Indbydende frokostretter og snacks


Square Café & Lounge, som er beliggende i wellness-huset Lübker Square, er det perfekte sted at nyde et dejligt frokostmåltid efter nogle aktive timer på banen, i Subtropisk Bad eller som afslutning på et besøg i Spa & Wellness. 


Vær opmærksom på at finde den rigtige indkørsel til Square Café & Lounge:
Lübker Allé 123, 8581 Nimtofte – FIND VEJ 

Caféområde med plads til de små

I Square Café & Lounge har vi fokus på sundhed og velsmag, og menukortet indeholder blandt andet salatbowler med mulighed for at mikse salattype, kød og dip. Prøv fx den sunde og lækre bønnesalt, som er mættende og samtidig fyldt med masser af gode proteiner. Derudover byder menukortet på sandwich, smoothies og hjemmelavede myslibarer.

Vi har øje for de små, og derfor har vi i caféen skabt et lille legeområde, hvor ungerne kan hygge sig med LEGO-klodser, skumfigurer og tegnegrej, når de har spist. Og i mellemtiden kan I nyde en dejlig kop kaffe eller en kølig forfriskning. 

Tjener dækker bord i restauranten hos Lübker

Nyd maden i Square Lounge

Skulle I ønske at indtage måltidet i mere rolige omgivelser, serverer vi gerne maden i vores lounge, der er udstyret med både pejs, kunst på væggene og formidabel udsigt til golfbanen. Vores loungeområde ligger tilbagetrukket fra caféen og er derfor det perfekte sted at sætte sig før eller efter et spabesøg. 


Dette smukke lokale er i øvrigt også et oplagt sted til selskaber og fester. 
Kontakt os for yderlige info og fremvisning på tel. +45 38408000 | restaurant@lubker.com 

2. søndag i hver måned kl. 9.30-11.30

Søndagsbrunch i Square Lounge

 Lad dig forkæle med vores velsmagende brunchtallerken med alt, hvad der hører sig til. Til at slukke tørsten indgår også en økologisk most samt kaffe/te i tilbuddet. 

PRIS 199,- PER PERSON


Book brunch d. 11. februar
Book brunch d. 10. marts
Book brunch d. 14. april
Book brunch d. 12. maj
Book brunch d. 9. juni

Børnefødselsdag i Lübker Square

Et sikkert hit hos både fødselar og gæster!