Delikat a la carte-restaurant


Vores delikate a la carte-restaurant Brasseriet er beliggende i Lübker Lodge, der ligeledes danner rum for vores klubhus. Her er alle velkomne – gæster, klubmedlemmer, turister og naturligvis lokalbefolkning – til at få et godt måltid mad og noget lækkert at drikke.

Dejlig mad og nærværende service

Det gælder for Brasseriet, som for vores andre spisesteder i Lübker Golf & Spa Resort, at vores gæster må have høje forventninger til maden og rammerne – for vi garanterer, at begge dele vil blive indfriet. Her er vores personale kreativt, kompetent og professionelt, hvilket kommer til udtryk i den dejlige mad og høje service, som du som gæst i Brasseriet straks mærker, når du bevæger dig indenfor i restaurantens hyggelige atmosfære.

Alt er lavet fra bunden

På vores menukort findes alt fra vores kendte og populære Lübker Burger til laksesalat og smørrebrød – og uanset hvad du bestiller, garanterer vi, at alt maden er lavet fra bunden. Her bruger vi sæsonens råvarer, og vi har adskillige lokale leverandører såsom Nordisk Bryghus i Allingåbro og Møllefisk i Bønnerup.

Kom indenfor i Brasseriet og oplev stedets hyggelige stemning. Her kan I drøfte dagens udfordringer på golfbanen, skåle for sejren og nyde udsigten til vores dejlige golfanlæg. Når solen står på, er Brasseriets tilhørende terrasse helt ideel til at nyde et velsmagende måltid og et koldt glas rosé.

Fredagens 3-retters menu

Hver fredag serverer vi en udsøgt 3-retters menu, hvor maden tilberedes helt fra bunden. Her kan I få gastronomiske smækkys og skønne vine i glasset. Ønsker I denne oplevelse, anbefales det at booke bord i god tid.

OBS: I vintersæsonen serverer vi ugens 3-retters menu i Square Café

Brasseriet i Lübker Lodge åbner igen til sæsonstart i marts

Vi holder åbent året rundt for selskaber og konferencer efter aftale.

Forespørgsel rettes til:

Tel. +45 3840 8000  |  restaurant@lubker.com