der er tilpasset i forskellig størrelse til at løsne op ved dybereliggende spændinger. Træningen fortsætter med ”Face Sculpting Therapy” (FST), der mindsker de mimiske linjer. LED facial bar, der stimulerer, aktiverer og fornyer huden ved hjælp af LED-lys samt varme og kuldepåvirkning. Afslutningsvis anvendes ’Electro Therapy’ med lavfrekvent strøm, der opstrammer og får huden til at virke fyldigere. Resultatet er en fantastisk glød og et afspændt udtryk.

Boldene kan med fordel også bruges derhjemme til at vedligeholde workout for dit ansigt.

Book behandling
Spa behandling Lübker – Bryn
Fra 125,-
Øjne | Bryn | Vipper

Amazing Face – EXTRA

Farve af vipper 125,- (25 min.)

Farve af bryn 125,- (25 min.)

Formning af bryn 150,- (25 min.)

Farve af vipper og bryn inkl. formning 350,- (40 min.)


Eye Wrap 395,- (25 min.)

NYHED: Opstrammende øjenbehandling
Med denne behandling opnås filler-effekt og afspænding af mimiske rynker. I behandlingen indgår fugtgivende beauty pads, massage med kølige ice-stones samt eye wrap massage. Perfekt som tillæg til en ansigtsbehandling.


Alle behandlingerne kan både bookes separat og i forbindelse med en anden behandling.

Book behandling

Kropsbehandlinger


Vores Spa & Body behandlinger er for dig, der ved, at det ikke alene er ansigtet, der har brug for pleje, og derfor ønsker at skabe velvære for hele kroppen. Behandlingerne her handler på hver sin måde om at skabe dyb ro for både sind, sjæl og krop ved let stimulering af sanserne.

TILBUD 995,- 90 minutter
Indre udrensning

Detox Sea Wrap

Udrensende behandling baseret på rosmarin, mynte og enebær. Behandlingen fremmer gennemstrømningen i kroppens bindevæv, og hjælper til indre udrensning. Ryg, nakke og skuldre afspændes med massage. Kropsmaske, med afgiftende havalger rig på nærende oligoelementer og mineralske sporstoffer fra havet, fremmer kroppens cellestofskifte, imens du hviler i et “sauna-tæppe” med infrarød varme, der accelererer den indre udrensning. “Body Polish” fra top til tå med knuste kerner, salt og urter.

Behandlingen afsluttes med indsmøring i blødgørende varm olie af enebær og eukalyptus. Behandlingen har afgiftende og positiv effekt på ødemer, cellulite og affaldsstoffer i kroppen.

Bemærk: Du må ikke benytte infrarød saunatæppe, hvis du er gravid eller ammende, har pacemaker eller hjerteproblemer, har åbne sår eller er syg/har høj feber.

Bemærk: Brug af spaen efter behandlingen anbefales ikke, da det kan reducere den gavnlige virkning af behandlingen.


TILBUD I juni: 995,- 

Normalprisen er 1.150,- Tilbuddet gælder i juni 2024, hvor behandlingen også skal nydes.

Book behandling
495,- 30 minutter
Giver silkeblød hud

Body Scrub

En effektiv og individuel tilpasset peeling af huden med plejende essentielle olier. Scrubbens indhold af fugtgivende ingredienser og fint havsalt, fjerner de døde hudceller og efterlader huden silkeblød samt rig på fugt. 

Et must for din hud både sommer og vinter.

Book behandling
Intropris 1.595,- 120 minutter + spa
Kombibehandling – krop & ansigt

Lübker Luxury Treatment

Intropris 1.595,- (værdi 2.185,-)

Denne kombibehandling indeholder både bodyscrub, massage og en ansigtsbehandling, der bliver sammensat ud fra din hudtype. Glæd dig til:

 • Bodyscrub – eksfoliering af hele kroppen med fint havsalt og olie (30 min.).
 • Hot oil aroma massage tilpasset efter ønsker (30 min.).
 • Amazing Face Mini ansigtsbehandling (40 min.).
 • Helkrops indsmøring af lun, nærende og fugtighedsgivende bodybalm.

LÆS MERE OM BEHANDLINGEN HER


Inklusiv entré til Spa & Wellness

I denne pakke får du også 3 timers entré til spafaciliteterne. Vi anbefaler, at du benytter faciliteterne inden behandlingerne.

Book behandlingen her

Massage


Du og din krop skal følges ad resten af livet, og derfor er det vigtigt at passe godt på den, så den ikke kun fremstår sund, men også trives fysiologisk. I en stressende og hektisk hverdag kan der hurtigt opstå muskelspændinger, som kan være svære at få forløst. Ved massage løsnes musklerne langsomt, og blodcirkulationen omkring muskelfibrene øges. Således fjernes ophobede affaldsstoffer, mens musklerne fodres med ilt og næringsstoffer.

Samtidig får din krop endelig ro til at slappe af og ånde ud – når dit blodtryk sænkes, stoppes udskillelsen af stresshormonet kortisol, og massage kan derfor også være en god genvej til at slippe af med hjertebanken og bekymringer. Vores massagebehandlinger tager udgangspunkt i netop dig, din krop og dine personlige behov og skræddersyes af vores dygtige behandlere med nøjagtig de produkter, der passer til dig.

