Kom i form hos Lübker


Hos Lübker Square er der rig mulighed for fitness til alle, der ønsker at styrke kroppen eller få øget konditionen. Du finder bl.a. løbebånd, crosstrainer, romaskine, cykler, rygtræner og mange andre maskiner i vores center. Derudover tilbyder vi naturligvis frivægte, styrketræningsmaskiner og kabelstationer.

OBS: Der skal fremvises coronapas

 

Yoga hos Lübker

Holdtræning i vand

Vi starter ny sæson af holdtræning op i Lübker Square 4 gange om året. På programmet er blandt andet Aqua Fitness, Babysvømning og meget mere.

En sæson består af 8 undervisningsgange. Alle vores hold er meget populære, så du skal være hurtigt ude for at få en plads. Booking foregår online.

Subtropisk badeland, vand træning

Humor og smittende energi

Vi tilbyder forskellige former for holdtræning med dygtige instruktører, som kan udfordre dig og din krop. Vil du gerne i bedre form og træne mere – og samtidig have et smil på læben imens? Humor og smittende energi danner rammerne for en god og sjov træning.

 

VI STARTER NYE HOLDFORLØB I UGE 3-11

Tilmelding skal ske online via linket under hver holdbeskrivelse.

Bemærk: Der er ikke holdtræning i uge 7.

Babysvømning
700,- 8 gange | 30 min.
Mandag kl. 10.15-13.00

Babysvømning hold 1-5

Underviser: Lone U. Elmstrøm
| BABY | ca. 3-12 måneder

Babysvømning har mange gavnlige effekter for både barn og forældre. Underviseren arbejder ud fra det enkelte barns behov, og tilstræber at give barnet (og mor/far) en god og tryg introduktion til vand.
For barnet: Forbedrer barnets fornemmelse af egen krop, forbedrer muskeltonus samt koordination, skaber tryghed ved vand, udvikler barnets selvstændighed og lægger en stabil grobund for barnets fremtidige svømning.
For forholdet mellem barn og forælder: Øger tilknytning og forbedrer evnen til at tolke barnets signaler, forstærker kommunikationen mellem barn og forældre, styrker barnets følelse af tryghed og sikkerhed hos forældren og giver nærvær og gode oplevelser sammen.

Book her
Subtropisk badeland
700,- 8 gange | 45 min.
Mandag kl. 16.30 & torsdag kl. 16.00

Leg & Plask hold 1+2

Underviser: Lone U. Elmstrøm
| SMÅBØRN | ca. 1-3 år

Dette hold er for småbørn, der helst bare vil lege og gå på opdagelse. Vi vil alligevel lave en masse bevægelser, som er grundlag for svømning. Vi skal hoppe og plaske, boble og sparke, dykke lidt og synge en masse sanglege.
Jeg ser børnene i øjenhøjde og varierer udfordringerne derefter.
I denne periode opdager børnene deres frie vilje så undervisningen bliver ikke altid så struktureret. Det bliver larmende og kaotisk, men det er altid sjovt at være i vandet.
Der skal 1 voksen med i vandet.

Book her
Subtropisk badeland
700,- 8 gange | 45 min.
Mandag kl. 17.15 & onsdag kl. 16.30

Hop & Spring hold 1+2

Underviser: Lone U. Elmstrøm
| SMÅBØRN | ca. 3-4 år

Dit barn er klar til dette hold, når det selv springer i vandet og kan svømme lidt rundt med bælte eller svømmerør. Mor og far er stadig nødvendige men her vokser selvstændighedsfølelsen. Vi vil lege indianere, fange legetøj, køre bil og begynde at dykke efter ting.
Nu er det tid til at købe et par gode briller til dit barn. 
Det bliver sjovt og udfordrende og giver selvtillid hver gang der læres noget nyt.
Der skal 1 voksen med i vandet

Book her
700,- 8 gange | 45 min.
Onsdag kl. 17.15 & torsdag kl. 16.45

Svøm & dyk hold 1+2

Underviser: Lone U. Elmstrøm
| BØRN | ca. 5-6 år

Dit barn er klar til dette hold, når det kan svømme lidt med hovedet under vand og gerne dykker efter ting. (Ellers skal du vælge "Tryg ved vand".) 
Nu skubber børnene ofte de voksne væk, for de vil selv - og det skal de have lov til! Vi vil lære at komme op efter luft, så vi kan springe i den dybe ende. Vi vil øve os i at flyde, så vi kan lære at svømme, og vi vil træne raket-start og delfin-dyk.
Velsiddende briller er nødvendige og dette er et godt tidspunkt til at overveje bløde svømmefødder til jul eller fødselsdag.
Det bliver spændende at se dit barn løsrive sig og imponere dig.
Der skal 1 voksen med i vandet.

