Delikat a la carte-restaurant


Vores delikate a la carte-restaurant Brasseriet er beliggende i Lübker Lodge, der ligeledes danner rum for vores klubhus. Her er alle velkomne – gæster, klubmedlemmer, turister og naturligvis lokalbefolkning – til at få et godt måltid mad og noget lækkert at drikke.

Vi anbefaler at bestille bord, da der som følge af Covid-19 restriktioner er begrænset antal pladser.

Nyt menukort og buffeter i juli

I kan se frem til gastronomiske smækkys og skønne vine i glasset. Vælg frit fra menukortet, om I ønsker den klassiske Lübker Burger, pizza, eller om I skal forkæles med en delikat  3-retters menu.

Gå ikke glip af lækre buffeter i juli

Den 23. juli tilbyder vi Grillbuffet til 199,- kr.  Se menuen her
Den 25. juli tilbyder vi Skaldyrsbuffet til 199,- kr.  Se menuen her


Se det nye menukort, som gælder fra fredag d. 3. juli – klik på linket nedenfor.
OBS! Søndag d. 5 juli kører vi med frokostkort hele dagen.

Dejlig mad og nærværende service

Det gælder for Brasseriet, som for vores andre spisesteder i Lübker Golf & Spa Resort, at vores gæster må have høje forventninger til maden og rammerne – for vi garanterer, at begge dele vil blive indfriet. Her er vores personale kreativt, kompetent og professionelt, hvilket kommer til udtryk i den dejlige mad og høje service, som du som gæst i Brasseriet straks mærker, når du bevæger dig indenfor i restaurantens hyggelige atmosfære.

Alt er lavet fra bunden

På vores menukort findes alt fra vores kendte og populære Lübker Burger til laksesalat og smørrebrød – og uanset hvad du bestiller, garanterer vi, at alt maden er lavet fra bunden. Her bruger vi sæsonens råvarer, og vi har adskillige lokale leverandører såsom Nordisk Bryghus i Allingåbro og Møllefisk i Bønnerup.

Kom indenfor i Brasseriet og oplev stedets hyggelige stemning. Her kan I drøfte dagens udfordringer på golfbanen, skåle for sejren og nyde udsigten til vores dejlige golfanlæg. Når solen står på, er Brasseriets tilhørende terrasse helt ideel til at nyde et velsmagende måltid og et koldt glas rosé.

Forespørgsel vedr. selskaber og konferencer rettes til:

Tel. +45 3840 8000  |  restaurant@lubker.com