Lübker tilbyder golf på alle niveauer


Lübker Golf Course er flere gange er kåret som Danmarks bedste golfbane, og den unikke bane er designet, så både garvede og mindre erfarne spillere blive udfordret og få interessante golfoplevelser. Helt sikkert er det, at enhver med smag for golf vil nyde den ualmindelig smukke natur og den måde, hvorpå de tre sløjfer – Sand, Sky & Forest – samt Pay & Play-banen Lübker Academy Course er bygget op på.

Golf for 2 inkl. buggy

Sommertilbud

Tag din golfmakker med til en uforglemmelig golfdag hos Lübker. Slå jer løs på fairways og greens, mens I nyder sommerstemningen, det fantastiske golfmiljø og den smukke natur.

Med vores specielle sommertilbud kan I nyde en fantastisk runde golf på en af Danmarks bedste baner og få komfortabel transport rundt på banen i en golfbil – alt sammen til en særlig pris!

2 x greenfee & buggy KUN 1.099,-


Tilbuddet gælder for 2 personer til 18 huller mandag til torsdag. Kan ikke kombineres med andre tilbud.

Forhåndsbookes på tel. +45 38408000 eller golf@lubker.com 

Winner 2022 | Nomineret 2024

Skal Lübker igen kåres som Danmarks bedste bane?

Vi er stolte og taknemmelige for at have vundet World Golf Awards-prisen som "Denmark's Best Golf Course 2022". Endnu mere glæder vi os over at være nomineret til samme pris i 2024.

Lübker er desuden – som den eneste danske bane – nomineret til ”Europe’s Best Golf Course 2024” sammen med 39 andre europæiske baner – herunder skotske St Andrews Links og portugisiske Quinta do Lago.

Med værtskabet for DP World Tour garanterer vi igen i år en bane af højeste standard. Din stemme på Lübker ville være yderst værdsat, så vi kan vinde denne fornemme pris igen i 2024.

Lübker lægger græs til Danish Golf Championship i 2024

Vi er ovenud begejstrede for at kunne meddele, at DP World Tour og Danish Golf Championship kommer til Lübker næste år. Vi glæder os til at byde både de internationale og danske spillere samt tilskuere velkommen til en uforglemmelig og spændende uge i august 2024.

2 golfspillere på Lübker Golf Course

Mere end bare en sport

Glæd dig til et afbræk med højt til himlen, socialt samvær og mental fordybelse. Udover sport og motion er golf også nye oplevelser, socialt samvær, frisk luft og tid til fordybelse. Golfspillet kan give et afbræk fra dagligdagen og danne rum for mental træning og afslapning. På Lübker Golf Course kan du give dig hen til spillet og nyde de formidable omgivelser, som følger med.

Golfbane hos Lübker

Naturoplevelser og brede vidder

Golfspillet kan berige dig med nye naturoplevelser; kuperede naturområder, skovsøer, vild natur og sjældne blomsterarter – alt det kan du opleve, når du bevæger dig ud på vores golfanlæg.

Hvis du trænger til at koble af fra hverdagen og få løsrevet tankerne fra alt det, der stresser og fylder, kan en tur på golfbanen hjælpe. Her befinder du dig udenfor med højt til himlen og brede vidder, væk fra hverdagens travlhed. Her er der ingen støj, men kun lyden af fuglesang – og lyden af golfbolde, der sendes ud over de grønne arealer.

Luftfoto af Lübker

Alle kan spille sammen uanset niveau

På grund af det globale handicapsystem kan alle spille sammen uanset niveau og alder. Dette system er helt unikt for golfsporten og giver mulighed for at spille og konkurrere på et grundlag, som er så fair og retfærdigt som muligt. Således har alle mulighed for dygtiggøre sig og samtidig være en del af et socialt fællesskab på tværs af niveauer. 

Golf er også én af de få sportsgrene, som hele familien kan være samlet om. Alle spiller på lige vilkår, og flere generationer kan dyste på kryds og tværs. Hele familien får en pause fra telefoner, iPads osv., så man kan fordybe sig i samtalerne, den friske luft og naturskønne oplevelser. Og den tendens vil Lübker Golf & Spa Resort meget gerne bakke op om.

Trackmans teknologi kan opleves både ude inde hos Lübker

Trackman Range

Få endnu mere ud af golfsporten og din træning med Trackmans avancerede radarteknologi, som nu også er at finde på vores driving range. Resultatet af dine slag m.v. kan aflæses på egen mobilenhed eller på skærme i det overdækkede range-område.

Lübker Indoor – Trackman golfsimulatorer

Hele verden kan nu spille vores helt egne Lübker-sløjfer i Trackmans course library. Universet byder på over 120 forskellige baner, og nu kan man også vælge Lübker Sand, Sky og Forest – perfekt gengivet i de smukkeste og naturtro formater.

Golfspillere på Lübker Pay & Play bane

Prøvemedlemskab med undervisning og fællestræning

Kom godt i gang med golf

Har du overvejet golf som din nye, foretrukne motionsform? Så tilmeld dig vores uforpligtende prøvemedlemskab.

  • 3 x individuel træning med PGA Pro Morten Bartholin
  • Ugentlig fællestræning eller spil
  • Lån af udstyr
  • Frit spil på Academy Course
  • Range-bolde
  • Mulighed for baneprøve til DGU-Kort

PRISEN FOR ALT DETTE ER KUN 895,-


Efter de 3 måneder bliver du tilbudt at tage en regelprøve samt det obligatoriske golfkørekort. Herefter er der mulighed for medlemskab og spil på alle vores fantastiske sløjfer.

Golfundervisning

Få større udbytte af dit golfspil