Kom i form hos Lübker


Hos Lübker Square er der rig mulighed for fitness til alle, der ønsker at styrke kroppen eller få øget konditionen. Du finder bl.a. løbebånd, crosstrainer, romaskine, cykler, rygtræner og mange andre maskiner i vores center. Derudover tilbyder vi naturligvis frivægte, styrketræningsmaskiner og kabelstationer.

Subtropisk bad

Holdtræning i vand

Vi starter ny sæson af holdtræning op i Lübker Square 4 gange om året. På programmet er blandt andet Aqua Fitness, Babysvømning og meget mere.

En sæson består af 8 undervisningsgange. Alle vores hold er meget populære, så du skal være hurtigt ude for at få en plads. Booking foregår online.

Subtropisk badeland, vand træning

Humor og smittende energi

Vi tilbyder forskellige former for holdtræning med dygtige instruktører, som kan udfordre dig og din krop. Vil du gerne i bedre form og træne mere – og samtidig have et smil på læben imens? Humor og smittende energi danner rammerne for en god og sjov træning.

 

Nye holdforløb starter i uge 33

Tilmeldingen er åben – klik på linket herunder og vælg det ønskede hold ↓

Skulle der være fuldt booket på det hold, du ønsker at deltage på, er der mulighed for at skrive sig på venteliste. Så kontakter vi dig, hvis der skulle blive en ledig plads.

875,- 8 gange | 45 min.
Mandag kl. 18.45-19.30

Aqua Stabilitet

Underviser: Ritta Hedegaard
| VOKSNE | for alle niveauer

På Aqua Stabilitet er humoren i højsædet, samtidig med at hele kroppen arbejdes grundigt igennem. Vi arbejder med bevidst spænding og bevidst afslappelse. På denne måde bliver man vel vidende omkring de uhensigtsmæssige spændinger og vaner, som vi har tilegnet os, forårsaget af vores arbejde eller de skavanker, vi måske har. Gennem ledsagende teori til de praktiske øvelser opnås øget kropsforståelse og kropsbevidsthed. Øvelserne giver kroppen elasticitet og øget stabilitet på samme tid. Holdet er meget velegnet til dig der måske har gennemgået en hofte-, knæoperation eller lignende. Vi skal have det sjovt og få os en aha-oplevelse med, hvad vi kan udrette med vandets udfordringer.

875,- 8 gange | 45min.
Torsdag kl. 09.00-09.45

Aqua Træning

Undervisere: Ritta Hedegaard & Merete Stolze
| VOKSNE | for begyndere og let øvede

På Aqua Træning arbejder vi med styrke, stabilitet og balance i vandet. Vi starter med lette øvelser uden redskaber for at stimulere kredsløb og puls og få musklerne varmet op. Ved brug af redskaberne i vandet (vægte, slanger og plader i skummateriale) udfordrer vi kropsbevidsthed og balance, samtidig med at muskel- og ledbevægelse stimuleres og øges. Øvelserne og oplevelsen af kroppens lethed i vandet. Den efterfølgende udstrækning og afspænding i det runde boblebassin giver psykisk og fysisk velvære og en god start på dagen.

Babysvømning
875,- 8 gange | 30 min.
Mandag kl. 10.15-12.30

Babysvømning hold 1-4

Underviser: Lone U. Elmstrøm
| BABY | ca. 3-12 måneder

Babysvømning har mange gavnlige effekter for både barn og forældre. Underviseren arbejder ud fra det enkelte barns behov, og tilstræber at give barnet (og mor/far) en god og tryg introduktion til vand.
For barnet: Forbedrer barnets fornemmelse af egen krop, forbedrer muskeltonus samt koordination, skaber tryghed ved vand, udvikler barnets selvstændighed og lægger en stabil grobund for barnets fremtidige svømning.
For forholdet mellem barn og forælder: Øger tilknytning og forbedrer evnen til at tolke barnets signaler, forstærker kommunikationen mellem barn og forældre, styrker barnets følelse af tryghed og sikkerhed hos forældren og giver nærvær og gode oplevelser sammen.

OBS: Babyer og blebørn skal altid bære badeble OG en tætsiddende blebadebuks godkendt til formålet.

Subtropisk badeland
700,-/875,- 8 gange | 30/45 min.
Mandag kl. 16.30 & Torsdag kl. 16.15

Leg & Plask hold 1+2

Underviser: Lone U. Elmstrøm
| SMÅBØRN | ca. 1-3 år

Dette hold er for småbørn, der helst bare vil lege og gå på opdagelse. Vi vil alligevel lave en masse bevægelser, som er grundlag for svømning. Vi skal hoppe og plaske, boble og sparke, dykke lidt og synge en masse sanglege.
Jeg ser børnene i øjenhøjde og varierer udfordringerne derefter.
I denne periode opdager børnene deres frie vilje så undervisningen bliver ikke altid så struktureret. Det bliver larmende og kaotisk, men det er altid sjovt at være i vandet.
Der skal 1 voksen med i vandet.