Book her
700,- 8 gange | 45 min.
Tirsdag kl. 16.00-16.45

Tryg ved vand

Underviser: Lone U. Elmstrøm
| BØRN | for uerfarne/usikre børn ca. 5-8 år

Dette hold er for børn som ikke bryder sig om at få hovedet under vand eller slippe bunden. Det er for de usikre eller ukoncentrerede børn, og for dem der endnu ikke er klar til fælles beskeder på et begynderhold.
Vi vil lege med alle de grundlæggende principper: Balance, at flyde, at puste ud under vand, at hoppe op fra bunden, at hoppe ned i vandet og at dykke for at blive tryggere i vandet. 
Så vil vi selvfølgelig også øve nogle svømmebevægelser til crawl og brystsvømning.
Det bliver svært men sjovt og det giver selvtillid hver gang noget lykkes.
Der skal være 1 voksen med i vandet og I må meget gerne begge have velsiddende briller på (gå efter briller
med en bred gummikant der suger sig fast til ansigtet uden remmen).

Book her
Subtropisk badeland
700,- 8 gange | 45 min.
Tirsdag kl. 16.45 & torsdag kl. 17.30

Svømmeteknik for begyndere

Underviser: Lone U. Elmstrøm
| BØRN | ca. 6-8 år
Dette hold er for børn der er glade og trygge i vand og som kan "svømme" en del selv. Dit barn skal kunne forstå og udføre en fælles besked, ellers skal du vælge "Tryg ved Vand". 
Vi vil øve en masse teknik og prøve at svømme længere, dykke dybere og lave flere kolbøtter. Jeg vil gerne lære børnene at svømme rigtig crawl, rygcrawl og brystsvømning men der bliver også tid til at lege og lave vandkamp. Uden leg, ingen indlæring.
Det bliver sjovt og sejt og det giver selvtillid at svømme selv.
Dit barn skal have velsiddende briller med og også meget gerne bløde svømmefødder.
Der skal være 1 voksen i vandet til at hjælpe med de nye teknikker og rose hvert forsøg.

Book her
700,- 8 gange | 45 min.
Torsdag kl. 18.15-19.00

Svømning for let øvede

Underviser: Lone U. Elmstrøm
| BØRN | ca. 7-9 år

Dette hold er for svømmere som gerne vil udfordres. Vi vil arbejde med længere distancer og bedre teknik. Vi vil studere effektive benspark, vinkler på hænder og fødder, og den helt rigtige vejrtrækning. Vi vil også dykke efter ting på bunden og lege dyr i vandet.
På dette hold er den voksne ofte en anerkendende iagttager mere end en hjælper, men du er stadig vigtig for at fejre barnets nye kompetencer.
Det bliver lidt sværere og derfor fedt når barnet udvikler sig.
Det vil være rigtig godt hvis dit barn har bløde svømmefødder med.

Book her
700,- 8 gange | 45 min.
Tirsdag kl. 17.30-18.15

Svømning for meget øvede

Underviser: Lone U. Elmstrøm
| BØRN | ca. 8-10 år

På dette hold sætter jeg og børnene ambitionerne op. Nu svømmer vi smadder flot crawl og rygcrawl, så vi studerer brystsvømning og butterfly.
Vi vil teste vores personlige rekord i Bund-raketter, se hvor langt vi i virkeligheden kan glide og dykke langt igennem Tangskoven.
På dette hold vælger børnene ofte, at de voksne bare kan sætte sig op i boblebadet (øv, hva'), men du er stadig vigtig, når der skal klappes.
Det vil være perfekt hvis børnene har bløde svømmefødder med.

Det bliver sværere men på en måde også nemmere.

