Kom i form hos Lübker


Hos Lübker Square er der rig mulighed for fitness til alle, der ønsker at styrke kroppen eller få øget konditionen. Du finder bl.a. løbebånd, crosstrainer, romaskine, cykler, rygtræner og mange andre maskiner i vores center. Derudover tilbyder vi naturligvis frivægte, styrketræningsmaskiner og kabelstationer.

 

Holdtræning i vand og på land

Vi starter ny sæson af holdtræning op i Lübker Square 4 gange om året. I 2020 er det i uge 3, 13 , 33 og 43. På programmet er blandt andet Aqua Fitness, Babysvømning, Sund & Sjov Motion og meget mere.

En sæson består af 8 undervisningsgange. Alle vores hold er meget populære, så du skal være hurtigt ude for at få en plads. Booking foregår online.

Humor og smittende energi

Vi tilbyder forskellige former for holdtræning med dygtige instruktører, som kan udfordre dig og din krop. Vil du gerne i bedre form og træne mere – og samtidig have et smil på læben imens? Humor og smittende energi danner rammerne for en god og sjov træning.

 

AFLYSNING AF HOLDTRÆNING GRUNDET CORONARESTRIKTIONER

På baggrund af regeringens forlængede coronarestriktioner er vi desværre nødsaget til at aflyse planlagte holdtrænings forløb. Tilmeldte modtager en mail, og alle indbetalinger tilbageføres.

Vi starter nye holdforløb op i uge 33.
Online tilmeldingen åbner op i  juli måned.

Kontakt os gerne for mere info på wellness@lubker.com 

700,- 8 gange
Mandag kl. 10.15-13.00

Babysvømning hold 1-5

Underviser: Lone U. Elmstrøm

Underviseren arbejder ud fra det enkelte barns behov, og tilstræber at give barnet, og dets forældre en god og tryg oplevelse hver gang. Babysvømning har mange gavnlige effekter for både barn og forældre. For barnet: Forbedre barnets fornemmelse af egen krop, forbedre muskeltonus samt koordination, skabe tryghed ved vand, udvikle barnets selvstændighed og lægge en stabil grobund for barnets fremtidige svømning. For forholdet mellem barn og forælder: Øge tilknytning og forbedre evnen til at tolke barnets signaler, forstærke kommunikationen mellem barn og forælder, styrke barnets følelse af tryghed og sikkerhed hos forælderen og give nærvær og gode oplevelser sammen.

Book her
700,- 8 gange
Mandag kl. 16.30-18.00, onsdag kl. 16.30-18.00 & torsdag kl. 16.00-17.30

Leg & Plask hold 1-6

Underviser: Lone U. Elmstrøm

Hold 1, 3 og 5 er for børn, der ikke er babyer mere. Vi skal lege med vandet og lave en masse bevægelser, som er grundlag for svømning. Vi skal hoppe og plaske, sparke og dykke og synge en masse sanglege. I denne periode opdager børnene deres VILJE så undervisningen vil ikke altid være så struktureret. Hold 2, 4 og 6 er for de lidt større, hvor børnene kan og tør lidt mere. Jeg ser børnene i øjenhøjde og varierer udfordringerne efter hver enkelt barns behov. Der skal være 1 voksen pr. barn. Det bliver sjovt og det giver selvtillid i vandet!

Book her
700,- 8 gange
Tirsdag kl. 16.00-16.45

Tryg ved Vand

Underviser: Lone U. Elmstrøm

Dette er et hold for børn, som ikke bryder sig om at få hovedet under vand eller slippe bunden. Det er for de usikre eller ængstelige børn og for dem, der mangler teknikken til at svømme selv. Vi vil lege med alle de grundlæggende bevægelser; balance, at flyde, at puste ud under vand, at hoppe op fra bunden, at hoppe ned i vandet, at dykke og selvfølgelig øve svømmebevægelserne til crawl og brystsvømning. Uden leg, ingen indlæring! Der skal være 1 voksen pr. barn, og I må meget gerne have velsiddende briller med (gå efter briller med bred gummikant, der suger sig fast til ansigtet uden remmen). Det bliver svært og sjovt, og det giver selvtillid, når det lykkes!

Book her
700,- 8 gange
Tirsdag kl. 16.45-17.30 & torsdag kl. 17.30-18.15

Svømning for begyndere

Underviser: Lone U. Elmstrøm

Dette hold er for børn, der er glade og trygge i vand og som kan svømme en smule selv. Vi vil øve en masse teknik og prøve at svømme længere, dykke dybere og lave kolbøtter. Jeg vil gerne lære børnene at svømme rigtig crawl, rygcrawl og brystsvømning, men der bliver også tid til at lege og lave vandkamp med sin mor eller far. Uden leg, ingen indlæring. Der skal være 1 voksen pr. barn og I må meget gerne have velsiddende briller med (gå efter briller med bred gummikant, der suger sig fast til ansigtet uden remmen). Det vil også være fint, hvis børnene har svømmefødder med. Det bliver sjovt og det giver selvtillid at svømme selv!

