Kom i form hos Lübker


Hos Lübker Square er der rig mulighed for fitness til alle, der ønsker at styrke kroppen eller få øget konditionen. Du finder bl.a. løbebånd, crosstrainer, romaskine, cykler, rygtræner og mange andre maskiner i vores center. Derudover tilbyder vi naturligvis frivægte, styrketræningsmaskiner og kabelstationer.

 

Yoga hos Lübker

Holdtræning i vand

Vi starter ny sæson af holdtræning op i Lübker Square 4 gange om året. I 2021 er det pga. covid kun i uge 33 og 43. På programmet er blandt andet Aqua Fitness, Babysvømning, Sund & Sjov Motion og meget mere.

En sæson består af 8 undervisningsgange. Alle vores hold er meget populære, så du skal være hurtigt ude for at få en plads. Booking foregår online.

Subtropisk badeland, vand træning

Humor og smittende energi

Vi tilbyder forskellige former for holdtræning med dygtige instruktører, som kan udfordre dig og din krop. Vil du gerne i bedre form og træne mere – og samtidig have et smil på læben imens? Humor og smittende energi danner rammerne for en god og sjov træning.

 

VI STARTER NYE HOLDFORLØB I UGE 33

Online tilmeldingen åbner fredag d. 23. juli kl. 13.00
Husk at der ved hver undervisning skal fremvises coronapas, når du er 16 år eller derover

Babysvømning
700,- 8 gange | 30 min.
Mandag kl. 10.15-13.00

Babysvømning hold 1-5

Underviser: Lone U. Elmstrøm
| BABY | for babyer ca. 3-12 måneder

Babysvømning har mange gavnlige effekter for både barn og forældre. Underviseren arbejder ud fra det enkelte barns behov, og tilstræber at give barnet (og mor/far) en god og tryg introduktion til vand.
For barnet: Forbedrer barnets fornemmelse af egen krop, forbedrer muskeltonus samt koordination, skaber tryghed ved vand, udvikler barnets selvstændighed og lægger en stabil grobund for barnets fremtidige svømning.
For forholdet mellem barn og forælder: Øger tilknytning og forbedrer evnen til at tolke barnets signaler, forstærker kommunikationen mellem barn og forældre, styrker barnets følelse af tryghed og sikkerhed hos forældren og giver nærvær og gode oplevelser sammen.

Book her
Subtropisk badeland
700,- 8 gange | 45 min.
Mandag kl. 16.30-18.00, onsdag kl. 16.30-18.00 & torsdag kl. 16.00-17.30

Leg & Plask hold 1-6

Underviser: Lone U. Elmstrøm
| SMÅBØRN | for småbørn ca. 1-5 år

Leg & Plask er et af vores allermest populære hold, og her har vi det rigtig sjovt med vandet! Underviseren ser børnene i øjenhøjde og varierer udfordringerne efter hver enkelt barns behov. 
Hold 1, 3 og 5 er for børn, der ikke er babyer mere. Børnene skal lege med vandet og lave en masse bevægelser, som giver et godt grundlag for svømning. Der skal hoppes og plaskes, sparkes og dykkes samt synges en masse sanglege. I denne periode opdager børnene deres vilje, så undervisningen vil ikke altid være så struktureret.
Hold 2, 4 og 6 er for de lidt større børn, som har fundet ud af at de kan og tør lidt mere. Her skal bygges lidt flere redskaber på, til at blive klar til de "rigtige" svømmetag.

Book her
Babysvømning
700,- 8 gange | 45 min.
Tirsdag kl. 16.00-16.45

Tryg ved Vand

Underviser: Lone U. Elmstrøm
| BØRN | for uerfarne/usikre børn ca. 5-8 år

Dette er holdet for barnet, som ikke bryder sig om at få hovedet under vand eller slippe bunden. Det er for de usikre eller ængstelige børn og for dem, der mangler teknikken til at svømme selv. Vi vil lege med alle de grundlæggende bevægelser; balance, at flyde, at puste ud under vand, at hoppe op fra bunden, at hoppe ned i vandet, at dykke og selvfølgelig øve svømmebevægelserne til crawl og brystsvømning. Uden leg, ingen indlæring! Der skal være 1 voksen pr. barn, og  I må meget gerne have velsiddende briller med (kan købes i receptionen). Det bliver svært og sjovt, og det giver selvtillid, når det lykkes!

Book her
Subtropisk badeland
700,- 8 gange | 45 min.
Tirsdag kl. 16.45-17.30 & torsdag kl. 17.30-18.15

Svømning for begyndere

Underviser: Lone U. Elmstrøm
| BØRN | for børn ca. 5-8 år

Begynderholdet er for de børn, der er glade og trygge i vand og som kan svømme en smule selv. Vi vil øve en masse teknik og prøve at svømme længere, dykke dybere og lave kolbøtter. Vi vil gerne lære børnene at svømme rigtig crawl, rygcrawl og brystsvømning, men der bliver også tid til at lege og lave vandkamp med sin mor eller far. Uden leg, ingen indlæring. Der skal være 1 voksen pr. barn og I må meget gerne have velsiddende briller med (kan købes i receptionen). Det vil også være fint, hvis børnene har svømmefødder med. Det bliver sjovt og det giver selvtillid at svømme selv!

