Delikat restaurant med nordiske referencer


Vores delikate a la carte-restaurant Brasseriet er beliggende i Lübker Lodge, der ligeledes danner rum for vores klubhus. Her er alle velkomne – gæster, klubmedlemmer, turister og naturligvis lokalbefolkning – til at få et godt måltid mad og noget lækkert at drikke.


Vær opmærksom på at finde den rigtige indkørsel til Brasseriet:
Trent Jones Allé 3, 8581 Nimtofte – FIND VEJ 

Forkælelse for smagsløgene

Læn dig tilbage og lad Brasseriet på Lübker Golf & Spa Resort kræse for dig med en skøn menu og gode kvalitetsvine. Glæd dig til velsmag, dejlige rammer, nærværende service og flotte naturomgivelser

Hver torsdag aften liner vores dygtige tjenere op med en indbydende tapasplatte med bl.a. breseola af okseinderlår, fennikelpølse, Thyborøn ravost, laks, rejer og brød samt pesto, aioli og æblekompot.

Torsdag, fredag og lørdag kan du vælge mellem alt fra den populære burger til en delikat 3-retters menu toppet op med en tilpasset vinmenu. De 3 retter bestemmes af kokken og kan oplyses et par dage forinden på tel. 38408000 (tast 3 for restaurant).

Frokostkortet byder på blandt andet club sandwich, smørrebrød og lækre salater.

Golf- og spaophold kan kombineres med god mad i Brasseriet

Fuldend oplevelsen med en vinmenu

Vi anbefaler at fuldende den gastronomiske oplevelse med Brasseriets vinmenu, som består af 3 glas udvalgte kvalitetsvine – naturligvis nøje afstemt efter hver servering.

Vinmenuen består af 1 glas hvidvin, 1 glas rødvin, 1 glas dessertvin samt vand m/u brus.

Pris KUN 449,-

Sæt dig godt til rette og nyd smagen af vinens perfekte samklang med aftenens retter. 


Spørg tjeneren efter dagens aktuelle vinmenu.

Tapasmenu KUN 199,-

Glæd dig til en udsøgt tapasplatte

 • Ølpølse
 • Fennikel spegepølse
 • Bresaola
 • Lufttørret skinke
 • Marinerede tigerrejer
 • Koldrøget laks
 • Gammel Knas
 • Ravost
 • Oliven
 • Pesto, aioli og chilimayo
 • Frugtkompot
 • Glaserede nødder
 • Kiks, friskbagt brød og smør

Tapasplatten kan nydes i Brasseriet torsdag aften. Forudbestilles min. 2 timer før.

Kok hos Lübker

Klassiske retter med et twist

Vi sætter en ære i at lave velsmagende mad af gode og friske råvarer fra sæsonen. Alt laves med kærlighed, sjæl og charme – størstedelen laves fra bunden. Menukortet byder på et mix af traditionsrige, nordisk inspirerede, klassiske retter med et twist – og uanset hvad du bestiller, garanterer vi et velsmagende og mættende måltid. 

Kom indenfor i Brasseriet og oplev stedets hyggelige stemning. Her kan I drøfte dagens udfordringer på golfbanen, skåle for sejren og nyde udsigten til vores dejlige golfanlæg. Når solen står på, er Brasseriets tilhørende terrasse helt ideel til at nyde et velsmagende måltid og et glas rosé eller en kold øl.

Tjener serverer mad hos Lübker

Dejlig mad og nærværende service

Det gælder for Brasseriet, som for vores andre spisesteder i Lübker Golf & Spa Resort, at vores gæster må have høje forventninger til maden og rammerne – for vi garanterer, at begge dele vil blive indfriet. Her er vores personale kreativt, kompetent og professionelt, hvilket kommer til udtryk i den dejlige mad og høje service, som du som gæst i Brasseriet straks mærker, når du bevæger dig indenfor i restaurantens hyggelige atmosfære.

Nyd en veltilberedt menu indenfor i vores hyggelige restaurant eller på den tilhørende terrasse, når vejret indbyder til at sidde under åben himmel.

Forespørgsel vedr. selskaber og konferencer rettes til:

Tel. +45 3840 8000  |  restaurant@lubker.com