Kom i form hos Lübker


Hos Lübker Square er der rig mulighed for fitness til alle, der ønsker at styrke kroppen eller få øget konditionen. Du finder bl.a. løbebånd, crosstrainer, romaskine, cykler, rygtræner og mange andre maskiner i vores center. Derudover tilbyder vi naturligvis frivægte, styrketræningsmaskiner og kabelstationer.

 

NÅ SOMMERFORMEN MED SOMMER AQUA

Vi smugstarter med Sommer Aqua for voksne i Subtropisk Bad med start d. 2. juli. Holdet fortsætter 6 gange hver torsdag i tidsrummer kl. 9.15-10.00, frem til og med d. 6. august.

Pris: 450,- for alle 6 gange
Undervisere: Merete Stolze & Ritta Hedegaard
Der er et begrænset antal pladser, tilmelding efter først til mølle princippet.

Holdtræning i vand og på land

Vi starter ny sæson af holdtræning op i Lübker Square 4 gange om året. I 2020 er det i uge 3, 13 , 33 og 43. På programmet er blandt andet Aqua Fitness, Babysvømning, Fit Dance og meget mere.

En sæson består af 8 undervisningsgange. Alle vores hold er meget populære, så du skal være hurtigt ude for at få en plads. Booking foregår online.

Humor og smittende energi

Vi tilbyder forskellige former for holdtræning med dygtige instruktører, som kan udfordre dig og din krop. Vil du gerne i bedre form og træne mere – og samtidig have et smil på læben imens? Humor og smittende energi danner rammerne for en god og sjov træning.

 

599,- 8 gange
Torsdag kl. 17.30-18.20

Fit Dance

Underviser: Tanja Svane

Fit Dance er for dig som elsker at danse, høre høj musik og dig som synes motion skal være sjovt. Til Fit Dance kan du give den gas med fede dansetrin til god musik, samtidig med du forbrænder masser af kalorier. Du kommer til at danse forskellige stilarter som salsa, reggaeton, cumbia, jive, cha cha cha og meget andet. Fit Dance er for alle aldre og alle niveauer, da der vil være musik og trin for enhver smag. Det er ikke vigtigt at du kan trinene. Det vigtigste er at du har det sjovt! Glæd dig til en super varm og lærerig dansetime, hvor både pulsen og humøret ryger helt op!

Book din plads på den nye sæson som starter i uge 13 

Book her
599,- 8 gange
Mandag kl. 10.15-13.00 og torsdage kl. 13.00-14.00

Babysvømning hold 1-7

Undervisere: Lone U. Elmstrøm

Underviseren arbejder ud fra det enkelte barns behov, og tilstræber at give barnet, og dets forældre en god og tryg oplevelse hver gang. Babysvømning har mange gavnlige effekter for både barn og forældre. For barnet: Forbedre barnets fornemmelse af egen krop, forbedre muskeltonus samt koordination, skabe tryghed ved vand, udvikle barnets selvstændighed og lægge en stabil grobund for barnets fremtidige svømning. For forholdet mellem barn og forælder: Øge tilknytning og forbedre evnen til at tolke barnets signaler, forstærke kommunikationen mellem barn og forælder, styrke barnets følelse af tryghed og sikkerhed hos forælderen og give nærvær og gode oplevelser sammen.

Book din plads på den nye sæson som starter i uge 13 

Book her
599,- 8 gange
Mandag kl. 16.30-18.00 og torsdag kl. 16.00-17.30

Leg & Plask hold 1-4

Underviser: Lone U. Elmstrøm

Hold 1 og 3 er for børn, der ikke er babyer mere. Vi skal lege med vandet og lave en masse bevægelser, som er grundlag for svømning. Vi skal hoppe og plaske, sparke og dykke og synge en masse sanglege. I denne periode opdager børnene deres VILJE så undervisningen vil ikke altid være så struktureret. Hold 2 og 4 er for de lidt større, hvor børnene kan og tør lidt mere. Jeg ser børnene i øjenhøjde og varierer udfordringerne efter hver enkelt barns behov. Der skal være 1 voksen pr. barn. Det bliver sjovt og det giver selvtillid i vandet!