 

Book her
Subtropisk bad
850,- 8 gange | 60 min.
Tirsdag kl. 18.30-19.30

Væk med vandskræk

Underviser: Lone U. Elmstrøm
| VOKSNE | for usikre eller voksne med vandskræk

Dette er holdet til dig, der faldt i vandet som barn og blev bange, til dig der ikke kan flyde og til dig, der aldrig fik lært at svømme. Dette er holdet for de modige, som vil blive venner med vandet! Undervisningen ligger udenfor åbningstid, så der er fred og ro kan tilegne sig alle de færdigheder vi mangler. Vi skal først have ansigtet ned under vandet og så skal vi lære at flyde på maven og på ryggen. Vi skal opøve en ny tillid til os selv og en forståelse for vores krop i vandet. Derefter ønsker de fleste at lære at svømme, så vi vil også øve at sætte af fra kanten og arbejde med svømmeteknik og vejrtrækning. Du skal have velsiddende briller med (kan købes i receptionen). Det bliver svært og sjovt og samtidig dejligt, når angsten slipper sit tag i dig.

Book her
Subtropisk badeland, vand træning
700,- 8 gange | 45 min.
Mandag kl. 09.00-09.45

Aqua Fitness

Underviser: Merete Stolze
| VOKSNE | for øvede og let øvede

Undervisningen startes med opvarmende øvelser, hvor pulsen kommer op, og kredsløbet stimuleres. Vi sætter fokus på vejrtrækning, muskler og bevægelser. Ved brug af redskaber i vandet, vægte, slanger og plader i skummateriale udfordres vores kropsbalance, styrke og udholdenhed. Vandets opdrift og redskabernes modstand i vandet er med til at øge kropsbevidsthed, balance og styrke samtidig med at oplevelsen af kroppens lethed øger lyst til udfordringer og leg. Vi afslutter undervisningen i det runde bassin med udspænding og afslapning i vandboblerne.

Book her
Subtropisk badeland, vand træning
700,- 8 gange | 45 min.
Mandag kl. 18.45-19.30

Aqua Stabilitet

Underviser: Ritta Hedegaard
| VOKSNE | for alle niveauer

På Aqua Stabilitet er humoren i højsæde samtidig med at hele kroppen arbejdes grundigt igennem. Vi arbejder med bevidst spænding og bevidst afslappelse. På denne måde bliver man bevidst omkring de uhensigtsmæssige spændinger og vaner, som vi har tilegnet os, forårsaget af vores arbejde eller de skavanker vi måske har. Gennem ledsagende teori til de praktiske øvelser opnås øget kropsforståelse og kropsbevidsthed. Øvelserne giver kroppen elasticitet og øget stabilitet på samme tid. Holdet er meget velegnet til dig der måske har gennemgået en hofte-, knæoperation eller lignende. Vi skal have det sjovt, og få os en ha-ha oplevelse med hvad vi kan udrette med vandets udfordringer.

Book her
Subtropisk badeland, vand træning
700,- 8 gange | 45 min.
Onsdag kl. 18.30-19.15

Sjov & Sund Motion

Underviser: Lone U. Elmstrøm 
| VOKSNE | for alle niveauer

På Sjov & Sund Motion får du kropstræning via øvelser der udnytter det prægtige element: vand. Vi vil udnytte opdriften (du vejer i vandet ca. 1/7 af din vægt) til øvelser, der er tunge på land. Vandets turbulens og strømninger vil styrke vores balance og stabilitet. Vandtrykket på kroppen styrker blodomløbet og vores åndedræt.
Det varme vand blødgør leddene og giver større bevægelsesfrihed. Holdet ligger efter åbningstiden og giver os dermed ro, tryghed og fællesskab.
Der vil være højt tempo, højt humør og masser af udfordringer. Der vil også være langsomme stræk og afspænding. Instruktøren er uddannet kropsterapeut hos Body Self Developments System og har 20 års erfaring med forskellig undervisning i på land og i vand.

Book her
Subtropisk badeland, vand træning
700,- 8 gange | 45min.
Torsdag kl. 09.00-09.45

Aqua Træning

Undervisere: Ritta Hedegaard & Merete Stolze
| VOKSNE | for begyndere og let øvede

På Aqua Træning arbejder vi med styrke, stabilitet og balance i vandet. Vi starter med lette øvelser uden redskaber for at stimulere kredsløb og puls, og få musklerne varmet op. Ved brug af redskaberne i vandet, vægte, slanger og plader i skummateriale, udfordrer vi kropsbevidsthed og balance, samtidig med at muskel- og ledbevægelse stimuleres og øges. Øvelserne og oplevelsen af kroppens lethed i vandet, den efterfølgende udstrækning og afspænding i det runde boblebassin giver psykisk og fysisk velvære og en god start på dagen.

Book her

OBS: Når dit barn når omkring 10-års alderen kan vores underviser (og bassinstørrelsen) ikke udfordre dit barn mere, så her vil vi anbefale at kigge efter anden type svømmeundervisning.