Autentiske madoplevelser med masser af velsmag


Hos Lübker kan I mødes om enestående madoplevelser, hvad enten I vælger et måltid fra menukortet i Square Café eller i Brasseriet. Friske råvarer, kærlighed og charme er kerneelementerne i vores menukort, som byder på et mix af det traditionsrige måltid og innovative, spændende retter, der følger tidens trend. Gældende for alle vores retter er, at vi altid har fokus på kvalitet og sundhed.

Foruden skønne madoplevelser kan I i vores restaurant opleve et højt serviceniveau, hvor fokus er på hygge, smil og nærvær. Vi byder alle velkomne til udsøgte smagsoplevelser!

 

Brasseriet

Delikat restaurant med nordiske referencer

Brasseriet er beliggende i Lübker Lodge, der ligeledes danner rum for vores klubhus. Her er alle velkomne – gæster, klubmedlemmer, turister og naturligvis lokalbefolkning – til at få et godt måltid mad og noget lækkert at drikke.


Vær opmærksom på at finde den rigtige indkørsel til Brasseriet:
Trent Jones Allé 3, 8581 Nimtofte – FIND VEJ 

Square Café & Lounge

Indbydende frokostretter og snacks

Square Café & Lounge, som er beliggende i wellness-huset Lübker Square, er det perfekte sted at nyde et dejligt frokostmåltid efter nogle aktive timer på banen, i Subtropisk Bad eller som afslutning på et besøg i Spa & Wellness. 


Vær opmærksom på at finde den rigtige indkørsel til Square Café & Lounge:
Lübker Allé 123, 8581 Nimtofte – FIND VEJ 

Restaurant & selskabslokaler

Lad os stå for festen


Lübkers smukke omgivelser udgør den perfekte ramme for en uforglemmelig fest, hvor hygge, stemning og underholdning er i fokus. Vi tilbyder stilfulde festlokaler, der udmærker sig til alle typer selskaber og fester, uanset om der er tale om bryllups- eller fødselsdagsfester, konfirmationer, polterabender herreture, tøseture – eller blot kvalitetstid med alle dem, du holder af.

Wine icon Lübker

Plads til 100 gæster

Vores stilfulde lokaler varierer i størrelse – og alle er unikke med betagende udsigt. Restaurant Forest rummer op til 110 gæster.

Chef hat icon Lübker

Professionelle og kreative kokke

Jeres menu er i yderst kyndige hænder hos vores dygtige kokke, som elsker mad – helt fra udvælgelsen og tilberedningen til smagen, duften og de positive følelser, maden fremkalder hos gæsterne.

Dinner icon Lübker

Catering – mad ud af huset

Når du holder festen hjemme eller i andre omgivelser, kan vi også sørge for en ekstravagant festmenu, hvor alt er gjort klar og sat på fade. Nemmere bliver det ikke.

Menu hos Lubker

Hold festen hos os

Lübkers smukke omgivelser udgør den perfekte ramme for en uforglemmelig fest, hvor hygge, stemning og underholdning er i fokus. Vi tilbyder stilfulde festlokaler, der udmærker sig til alle typer selskaber og fester, uanset om der er tale om bryllups- eller fødselsdagsfester, konfirmationer, polterabender, herreture, tøseture – eller blot kvalitetstid med alle dem, du holder af.

Restaurant bordopdækning

Kom til en fremvisning af de flotte lokaler

Er du interesseret i at afholde en fest eller et andet arrangement hos Lübker, er du velkommen til at kontakte os, hvorefter vi kan fremvise de enkelte lokaler. Alle vores stilfulde lokaler er unikke, og de varierer i størrelse og faciliteter. Vores største lokale, Restaurant Forest, kan rumme op til 110 gæster og har et betagende udsyn til golfbanen. Her får dine gæster en særpræget oplevelse af at sidde midt i den smukke natur, som omgiver Lübker.

Vi skræddersyer ethvert arrangement, så det passer lige efter jeres ønsker – også hvad angår priser. Hos os er det afgørende, at både indhold og pris er afstemt efter jeres smag og forventning, så I får netop den aften, I ønsker jer.

Få en fremvisning af lokalerne eller et tilbud – kontakt os på:

Tel. +45 3840 8000 |  restaurant@lubker.com