Lübker tilbyder golf på alle niveauer


På Lübker vil både garvede og mindre erfarne spillere blive udfordret og få interessante golfoplevelser. Alle huller er integreret fuldstændig i den omkringliggende natur. Det er altså i høj grad naturens egne forhindringer, der skaber udfordringerne for spillerne, hvilket gør golfbanen helt unik. Helt sikkert er det, at enhver med smag for golf vil nyde den ualmindelig smukke natur og den måde, hvorpå de tre sløjfer – Sand, Sky & Forest – samt Pay & Play-banen Lübker Academy Course er bygget op på.Banen er åben – med særlige restriktioner pga. Covid-19

Vi har maksimal fokus på, at spil på banen vil foregå efter sundhedsstyrelsens forskrifter. Baneanlæggets beliggenhed, udstrækning og forholdsvis lave medlemstal har haft væsentlig indflydelse på beslutningen om at åbne banen for. Der vil være banekontrol, som vil håndhæve de fremsatte restriktioner.

Vi åbner op for spil i 3- og 4-bolde fra torsdag den 9. april

Vi har haft åbent for spil på vores dejlige anlæg i snart 2 uger – som bekendt med en del flere restriktioner, end vi er vant til. På baggrund af den udprægede respekt og forståelse, som alle har udvist, finder vi det forsvarligt at åbne op for, at man kan spille flere end 2 personer i en bold.

For at kunne booke en 3 – eller 4-bold skal følgende retningsliner overholdes:

 • Tiden kan KUN bookes efter forudgående aftale spillerne iblandt
 • Det er således IKKE tilladt at booke sig på en allerede eksisterende booking
 • Der skal lukkes igennem, hvis der kommer en hurtigtgående 2-bold eller buggy – dette gøres ved at holde god afstand til de bagfrakommende
 • Starttider skal overholdes (også selvom den forudgående bold er uden for rækkevidde)

Følgende restriktioner er i øvrigt gældende:

 • Alle bygninger, træningsfaciliteter, toiletter og indendørs lokaler er aflåste
 • Undtaget herfra er vores bagrum, hvor der maksimalt må være 1 person ad gangen
 • Der må maksimalt gå 2 personer i en bold
 • Starttid bookes i Golfbox men skal ikke bekræftes ved fremmøde
 • Man spiller dagens sløjfe som normalt – alle 27 huller vil være åbne
 • Man møder på anlægget ved Lübker Lodge max. 10 minutter før sin starttid
 • Ønskes scorekort skal de udskrives hjemmefra - klik på link nedenfor:
  Scorekort SKY
  Scorekort SAND
  Scorekort FOREST
  Scorekort SKY/FOREST
  Scorekort SAND/SKY
  Scorekort FOREST/SAND
 • Alle boldvaskere vil være afblændet
 • Alle river er fjernet fra bunkers, som skal betragtes som waste-arealer og underlagt regler for spil herfra
 • Flagene på greens må IKKE berøres – alle puts under flagets længde gives. Holes et længere put tages bolden op med handske på hånden
 • Når en runde er færdigspillet forlades anlægget hurtigst muligt

Udover disse regler vil vi indskærpe de generelle regler fra myndighederne:

 • Hold minimum 2 meters afstand til andre personer
 • Ved tegn på at man er syg bliver man hjemme
 • Evt. hoste og nys gøres i ærmet
 • God håndhygiejne er nødvendigt for at forebygge smitte, hvorfor der skal medbringes håndsprit til eget brug

Betaling af greenfee foregår via golfbox i forbindelse med booking af  starttid

Mere end bare en sport

Glæd dig til et afbræk med højt til himlen, socialt samvær og mental fordybelse. Udover sport og motion er golf også nye oplevelser, socialt samvær, frisk luft og tid til fordybelse. Golfspillet kan give et afbræk fra dagligdagen og danne rum for mental træning og afslapning. På Lübker Golf Course kan du give dig hen til spillet og nyde de formidable omgivelser, som følger med.

Naturoplevelser og brede vidder

Golfspillet kan berige dig med nye naturoplevelser; kuperede naturområder, skovsøer, vild natur og sjældne blomsterarter – alt det kan du opleve, når du bevæger dig ud på vores golfanlæg.

Hvis du trænger til at koble af fra hverdagen og få løsrevet tankerne fra alt det, der stresser og fylder, kan en tur på golfbanen hjælpe. Her befinder du dig udenfor med højt til himlen og brede vidder, væk fra hverdagens travlhed. Her er der ingen støj, men kun lyden af fuglesang – og lyden af golfbolde, der sendes ud over de grønne arealer.

Alle kan spille sammen uanset niveau

På grund af det globale handicapsystem kan alle spille sammen uanset niveau og alder. Dette system er helt unikt for golfsporten og giver mulighed for at spille og konkurrere på et grundlag, som er så fair og retfærdigt som muligt. Således har alle mulighed for dygtiggøre sig og samtidig være en del af et socialt fællesskab på tværs af niveauer. 

Golf er også én af de få sportsgrene, som hele familien kan være samlet om. Alle spiller på lige vilkår, og flere generationer kan dyste på kryds og tværs. Hele familien får en pause fra telefoner, iPads osv., så man kan fordybe sig i samtalerne, den friske luft og naturskønne oplevelser. Og den tendens vil Lübker Golf & Spa Resort meget gerne bakke op om.

Golfundervisning

Få større udbytte af dit golfspil