Delikat a la carte restaurant


Vores delikate a la carte-restaurant Brasseriet er beliggende i Lübker Lodge, der ligeledes danner rum for vores klubhus. Her er alle velkomne – gæster, klubmedlemmer, turister og naturligvis lokalbefolkning – til at få et godt måltid mad og noget lækkert at drikke.


Vær opmærksom på at finde den rigtige indkørsel til Brasseriet:
Trent Jones Allé 3, 8581 Nimtofte – FIND VEJ 

Hovedret hos Lübker

Forkælelse for smagsløgene

Nyd en veltilberedt menu indenfor i vores hyggelige restaurant eller på den tilhørende terrasse, når vejret indbyder til at sidde under åben himmel.

Du finder helt sikkert noget på menukortet, som kan friste, hvad enten du er til en let salat eller veltilberedt 3-retters menu som en formidabel start på weekenden.

Tjener serverer mad hos Lübker

Dejlig mad og nærværende service

Det gælder for Brasseriet, som for vores andre spisesteder i Lübker Golf & Spa Resort, at vores gæster må have høje forventninger til maden og rammerne – for vi garanterer, at begge dele vil blive indfriet. Her er vores personale kreativt, kompetent og professionelt, hvilket kommer til udtryk i den dejlige mad og høje service, som du som gæst i Brasseriet straks mærker, når du bevæger dig indenfor i restaurantens hyggelige atmosfære.

Kok hos Lübker

Klassiske retter med et twist

Vi sætter en ære i at lave velsmagende mad af gode og friske råvarer fra sæsonen. Alt laves med kærlighed, sjæl og charme – størstedelen laves fra bunden. Menukortet byder på et mix af traditionsrige, klassiske retter med et twist og nytænkte anretninger, der følger tidens trend – og uanset hvad du bestiller, garanterer vi et velsmagende og mættende måltid. 

Kom indenfor i Brasseriet og oplev stedets hyggelige stemning. Her kan I drøfte dagens udfordringer på golfbanen, skåle for sejren og nyde udsigten til vores dejlige golfanlæg. Når solen står på, er Brasseriets tilhørende terrasse helt ideel til at nyde et velsmagende måltid og et glas rosé eller en kold øl.

COVID-19 FORHOLDSREGLER

Du kan trygt besøge Lübker Golf & Spa Resort. Her er din sundhed i højsædet, og vi følger nøje myndighedernes forholdsregler for at mindske risikoen for COVID-19 smitte.

Vi opfordrer i øvrigt alle vores gæster til at følge disse anvisninger.

  • Vask dine hænder ofte og brug håndsprit
  • Host eller nys i dit ærme
  • Begræns den fysiske kontakt
  • Vær opmærksom på ekstra rengøring
  • Undgå steder med tæt kontakt til mange mennesker – hold afstand

Vi takker dig for din tålmodighed og forståelse. 

Forespørgsel vedr. selskaber og konferencer rettes til:

Tel. +45 3840 8000  |  restaurant@lubker.com