Delikat a la carte restaurant


Bemærk: Brasseriet er sæsonlukket – vi åbner igen til golfsæsonen 2021.
Vi henviser til Square Café & Lounge, som tilbyder café retter samt en udsøgt a la carte menu fredag og lørdag aften.

Forkælelse for smagsløgene

Vores delikate a la carte-restaurant Brasseriet er beliggende i Lübker Lodge, der ligeledes danner rum for vores klubhus. Her er alle velkomne – gæster, klubmedlemmer, turister og naturligvis lokalbefolkning – til at få et godt måltid mad og noget lækkert at drikke.

Dejlig mad og nærværende service

Det gælder for Brasseriet, som for vores andre spisesteder i Lübker Golf & Spa Resort, at vores gæster må have høje forventninger til maden og rammerne – for vi garanterer, at begge dele vil blive indfriet. Her er vores personale kreativt, kompetent og professionelt, hvilket kommer til udtryk i den dejlige mad og høje service, som du som gæst i Brasseriet straks mærker, når du bevæger dig indenfor i restaurantens hyggelige atmosfære.

Sæsonens råvarer og lokale leverandører

På vores menukort findes alt fra vores kendte og populære Lübker Burger til laksesalat og smørrebrød – og uanset hvad du bestiller, garanterer vi et velsmagende og mættende måltid. Her bruger vi sæsonens råvarer, og vi har adskillige lokale leverandører såsom Nordisk Bryghus i Allingåbro og Møllefisk i Bønnerup.

Kom indenfor i Brasseriet og oplev stedets hyggelige stemning. Her kan I drøfte dagens udfordringer på golfbanen, skåle for sejren og nyde udsigten til vores dejlige golfanlæg. Når solen står på, er Brasseriets tilhørende terrasse helt ideel til at nyde et velsmagende måltid og et koldt glas rosé.

Forespørgsel vedr. selskaber og konferencer rettes til:

Tel. +45 3840 8000  |  restaurant@lubker.com