Kom med på den spændende rejse

Er du på udkig efter et ansvarsfuldt og udfordrende job på en attraktiv arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder? 

Lübker er i midt i en spændende vækstrejse. Med de rette kvalifikationer og et positivt drive kan du blive en del af en ansvarlig virksomhed, hvor vi vægter medarbejdertrivsel, samarbejde, hjælpsomhed og udvikling højt, så vi har et solidt grundlag for – i fællesskab – at give vores gæster de bedste oplevelser.

Se ledige stillinger nedenfor


Vi modtager gerne uopfordrede ansøgninger. Her skal vi som minimum bede om dit CV og nogle ord, der fortæller lidt om dig, og hvilken jobtype du ønsker.

Ledige stillinger

Persondatapolitik i forbindelse med jobansøgning

Ved at sende en ansøgning til Lübker, giver du os herved tilladelse til at behandle dine personlige data i rekrutteringsøjemed – naturligvis i fuld fortrolighed og i overensstemmelse med EU-persondataforordningen.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig, og du kan til enhver tid få korrigeret eller slettet dine data. 

Læs mere om vores persondatapolitik her

RESORT MED AMBITIØSE UDVIKLINGSPLANER

Lübker Golf & Spa Resort byder p.t. på mere end 150 ferieboliger, spa- & wellness, subtropisk bad, legeområder, fitness, café, restaurant, møde- og konferencefaciliteter samt et unikt golfanlæg, der flere gange er kåret som Danmarks bedste golfbane. Over de kommende år forventes resortet udvidet med hotelværelser og flere hundrede nye ferieboliger samt en række nye indendørs og udendørs faciliteter og aktiviteter, som skal medvirke til øget aktivitet året rundt. Med den centrale placering midt på Djursland giver Lübker Golf & Spa Resort adgang til en verden af muligheder og oplevelser.

Lübker Golf & Spa Resort beskæftiger p.t. knap 40 medarbejdere. Virksomheden har et solidt kapitalgrundlag og er dermed godt rustet til de kommende års ambitiøse udviklingsplaner, som modnes efter at en ny resortstruktur nu er succesfuldt implementeret.