Autentiske madoplevelser med masser af velsmag


Hos Lübker kan I mødes om enestående madoplevelser, hvad enten I vælger et måltid fra menukortet i Square Café eller i Brasseriet. Friske råvarer, kærlighed og charme er kerneelementerne i vores menukort, som byder på et mix af det traditionsrige måltid og innovative, spændende retter, der følger tidens trend. Gældende for alle vores retter er, at vi altid har fokus på kvalitet og sundhed.

Foruden skønne madoplevelser kan I i vores restaurant opleve et højt serviceniveau, hvor fokus er på hygge, smil og nærvær. Vi byder alle velkomne til udsøgte smagsoplevelser!

 

Hold festen hos os

Lübkers smukke omgivelser udgør den perfekte ramme for en uforglemmelig fest, hvor hygge, stemning og underholdning er i fokus. Vi tilbyder stilfulde festlokaler, der udmærker sig til alle typer selskaber og fester, uanset om der er tale om bryllups- eller fødselsdagsfester, konfirmationer, polterabender herreture, tøseture – eller blot kvalitetstid med alle dem, du holder af.

Lad os fremvise de flotte lokaler

Er du interesseret i at afholde en fest eller et andet arrangement hos Lübker, er du velkommen til at kontakte os, hvorefter vi kan fremvise de enkelte lokaler. Alle vores stilfulde lokaler er unikke, og de varierer i størrelse og faciliteter. Vores største lokale, Restaurant Forest, kan rumme op til 110 gæster og har et betagende udsyn til golfbanen. Her får dine gæster en særpræget oplevelse af at sidde midt i den smukke natur, som omgiver Lübker.

Vi skræddersyer ethvert arrangement, så det passer lige efter jeres ønsker – også hvad angår priser. Hos os er det afgørende, at både indhold og pris er afstemt efter jeres smag og forventning, så I får netop den aften, I ønsker jer.

Få en fremvisning af lokalerne eller et tilbud – kontakt os på:

Tel. +45 3840 8000 |  restaurant@lubker.com