Book her
Barn springer i vandet
700,- 8 gange | 45 min.
Tirsdag kl. 17.30-18.15 & torsdag kl. 18.15-19.00

Svømning for øvede

Underviser: Lone U. Elmstrøm
| BØRN | for børn ca. 5-8 år

Tirsdage for de let øvede og torsdage for de øvede. På dette hold sætter underviseren og børnene ambitionerne op. Vi vil arbejde med længere distancer og bedre teknik. Vi vil studere effektive benspark, vinkler på hænder og fødder, og den rigtige vejrtrækning. Vi vil også dykke efter ting på bunden og lege dyr i vandet. Uden leg, ingen indlæring. På dette hold er forældren ofte en "anerkendende iagttager" mere end en hjælper, men han/hun er stadig vigtig, for at fejre barnets nye kompetencer. I skal medbringe velsiddende svømmebriller (kan også købes i receptionen). Det vil være rigtig godt hvis børnene har svømmefødder med. Det bliver sværere og derfor herligere, når barnet udvikler sig!

Book her
Subtropisk badeland, vand træning
700,- 8 gange | 45 min.
Mandag kl. 09.00-09.45

Aqua Fitness

Underviser: Merete Stolze
| VOKSNE | for øvede og let øvede

Undervisningen startes med opvarmende øvelser, hvor pulsen kommer op, og kredsløbet stimuleres. Vi sætter fokus på vejrtrækning, muskler og bevægelser. Ved brug af redskaber i vandet, vægte, slanger og plader i skummateriale udfordres vores kropsbalance, styrke og udholdenhed. Vandets opdrift og redskabernes modstand i vandet er med til at øge kropsbevidsthed, balance og styrke samtidig med at oplevelsen af kroppens lethed øger lyst til udfordringer og leg. Vi afslutter undervisningen i det runde bassin med udspænding og afslapning i vandboblerne.

Book her
Subtropisk badeland, vand træning
700,- 8 gange | 45 min.
Mandag kl. 18.45-19.30

Aqua Stabilitet

Underviser: Ritta Hedegaard
| VOKSNE | for alle niveauer

På Aqua Stabilitet er humoren i højsæde samtidig med at hele kroppen arbejdes grundigt igennem. Vi arbejder med bevidst spænding og bevidst afslappelse. På denne måde bliver man bevidst omkring de uhensigtsmæssige spændinger og vaner, som vi har tilegnet os, forårsaget af vores arbejde eller de skavanker vi måske har. Gennem ledsagende teori til de praktiske øvelser opnås øget kropsforståelse og kropsbevidsthed. Øvelserne giver kroppen elasticitet og øget stabilitet på samme tid. Holdet er meget velegnet til dig der måske har gennemgået en hofte-, knæoperation eller lignende. Vi skal have det sjovt, og få os en ha-ha oplevelse med hvad vi kan udrette med vandets udfordringer.

Book her
Subtropisk bad
850,- 8 gange | 60 min.
Tirsdag kl. 18.30-19.30

Væk med vandskræk

Underviser: Lone U. Elmstrøm
| VOKSNE | for usikre eller voksne med vandskræk

Dette er holdet til dig, der faldt i vandet som barn og blev bange, til dig der ikke kan flyde og til dig, der aldrig fik lært at svømme. Dette er holdet for de modige, som vil blive venner med vandet! Undervisningen ligger udenfor åbningstid, så der er fred og ro kan tilegne sig alle de færdigheder vi mangler. Vi skal først have ansigtet ned under vandet og så skal vi lære at flyde på maven og på ryggen. Vi skal opøve en ny tillid til os selv og en forståelse for vores krop i vandet. Derefter ønsker de fleste at lære at svømme, så vi vil også øve at sætte af fra kanten og arbejde med svømmeteknik og vejrtrækning. Du skal have velsiddende briller med (kan købes i receptionen). Det bliver svært og sjovt og samtidig dejligt, når angsten slipper sit tag i dig.

Book her
Subtropisk badeland, vand træning
700,- 8 gange | 45 min.
Onsdag kl. 18.30-19.15

Sjov & Sund Motion

Underviser: Lone U. Elmstrøm 
| VOKSNE | for alle niveauer

På Sjov & Sund Motion får du kropstræning via øvelser der udnytter det prægtige element: vand. Vi vil udnytte opdriften (du vejer i vandet ca. 1/7 af din vægt) til øvelser, der er tunge på land. Vandets turbulens og strømninger vil styrke vores balance og stabilitet. Vandtrykket på kroppen styrker blodomløbet og vores åndedræt.
Det varme vand blødgør leddene og giver større bevægelsesfrihed. Holdet ligger efter åbningstiden og giver os dermed ro, tryghed og fællesskab.
Der vil være højt tempo, højt humør og masser af udfordringer. Der vil også være langsomme stræk og afspænding. Instruktøren er uddannet kropsterapeut hos Body Self Developments System og har 20 års erfaring med forskellig undervisning i på land og i vand.

Book her
Subtropisk badeland, vand træning
700,- 8 gange | 45min.
Torsdag kl. 09.00-09.45

Aqua Træning

Undervisere: Ritta Hedegaard & Merete Stolze
| VOKSNE | for begyndere og let øvede

På Aqua Træning arbejder vi med styrke, stabilitet og balance i vandet. Vi starter med lette øvelser uden redskaber for at stimulere kredsløb og puls, og få musklerne varmet op. Ved brug af redskaberne i vandet, vægte, slanger og plader i skummateriale, udfordrer vi kropsbevidsthed og balance, samtidig med at muskel- og ledbevægelse stimuleres og øges. Øvelserne og oplevelsen af kroppens lethed i vandet, den efterfølgende udstrækning og afspænding i det runde boblebassin giver psykisk og fysisk velvære og en god start på dagen.

Book her