Book din plads på den nye sæson som starter i uge 13 

Book her
599,- 8 gange
Tirsdag kl. 16.00-16.45

Tryg ved Vand

Underviser: Lone U. Elmstrøm

Dette er et hold for børn, som ikke bryder sig om at få hovedet under vand eller slippe bunden. Det er for de usikre eller ængstelige børn og for dem, der mangler teknikken til at svømme selv. Vi vil lege med alle de grundlæggende bevægelser; balance, at flyde, at puste ud under vand, at hoppe op fra bunden, at hoppe ned i vandet, at dykke og selvfølgelig øve svømmebevægelserne til crawl og brystsvømning. Uden leg, ingen indlæring! Der skal være 1 voksen pr. barn, og I må meget gerne have velsiddende briller med (gå efter briller med bred gummikant, der suger sig fast til ansigtet uden remmen). Det bliver svært og sjovt, og det giver selvtillid, når det lykkes!

Book din plads på den nye sæson som starter i uge 13 

Book her
599,- 8 gange
Tirsdag kl. 16.45-17.30 og torsdag kl. 17.30-18.15

Svømning for begyndere hold 1-2

Underviser: Lone U. Elmstrøm

Dette hold er for børn, der er glade og trygge i vand og som kan svømme en smule selv. Vi vil øve en masse teknik og prøve at svømme længere, dykke dybere og lave kolbøtter. Jeg vil gerne lære børnene at svømme rigtig crawl, rygcrawl og brystsvømning, men der bliver også tid til at lege og lave vandkamp med sin mor eller far. Uden leg, ingen indlæring. Der skal være 1 voksen pr. barn og I må meget gerne have velsiddende briller med (gå efter briller med bred gummikant, der suger sig fast til ansigtet uden remmen). Det vil også være fint, hvis børnene har svømmefødder med. Det bliver sjovt og det giver selvtillid at svømme selv!

Book din plads på den nye sæson som starter i uge 13 

Book her
599,- 8 gange
Tirsdag kl. 17.30-18.15 - torsdag kl. 18.15-19.00

Svømning for øvede hold 1-2

Underviser: Lone U. Elmstrøm

På dette hold sætter jeg og børnene ambitionerne op. Vi vil arbejde med længere distancer og bedre teknik. Vi vil studere effektive benspark, vinkler på hænder og fødder, og den rigtige vejrtrækning. Vi vil også dykke efter ting på bunden og lege dyr i vandet. Uden leg, ingen indlæring. På dette hold er den voksne ofte en "anerkendende iagttager" mere end en hjælper, men du er stadig vigtig, for at fejre barnets nye kompetencer. I skal medbringe velsiddende svømmebriller (gå efter briller med bred gummikant, der suger til fast til ansigtet uden remmen). Det vil være rigtig godt hvis børnene har svømmefødder med. Det bliver sværere og derfor herligere, når barnet udvikler sig!Der skal være 1 voksen pr. barn.

Book din plads på den nye sæson som starter i uge 13 

Book her
599,- 8 gange
Mandag kl. 09.15-10.00

Aqua Fitness

Underviser: Merete Stolze

For let øvede og øvede 
Vi starter op med opvarmende øvelser, hvor pulsen kommer op, og kredsløbet stimuleres. Vi sætter
fokus på vejrtrækning, muskler og bevægelser. Ved brug af redskaber i vandet, vægte, slanger og
plader i skummateriale udfordres vores kropsbalance, styrke og udholdenhed. Vandets opdrift og
redskabernes modstand i vandet er med til at øge kropsbevidsthed, balance og styrke samtidig med
at oplevelsen af kroppens lethed øger lyst til udfordringer og leg. Vi afslutter i det runde bassin med
udspænding og afslapning i vandboblerne.

Book din plads på den nye sæson som starter i uge 13 

Book her
599,- 8 gange
Mandag kl. 18.45-19.30

Aqua Stabilitet

Underviser: Ritta Hedegaard

På Aqua Stabilitet er humoren i højsæde samtidig med at hele kroppen arbejdes grundigt igennem. Vi arbejder med bevidst spænding og bevidst afslappelse. På denne måde bliver man bevidst omkring de uhensigtsmæssige spændinger og vaner, som vi har tilegnet os, forårsaget af vores arbejde eller de skavanker vi render rundt med. Gennem ledsagende teori til de praktiske øvelser opnås øget kropsforståelse og kropsbevidsthed. Deltagelse giver kroppen elasticitet og øget stabilitet på samme tid. Holdet er meget velegnet til dig der måske har gennemgået en hofte-, knæoperation eller lignende. Vi skal have det sjovt, og få os en ha-ha oplevelse med hvad vi kan udrette med vandets udfordringer.