OBS: Babyer og blebørn skal altid bære badeble OG en tætsiddende blebadebuks godkendt til formålet.

Subtropisk badeland
875,- 8 gange | 45 min.
Mandag kl. 17.15 & Onsdag kl. 16.30

Hop & Spring hold 1+2

Underviser: Lone U. Elmstrøm
| SMÅBØRN | ca. 3-4 år

Dit barn er klar til dette hold, når det selv springer i vandet og kan svømme lidt rundt med bælte eller svømmerør. Mor og far er stadig nødvendige men her vokser selvstændighedsfølelsen. Vi vil lege indianere, fange legetøj, køre bil og begynde at dykke efter ting.
Nu er det tid til at købe et par gode briller til dit barn. 
Det bliver sjovt og udfordrende og giver selvtillid hver gang der læres noget nyt.
Der skal 1 voksen med i vandet.

875,- 8 gange | 45 min.
Tirsdag kl. 16.00-16.45

Tryg ved vand

Underviser: Lone U. Elmstrøm
| BØRN | for uerfarne/usikre børn ca. 5-8 år

Dette hold er for børn som ikke bryder sig om at få hovedet under vand eller slippe bunden. Det er for de usikre eller ukoncentrerede børn, og for dem der endnu ikke er klar til fælles beskeder på et begynderhold.
Vi vil lege med alle de grundlæggende principper: Balance, at flyde, at puste ud under vand, at hoppe op fra bunden, at hoppe ned i vandet og at dykke for at blive tryggere i vandet. 
Så vil vi selvfølgelig også øve nogle svømmebevægelser til crawl og brystsvømning.
Det bliver svært men sjovt og det giver selvtillid hver gang noget lykkes.
Der skal være 1 voksen med i vandet og I må meget gerne begge have velsiddende briller på (gå efter briller
med en bred gummikant der suger sig fast til ansigtet uden remmen).

Subtropisk badeland
875,- 8 gange | 45 min.
Tirsdag kl. 16.45-17.30

Svømning for begyndere

Underviser: Lone U. Elmstrøm
| BØRN | ca. 6-8 år
Dette hold er for børn der er glade og trygge i vand, og som trænger til at lære noget teknik. Dit barn skal kunne forstå og udføre en fælles besked, ellers skal du vælge "Tryg ved Vand". 
Vi vil lege og øve en masse teknik som forberedelse til crawl, rygcrawl og brystsvømning, men der bliver også tid til at dykke og lave vandkamp. Uden leg, ingen indlæring.
Det bliver sjovt og sejt, og det giver selvtillid at svømme selv.
Dit barn skal have velsiddende briller med og også meget gerne bløde svømmefødder.
Der skal være 1 voksen i vandet til at hjælpe med de nye teknikker og rose hvert forsøg.

875,- 8 gange | 45 min.
Onsdag kl. 17.15 & Torsdag kl. 16.45

Svøm & dyk hold 1+2

Underviser: Lone U. Elmstrøm
| BØRN | ca. 5-6 år

Dit barn er klar til dette hold, når det kan svømme lidt med hovedet under vand og gerne dykker efter ting. (Ellers skal du vælge "Tryg ved vand".) 
Nu skubber børnene ofte de voksne væk, for de vil selv - og det skal de have lov til! Vi vil lære at komme op efter luft, så vi kan springe i den dybe ende. Vi vil øve os i at flyde, så vi kan lære at svømme, og vi vil træne raket-start og delfin-dyk.
Velsiddende briller er nødvendige og dette er et godt tidspunkt til at overveje bløde svømmefødder til jul eller fødselsdag.
Det bliver spændende at se dit barn løsrive sig og imponere dig.
Der skal 1 voksen med i vandet.

875,- 8 gange | 45 min.
Torsdag kl. 17.30-18.15

Svømning for letøvede

Underviser: Lone U. Elmstrøm
| BØRN | ca. 7-9 år
Dette hold er for børn der er glade og trygge i vand og som kan "svømme" en del selv. 
Vi vil øve en masse teknik og prøve at svømme længere, dykke dybere og lave flere kolbøtter. Jeg vil gerne lære børnene at svømme rigtig crawl, rygcrawl og brystsvømning men der bliver også tid til at lege og lave vandkamp. Uden leg, ingen indlæring.
Det bliver sjovt og sejt og det giver selvtillid at svømme selv.
Dit barn skal have velsiddende briller med og også meget gerne bløde svømmefødder.
Der skal 1 voksen med i vandet.

875,- 8 gange | 45 min.
Tirsdag kl. 17.30-18.15

Svømmeteknik for meget øvede

Underviser: Lone U. Elmstrøm
| BØRN | ca. 8-10 år

På dette hold sætter jeg og børnene ambitionerne op. Nu svømmer vi smadder flot crawl og rygcrawl, så vi studerer brystsvømning og butterfly.
Vi vil teste vores personlige rekord i Bund-raketter, se hvor mange ringe vi kan indsamle og dykke langt igennem Tangskoven.
På dette hold vælger børnene ofte, at de voksne bare kan sætte sig op i boblebadet (øv, hva'), men du er stadig vigtig, når der skal klappes.
Det vil være perfekt hvis børnene har bløde svømmefødder med.

