Delikat a la carte restaurant


Brasseriet åbner for servering – både indendørs og udendørs den 21. april 2021, og vi glæder os utrolig meget til at give dig suveræne madoplevelser igen.
Alle retter på menukortet kan også bestilles som take away.


Book bord i godt tid, da der på grund af coronarestriktioner er et begrænset antal pladser.

Forkælelse for smagsløgene

Vores delikate a la carte-restaurant Brasseriet er beliggende i Lübker Lodge, der ligeledes danner rum for vores klubhus. Her er alle velkomne – gæster, klubmedlemmer, turister og naturligvis lokalbefolkning – til at få et godt måltid mad og noget lækkert at drikke.

Dejlig mad og nærværende service

Det gælder for Brasseriet, som for vores andre spisesteder i Lübker Golf & Spa Resort, at vores gæster må have høje forventninger til maden og rammerne – for vi garanterer, at begge dele vil blive indfriet. Her er vores personale kreativt, kompetent og professionelt, hvilket kommer til udtryk i den dejlige mad og høje service, som du som gæst i Brasseriet straks mærker, når du bevæger dig indenfor i restaurantens hyggelige atmosfære.

Klassiske retter med et twist

Vi sætter en ære i at lave velsmagende mad af gode og friske råvarer fra sæsonen. Alt laves med kærlighed, sjæl og charme – størstedelen laves fra bunden. Menukortet byder på et mix af traditionsrige, klassiske retter med et twist og nytænkte anretninger, der følger tidens trend – og uanset hvad du bestiller, garanterer vi et velsmagende og mættende måltid. 

Kom indenfor i Brasseriet og oplev stedets hyggelige stemning. Her kan I drøfte dagens udfordringer på golfbanen, skåle for sejren og nyde udsigten til vores dejlige golfanlæg. Når solen står på, er Brasseriets tilhørende terrasse helt ideel til at nyde et velsmagende måltid og et glas rosé eller en kold øl.

COVID-19 FORHOLDSREGLER

 • Bestil bord mindst 30 minutter, før du møder op. Bestil bord her
 • Ved ankomst skal der benyttes mundbind eller visir, og hænderne bedes afsprittet. Du må gerne tage masken af, når du sidder ned.
 • Der skal holdes 1 meters afstand mellem gæster.
  I samme selskab må man dog indrette sig, som man vil.
 • For selskaber/grupper: Forsamlingsloftet er på 10 personer indendørs og 50 personer udendørs.
 • Der skal fremvises coronapas – dog ikke ved udendørs servering.
  Du kan få taget hurtigtest flere steder i nærheden:
  Auning, Stadion Allé 2A 
  Ørum, Skolebakken 43
  Kolind, Bugtrupvej 33
  Se alle testcentre og åbningstider her

Vi takker dig for din tålmodighed og forståelse. 

Forespørgsel vedr. selskaber og konferencer rettes til:

Tel. +45 3840 8000  |  restaurant@lubker.com