Prøvemedlemskab for nye spillere

Prøv kræfter med golfsporten hos Lübker


Har du overvejet golf som din nye, foretrukne motionsform? Golf er i dag den fjerde mest dyrkede sportsgren i Danmark, og stadig flere finder vejen frem til golfbanen – og det er der mange gode grunde til.

Lübker Golf Course er stedet, hvor magien finder sted! Her får du følelsen af frihed og endorfiner i kroppen, frisk luft, betagende natur og ikke mindst den vidunderlige lyd, når et velanlagt slag sender golfbolden ud over de grønne arealer.

to golfspillere på golfbanen

Alle kan være med

Konkurrenceelementer og det sociale aspekt med nye relationer, fælles frokost, en fredelig atmosfære og hyggelige samtaler med din golfmakker undervejs er også en del af pakken.

Golf er en fantastisk motionsform, der glæder både hjerte, krop og sjæl. Sporten er tilmed skånsom for knogler og led, så alle kan være med. Og så fastholdes motivationen, når du konstant udfordres i at udvikle dig selv og dit næste slag.


3 måneders prøvemedlemskab kun 895,-

Lübker Golf Klub tilbyder 3 måneders prøvemedlemskab til nybegyndere, der gerne vil prøve kræfter med golfsporten på en af Danmarks bedste og flotteste golfbaner. 

Luftfoto af Lübker

Kom godt i gang

Gennem prøvemedlemskabet får du i hele 3 måneder mulighed for at låne udstyr og være med til gratis fællesundervisning og spil på Academy Course. Det vil sige, at du ikke skal investere i medlemskab eller udstyr, før du bliver bidt af golfsporten. Vi kan dog garantere, at når man først har oplevet banen og den fantastiske natur herude, så bliver man hurtigt sulten på mere. 


Et nybegynderkursus med træning med forskellige køller og prøverunder på banen samt en teoriprøve er obligatorisk for alle nye golfspillere. Således er du klædt ordentligt på, inden du  begiver dig ud på vores 27 enestående huller.

Golfspillere på Lübker Pay & Play bane

Undervisning og lån af udstyr

Et prøvemedlemskab er gældende i tre måneder og indeholder:

 • 3 x individuel træning med vores PGA elev Asbjørn
 • Ugentlig fællestræning eller spil
 • Lån af udstyr
 • Frit spil på Academy Course
 • Range-bolde
 • Mulighed for baneprøve til DGU-Kort

PRISEN FOR ALT DETTE ER KUN 895,-


Efter de 3 måneder bliver du tilbudt at tage en regelprøve samt det obligatoriske golfkørekort. Herefter er der mulighed for medlemskab og spil på alle vores fantastiske sløjfer.

Prøvemedlemskab kører løbende, så du kan starte op, lige når det passer dig. 

Giv ophold som gave

Giv et prøvemedlemskab som gave

Kunne du tænke dig at introducere familie, venner eller bekendte til fantastiske golfoplevelser? Kender du en, der også skal have muligheden for prøve kræfter med golfsporten på en af Danmarks bedste og flotteste golfbaner.

I kan tage forløbet sammen til kun 895,- pr. person. Det hele bliver altid lidt sjovere sammen med en golfmakker.

8-ugers forløb for begyndere

Kvinder & Golf

Trænger du til at få rørt både kroppen og lattermusklerne, elsker du naturen, og holder du af at møde nye mennesker? Så er Kvinder & Golf lige noget for dig. Vær med i vores 8-ugers forløb med masser af golftræning og spil kombineret med hygge, socialt samvær og ikke mindst Rosé & Tapas. 

I løbet af  8 uger vil du lære det basale i golfspillet. Du lærer at slå de forskellige typer af slag og at begå dig på banen – alt dette sammen med andre kvinder på samme niveau.

Du kan købe startpakken online her eller tilmelde dig via nedenstående formular. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål:

Tel. +45 3840 8050  |  golf@lubker.com 

Golftræning med PGA Pro

Vores PGA Pro, Morten Bartholin, har erfaring med at undervise alt fra den helt grønne golfspiller til spillere på højeste nationale niveau, så han er godt rustet til at hjælpe dig – uanset dine forudsætninger.

Hvilke fordele kan du se frem til som golfspiller?

At spille golf kan have en række fordele, både fysisk, mentalt og socialt. Disse fordele gør golf til en populær sport for mennesker i alle aldre og færdighedsniveauer.

 1. Fysisk motion: En runde golf trækker godt op på skridttælleren – især hvis du ikke bruger en golfbil. Gåturen på golfbanen bidrager til motion, hvilket kan forbedre kredsløbssystemet, styrke muskilaturen og forbrænde kalorier.

 2. Forbedring af koordination og balance: Golf kræver præcision og kontrol i dine bevægelser, hvilket kan bidrage til at forbedre koordination og balance.

 3. Stressreduktion: Golf spilles udendørs i naturskønne omgivelser, hvilket kan bidrage til at reducere stressniveauer. Koncentrationen på spillet kan også være en form for mindfulness, hvor du midlertidigt fjerner dig selv fra hverdagens stress og bekymringer.

 4. Sociale fordele: Golf er ofte spillet i grupper, hvilket giver mulighed for socialt samvær og netværksdannelse. Det kan være en god måde at møde nye mennesker på eller styrke forholdet til eksisterende venner og kolleger.

 5. Mental udfordring: Golf er en sport, der kræver både fysisk og mental præstation. At lære at håndtere udfordringerne på banen, som f.eks. at træffe strategiske beslutninger og håndtere frustrationer, kan bidrage til din mentale skarphed og udholdenhed.

 6. Forbedret koncentration: For at lykkes i golf er det nødvendigt at kunne fokusere og koncentrere sig om hvert enkelt slag. Dette kan hjælpe med at træne din koncentration og opmærksomhed.

 7. Livslang læring: Golf er en sport, hvor der altid er plads til forbedring og læring. Uanset dit niveau kan du altid arbejde på at forbedre dit spil, hvilket kan være både udfordrende og givende.

Men pas på... for man bliver afhængig! Når man begynder at forbedre sit spil og opnår succes gennem teknisk dygtighed og strategi, bliver spillet bare endnu mere tilfredsstillende og motiverende.

Vi glæder os til at se dig på banen!

3 måneders prøvemedlemskab i Lübker Golf Klub

Tilmelding


Udfyld felterne i nedenstående formular, hvis du ønsker at tilmelde dig et Lübker prøvemedlemskab til kun 895,- kr. Du er naturligvis velkommen til at ringe på tel. +45 38408050 eller skrive til golf@lubker.com, hvis du har spørgsmål.