Subtropisk bad
975,- 8 gange | 60 min.
Tirsdag kl. 18.30-19.30

Svømmeundervisning for voksne

Underviser: Lone U. Elmstrøm
| VOKSNE | For usikre svømmere eller voksne med vandskræk

Dette er holdet til dig, der faldt i vandet som barn og blev lidt bange, til dig der ikke kan flyde og til dig, der aldrig fik lært at svømme. Undervisningen ligger uden for åbningstiden, så du i fred og ro kan tilegne dig de færdigheder, du mangler. Vi skal først have ansigtet ned under vandet, og så skal vi lære at flyde på maven og på ryggen. Vi skal opøve en ny tillid til os selv og en forståelse for vores krop i vandet. Vi vil også øve at sætte af fra kanten og arbejde med svømmeteknik og vejrtrækning. Det bliver svært, men sjovt og dejligt i takt med, at du bliver bedre.
Du skal have velsiddende briller med (kan købes i receptionen).

875,- 8 gange | 45 min.
Onsdag kl. 18.30-19.15

Sund & Sjov Motion

Underviser: Lone U. Elmstrøm 
| VOKSNE | for alle niveauer

På Sjov & Sund Motion får du kropstræning via øvelser der udnytter det prægtige element: vand. Vi vil udnytte opdriften (du vejer i vandet ca. 1/7 af din vægt) til øvelser, der er tunge på land. Vandets turbulens og strømninger vil styrke vores balance og stabilitet. Vandtrykket på kroppen styrker blodomløbet og vores åndedræt.
Det varme vand blødgør leddene og giver større bevægelsesfrihed. Holdet ligger efter åbningstiden og giver os dermed ro, tryghed og fællesskab.
Der vil være højt tempo, højt humør og masser af udfordringer. Der vil også være langsomme stræk og afspænding. Instruktøren er uddannet kropsterapeut hos Body Self Developments System og har 20 års erfaring med forskellig undervisning på land og i vand.

Saunagus hos Lübker
1.100,- 8 gange | 120 min.
Onsdag kl. 19.00-21.00

Saunagus og Subtropisk Bad

Gusmester: Lone U. Elmstrøm
| VOKSNE | 

Kom til velvære i hverdagen med vores erfarne gusmester Lone U. Elmstrøm. Saunagus er en varm og velduftende session hvor gusmesteren afdamper ægte æteriske olier på ovnen. Temaet varierer fra gang til gang og kan fx være mindfullnes, årstiderne, historiefortælling, sving til musik og stille meditation. Man behøver ikke have prøvet gus før og kan naturligvis altid forlade saunaen.

Disse aftner vil både være detox for kroppen og en oplevelse for alle sanser.

Program:

  • 18.50-19.00 Ankomst i receptionen
  • 19.00-19.45 Omklædning og hygge i Subtropisk bad
  • 19.45-19.55 Saunagus #1
  • 19.55-20.30 Pause med snacks, vand og evt. et koldt skyl
  • 20.30-20.40 Saunagus #2
  • 20.40-21.00 Omklædning og udgang

Der er plads til max 20 deltagere på holdet.
OBS: Har du en kronisk lidelse, så kontakt din læge inden du deltager i saunagus.

Find flere detaljer her

975,- 8 gange | 60 min.
Torsdag kl. 19.00-20.00

NYHED: Flowfulness

Underviser: Lone U. Elmstrøm og Loa Satie Espersen
| VOKSNE | 

Flowfulness – en helt ny mulighed for afstresning hos Lübker

Dette innovative hold tilbyder dig afspænding og mindfullness i Subtropisk Bad. Med inspiration fra yoga, massage, dans, meditation og watzu vil vi i vandet guide dig til at løsne spændinger i både krop og sind. I et trygt fællesskab vil vi øve os i at give ro til hinanden og modtage velvære via blide og flydende bevægelser. Nogle øvelser udføres alene, andre 2 og 2, og oftest med ørerne under vand.

Du behøver hverken kunne svømme eller flyde for at deltage. Til gengæld vil du lære nogle vidunderlige øvelser som du kan dele med familie og venner.

Medbring evt. ørepropper og næseklemme for komfort.
Der er plads til max 14 deltagere på holdet. Vi mødes hver torsdag i ugerne 33-41 med undtagelse af uge 34.


BEMÆRK vedr. børnesvømning: Når dit barn når omkring 10-års alderen kan vores underviser (og bassinstørrelsen) ikke udfordre dit barn mere, så her vil vi anbefale at kigge efter anden type svømmeundervisning.

Skriv dig på venteliste

Hvis der ikke er flere ledige pladser på det hold, du gerne vil deltage på, så kan du skrive dig op på en venteliste, og vi vil kontakte dig, såfremt der kommer afbud.