795,- 60 minutter
Varmer helt ind i sjælen

Hot Stone Massage

En behandling der varmer dig helt ind i sjælen ved hjælp af opvarmede lavasten, som er slebet runde og bløde. Stenene, som kaldes basaltsten, har oprindelse fra islandske vulkaner. De opvarmes til over 50 grader før brug. Massagen, som er både behagelig og effektiv, er baseret på lange, rolige, dybe og afstressende tag med lun økologisk aromaterapeutisk olie, udvalgt efter behov og ønske.

Behandleren arbejder med stenene på flere af kroppens udvalgte spændings- eller chakrapunkter, hvor de ”bortsmelter” og forløser myoser. Behandleren spørger ind til særlige kontraindikationer, ønsker og eventuelle skader. Massagen er således altid skræddersyet og tilpasset din krops behov.

Vælg mellem disse massageolier:

 • Detox (eucalyptus & enebær)
 • Sun Rise (energigivende med orange, lime & ingefær)
 • Sun Set (afstressende med rose, geranium & lavender)

OBS: Når du booker online, bedes du under ”Bemærkning" tilføje, hvilken af ovenstående olier du ønsker.

Book behandling
495,-/795,- 30/60 minutter
Aromaterapeutiske olier

Aromatherapy Hot Oil Massage

Behagelig og effektiv kropsmassage baseret på lange, rolige, og afstressende tag med varme, økologiske aromaterapeutiske olier, der er udvalgt efter behov og ønske. En massage med flydende strøg og med afspændende karakter. Massagen virker lindrende og afstressende, så du efterfølgende oplever en tilstand af afspænding, ro og velvære i din krop.

Behandleren spørger ind til særlige kontraindikationer, ønsker og eventuelle skader. Massagen er således altid skræddersyet og tilpasset din krops behov.

Vælg mellem disse massageolier:

 • Detox (eucalyptus & enebær)
 • Sun Rise (energigivende med orange, lime & ingefær)
 • Sun Set (afstressende med rose, geranium & lavender)

OBS: Når du booker online, bedes du under ”Bemærkning" tilføje, hvilken af ovenstående olier du ønsker.

Book behandling
595,-/895,- 30/60 minutter
Dybdegående

Deep Touch Body Massage

Dybdegående kropsmassage med fokus på at forløse kroppens dybereliggende myoser og spændinger. Der benyttes varme, økologiske aromaterapeutiske olier, der er udvalgt efter behov og ønske. En individuel massage som anbefales til muskelspændinger, da vi tager udgangspunkt i ømme og trætte muskler. I behandlingen anvendes forskellige greb. Der arbejdes med problemområder dybt i muskulaturen og bindevævet.

Behandleren spørger ind til særlige kontraindikationer, ønsker, behov og eventuelle skader. Massagen er således altid skræddersyet og tilpasset din krops behov.

Vælg mellem disse massageolier:

 • Detox (eucalyptus & enebær)
 • Sun Rise (energigivende med orange, lime & ingefær)
 • Sun Set (afstressende med rose, geranium & lavender)

OBS: Når du booker online, bedes du under ”Bemærkning" tilføje, hvilken af ovenstående olier du ønsker.

Book behandling
Spa behandling Lübker – Gravid massage
895,- 70 minutter
Gravidpude anvendes

Pretty & Pregnant

Nærende kropsbehandling baseret på en blødgørende og vævsstyrkende massage på ryggen. Du ligger behageligt på en gravidpude med plads til maven. Efter massagen forkæles du med en maske til maven, der forebygger strækmærker.

Kroppen masseres med varm olie af hvedekim, argan, vitamin E, sandeltræ og mandarin. Afkølende benbehandling med maske af mynte blødgør huden, og lindrer ødemer, imens varm olie- og saltskrub afspænder de trætte fødder.

Det anbefales ikke at få massage indtil graviditetsuge 20

Book behandling
395,- 20 minutter
5-14 år

Kids Massage

Børnemassage anbefales til ALLE børn. Berøring er livsvigtig, og gennem massage kan børn lærer at slappe af, tage imod og nyde. Behandlingen er en mild massage med blide strøg og lette æteriske olier.

Massagen kan:

 • Støtte børns kropsbevidsthed og styrke deres selvfølelse
 • Give mulighed for afslapning og velvære
 • Forbedre og støtte en øget opmærksomhed og koncentration
 • Give mere ro i kroppen
 • Styrke motorikken igennem taktilsansen (følesans)

Alder: 5-14 år. Følgeskab med en voksen er en mulighed, men ikke en nødvendighed.

Book behandling

Månedens behandling og månedens produkt

Hver måned udvælger vi en særlig spabehandling og et særligt produkt fra vores shop, som du kan købe til en rigtig god pris.

 

Spapakker – fra 520,-

Gør din spadag til noget ekstra særligt. Vi har mange forskellige spapakker, som kan skræddersyes, så de passer efter jeres ønsker. Om I er til selvbehandling eller den totale forkælelse med en af vores luksusbehandlinger, kan vi sikre jer, at I får en fantastisk dag.

 

Afbudsbetingelser

Afbudsbetingelser ved spaentré og behandling

Ved afbud senere end 24 timer før den aftalte tid betales 50% af det fulde beløb. Ved udeblivelse betales 100%.

Wellness Denmark

Lübker er med i certificeringsordningen Wellness Denmark – din garanti for wellnessoplevelser på højt niveau.