Book din plads på den nye sæson som starter i uge 13 

Book her
799,- 8 gange
Tirsdag kl. 18.30-19.30

Væk med vandskræk

Underviser: Lone U. Elmstrøm

Dette er holdet til dig, der faldt i vandet som barn og blev bange, til dig der ikke kan flyde og til dig, der aldrig fik lært at svømme. Dette er holdet for de modige, som vil blive venner med vandet! Lübker Square giver os bassinet udenfor åbningstid, så vi i fred og ro kan tilegne os alle de færdigheder vi mangler. Vi skal først have ansigtet ned under vandet og så skal vi lære at flyde på maven og på ryggen. Vi skal opøve en ny tillid til os selv og en forståelse for vores krop i vandet. Derefter ønsker de fleste at lære at svømme, så vi vil også øve at sætte af fra kanten og arbejde med svømmeteknik og vejrtrækning. Du skal have velsiddende briller med, som suger sig fast til dit ansigt. Det bliver svært og sjovt og utrolig dejligt, når angsten slipper sit tag i dig.

Book din plads på den nye sæson som starter i uge 13 

Book her
599,- 8 gange
Onsdag kl. 18.45-19.30

Aqua Motion

Underviser: Hanne W. Jastram

På Aqua Motion får du træning gennem øvelser, der i særlig grad benytter vandelementet. Øvelserne udnytter fordelen af det varme vands evne til at øge blodomløbet, lindre smerter og blødgøre led, så du får større bevægelsesfrihed. Vandets opdrift (du vejer ca 1/7 af din ”land”vægt) bruges til at arbejde med balance og stabilitet og muskelkontrol på en helt særlig måde, hvor vandets strømning og turbulens giver ekstra sjove udfordringer. I øvelserne benyttes vandets tryk på kroppen til at styrke hjertet og arbejde med at forbedre åndedrættet. Gennem ledsagende teori til de praktiske øvelser opnås øget kropsforståelse, kropsbevidsthed og kropskontrol. Giver kroppen elasticitet og øget stabilitet på samme tid. Øvelserne er inspireret af min baggrund som Mensendiecklærer© og træner i Anatomy Trains© Sling Myofascia (muskelkæder og myofascia) samt FysioPilates bassintræning, og du får en kompetent og kvalificeret undervisning i, hvordan du opbygger kroppen.

Book din plads på den nye sæson som starter i uge 13 

Book her
599,- 8 gange
Torsdag kl. 09.15-10.00

Aqua Træning

Undervisere: Ritta Hedegaard & Merete Stolze

For begyndere og let øvede 
På Aqua Træning arbejder vi med styrke, stabilitet og balance i vandet. Vi starter med lette øvelser
uden redskaber for at stimulere kredsløb og puls, og få musklerne varmet op. Ved brug af
redskaberne i vandet, vægte, slanger og plader i skummateriale, udfordrer vi kropsbevidsthed og
balance, samtidig med at muskel- og ledbevægelse stimuleres og øges. Øvelserne og oplevelsen af
kroppens lethed i vandet, den efterfølgende udstrækning og afspænding i det runde boblebassin
giver psykisk og fysisk velvære og en god start på dagen.

Book din plads på den nye sæson som starter i uge 13 

Book her
599,- 8 gange
Lørdage kl. 09.15-10.00

Aqua Styrketræning

Underviser: Hanne W. Jastram

På Aqua Styrketræning får du træning gennem øvelser, der i særlig grad benytter vandelementet. Øvelserne udnytter fordelen af det varme vands evne til at øge blodomløbet, lindre smerter og blødgøre led, så du får større bevægelsesfrihed. Vandets opdrift (du vejer ca 1/7 af din ”land”vægt) bruges til at arbejde med balance og stabilitet og muskelkontrol på en helt særlig måde, hvor vandets strømning og turbulens giver ekstra sjove udfordringer. I øvelserne benyttes vandets tryk på kroppen til at styrke hjertet og arbejde med at forbedre åndedrættet. Øvelserne er inspireret af min baggrund som Mensendiecklærer© og træner i Anatomy Trains© Sling Myofascia (muskelkæder og myofascia) samt FysioPilates bassintræning, og du får en kompetent og kvalificeret undervisning i, hvordan du opbygger kroppen. Gennem ledsagende teori til de praktiske øvelser opnås øget kropsforståelse, kropsbevidsthed og kropskontrol. Deltagelse giver kroppen elasticitet og øget stabilitet på samme tid.

Book din plads på den nye sæson som starter i uge 13 

Book her