Book her
700,- 8 gange
Tirsdag kl. 17.30-18.15

Svømning for øvede

Underviser: Lone U. Elmstrøm

På dette hold sætter jeg og børnene ambitionerne op. Vi vil arbejde med længere distancer og bedre teknik. Vi vil studere effektive benspark, vinkler på hænder og fødder, og den rigtige vejrtrækning. Vi vil også dykke efter ting på bunden og lege dyr i vandet. Uden leg, ingen indlæring. På dette hold er den voksne ofte en "anerkendende iagttager" mere end en hjælper, men du er stadig vigtig, for at fejre barnets nye kompetencer. I skal medbringe velsiddende svømmebriller (gå efter briller med bred gummikant, der suger til fast til ansigtet uden remmen). Det vil være rigtig godt hvis børnene har svømmefødder med. Det bliver sværere og derfor herligere, når barnet udvikler sig! Der skal være 1 voksen pr. barn.

Book her
700,- 8 gange
Mandag kl. 09.00-09.45

Aqua Fitness

Underviser: Merete Stolze

For let øvede og øvede Vi starter op med opvarmende øvelser, hvor pulsen kommer op, og kredsløbet stimuleres. Vi sætter fokus på vejrtrækning, muskler og bevægelser. Ved brug af redskaber i vandet, vægte, slanger og plader i skummateriale udfordres vores kropsbalance, styrke og udholdenhed. Vandets opdrift og redskabernes modstand i vandet er med til at øge kropsbevidsthed, balance og styrke samtidig med at oplevelsen af kroppens lethed øger lyst til udfordringer og leg. Vi afslutter i det runde bassin med udspænding og afslapning i vandboblerne.

Book her
700,- 8 gange
Mandag kl. 18.45-19.30

Aqua Stabilitet

Underviser: Ritta Hedegaard

På Aqua Stabilitet er humoren i højsæde samtidig med at hele kroppen arbejdes grundigt igennem. Vi arbejder med bevidst spænding og bevidst afslappelse. På denne måde bliver man bevidst omkring de uhensigtsmæssige spændinger og vaner, som vi har tilegnet os, forårsaget af vores arbejde eller de skavanker vi render rundt med. Gennem ledsagende teori til de praktiske øvelser opnås øget kropsforståelse og kropsbevidsthed. Deltagelse giver kroppen elasticitet og øget stabilitet på samme tid. Holdet er meget velegnet til dig der måske har gennemgået en hofte-, knæoperation eller lignende. Vi skal have det sjovt, og få os en ha-ha oplevelse med hvad vi kan udrette med vandets udfordringer.

Book her
850,- 8 gange
Tirsdag kl. 18.30-19.30

Væk med vandskræk

Underviser: Lone U. Elmstrøm

Dette er holdet til dig, der faldt i vandet som barn og blev bange, til dig der ikke kan flyde og til dig, der aldrig fik lært at svømme. Dette er holdet for de modige, som vil blive venner med vandet! Lübker Square giver os bassinet udenfor åbningstid, så vi i fred og ro kan tilegne os alle de færdigheder vi mangler. Vi skal først have ansigtet ned under vandet og så skal vi lære at flyde på maven og på ryggen. Vi skal opøve en ny tillid til os selv og en forståelse for vores krop i vandet. Derefter ønsker de fleste at lære at svømme, så vi vil også øve at sætte af fra kanten og arbejde med svømmeteknik og vejrtrækning. Du skal have velsiddende briller med, som suger sig fast til dit ansigt. Det bliver svært og sjovt og utrolig dejligt, når angsten slipper sit tag i dig.

Book her
700,- 8 gange
Onsdag kl. 18.30-19.15

Sjov & Sund Motion

Underviser: Lone U. Elmstrøm 

På Sjov & Sund Motion får du kropstræning via øvelser der udnytter det prægtige element: vand. Vi vil udnytte opdriften (du vejer ca 1/7 af din vægt) til øvelser, der er tunge på land. Vandets turbulens og strømninger vil styrke vores balance og stabilitet. Vandtrykket på kroppen styrker blodomløbet og vores åndedræt.
Det varme vand blødgør leddene og giver større bevægelsesfrihed. Holdet ligger efter åbningstiden og giver os dermed ro, tryghed og fællesskab.
Der vil være højt tempo, højt humør og masser af udfordringer. Der vil også være langsomme stræk og afspænding. Instruktøren er uddannet kropsterapeut hos Body Self Developments System og har 20 års erfaring med forskellig undervisning i på land og i vand.

Book her
700,- 8 gange
Torsdag kl. 09.00-09.45

Aqua Træning

Undervisere: Ritta Hedegaard & Merete Stolze

For begyndere og let øvede På Aqua Træning arbejder vi med styrke, stabilitet og balance i vandet. Vi starter med lette øvelser uden redskaber for at stimulere kredsløb og puls, og få musklerne varmet op. Ved brug af redskaberne i vandet, vægte, slanger og plader i skummateriale, udfordrer vi kropsbevidsthed og balance, samtidig med at muskel- og ledbevægelse stimuleres og øges. Øvelserne og oplevelsen af kroppens lethed i vandet, den efterfølgende udstrækning og afspænding i det runde boblebassin giver psykisk og fysisk velvære og en god start på dagen.

Book her