Få større udbytte og glæde af dit golfspil


PGA Pro Morten Bartholin er vores faste træner, og han kan hjælpe dig godt videre i golfspillet uanset dit nuværende niveau. Det kan være, at du skal vinke farvel til nogle dårlige vaner, svinget skal afbalanceres, du vil slå længere, eller effektiviteten skal måske optimeres, så du får værdi i hvert eneste slag.

Morten har erfaring med golfkurser og undervisning til alt fra den helt grønne golfspiller til spillere på højeste nationale niveau. Han holder sig konstant ajour inden for den tekniske og mentale del af golfsporten, så han er godt rustet til at hjælpe golfspilleren foran sig – uanset forudsætningerne.

I dagligdagen er Morten til rådighed for både gæster og golfklub medlemmer, så alle kan få mest mulig glæde ud af tiden på golfbanen.

3 dage med undervisning og masser af god golf

Golfskole med PGA Pro Morten Bartholin

3 DAGE MED UNDERVISNING OG MASSER AF GOD GOLF

På golfskolen vil Morten Bartholin gennemgå hele din bag over 3 dage. Efter endt træning hver formiddag skal du ud at prøve kræfter på det fascinerende anlæg. Herefter venter der dig et lækkert måltid i vores hyggelige Brasserie. 

Du kommer til at bo godt og komfortabelt i en lækker lejlighed beliggende ved klubhuset og med fantastisk udsigt til  Lübker Golf Course.
Pris fra KUN 4.799,-

8-ugers golfkursus for begyndere

Kvinder & Golf

Trænger du til at få rørt både kroppen og lattermusklerne, elsker du naturen, og holder du af at møde nye mennesker? Så er Kvinder & Golf lige noget for dig. Vær med i vores 8-ugers forløb med masser af golftræning og spil kombineret med hygge, socialt samvær og ikke mindst Rosé & Tapas. 

I løbet af  8 uger vil du lære det basale i golfspillet. Du lærer at slå de forskellige typer af slag og at begå dig på banen – alt dette sammen med andre kvinder på samme niveau.

Bliv klar med dine grundsving inden sæsonstart

Undervisning i Indoor

Det kribler i fingrene for at komme ud at spille en runde i på golfbanen. Heldigvis ligger foråret rundt om hjørnet, og det varer ikke længe, før sæsonen for alvor går i gang.

Med træning i Indoor kommer du i form til en god start. Og skal du stå helt skarpt med dine grundsving, så er der god hjælp at hente hos Morten Bartholin. 

1 lektion a 60 minutters varighed med fokus på grundsving med jern eller køller koster 550,- kr.

Der er også mulighed for at booke et forløb med 6 lektioner til 3.000,- kr.

Book på tel. 3840 8000 eller på mbj@lubker.com

Max 8 personer pr. hold

Lørdagsholdtræning med Asbjørn

Vores PGA-elev Asbjørn Nordentoft står i spidsen for lørdagsklubben, som er for alle, der kunne tænke sig at lære mere om golf. Alle er velkomne – træningen vil dog være primært for det publikum som er fra hcp 25+.

Hver træning vil have hvert sit fokuspunkt, som kan være alt fra driver til bunkerslag. Der vil være en egen betaling på 75,- pr. gang, hvilket betyder, at man derved ikke er forpligtet til et helt forløb – men blot deltage i de træninger, man føler nødvendig. 

Læs mere nederst på siden ↓

UDSOLGT (nyt træningsophold i foråret 2025 – info kommer)

Træningsophold med Morten Bartholin

Sevilla 22.-29. oktober 2024

Tag med til den skønne Huelva-provins, og rund golfsæsonen af under sydens sol. Opholdet på det eksklusive Boutique hotel, Isla Canela, indeholder halvpension, og runderne spilles på hotellets to golfbaner, der begge kombinerer skøn natur med gode golfhuller. 

Pris pr. person 11.995,-. Prisen inkluderer :

 • Fly Aalborg - Sevilla inkl. transport af golfbag & kuffert samt transfers 
 • 7 nætter i delt dobbeltværelse 
 • 5 middage m. drikkevarer 
 • Træning & turledelse ved Morten Bartholin og Asbjørn Nordentoft
 • Rangebolde & trolleys 
 • 5 runder golf på Isla Canela Old & Links 

Golfkursus/golflektioner


Nedenfor finder du et udvalg af forskellige golflektioner, som kan hjælpe med at hæve dit niveau. Har du brug for hjælp til en anden type træning, er du altid velkommen til at tage en snak med Morten på tel. 3840 8000 eller på mbj@lubker.com.

Er I flere spillere, der ønsker at deltage i samme træning, kontakt da Morten vedrørende pris og varighed.  

3.000,- 6 træninger
Træn 2 for 1

Indoor træningsforløb

Kontinuerlig Indoor undervisning i vintermånederne: 1 times undervisning hver 14. dag.

Prisen vil være den samme, uanset om der er en eller to personer, så tag fat i en golfmakker, så vi kan lave et godt forløb for jer begge.

Det er muligt at starte i disse tidsrum:

 • 3/1 – kl.15.00-16.00
 • 3/1 – kl.16.00-17.00
 • 4/1 – kl.15.00-16.00
 • 4/1 – kl.16.00-17.00

1 lektion har en varighed a 60 min.

6 x undervisningstimer 3.000,-


Bestil gavekort på mail: mbj@lubker.com 

Golftraening Bunker
275,- 30 min.

Bunker

Oftest hører vi spillere nævne bunkere med en vis frygt i stemmen – men det behøver ikke være så forfærdeligt. Lær den rette teknik til bunkerslag, og sørg for at din runde ikke længere bliver defineret af, om din bold hopper i bunkeren eller ej.

Golf Putting
275,- 30 min.

Putting

Når der skal spares slag, så er der desværre alt for få, der kigger på deres putting. Et slag misset fra 1 m, det koster lige så meget som et kikset slag fra 100 m. Giv din putte-teknik opmærksomhed og få nogle ideer til, hvordan du nemmest kan spare slag på green.

en golfspiller der spillergolf
275,- 30 min.

Indspil

For at få point på tavlen er det vigtigt, at det korte spil holder et vist niveau. Denne lektion kan omhandle teknikken i både det flade og høje indspil – samtidig vil strategi omkring valg af jern og slag også blive vendt. Lad os få bolden tættere på hullet, så kommer vi i koppen med færre slag.

275,- 30 min.

Grundsving med jern

Lektionen er til dig, der vil have mere stabilt træf på dine jern samt mere længde fra fairway. En af nøglerne mod mere stabile scores er at få jernslag til at træffe green. Gøres dette stabilt, så er vejen banet mod nye personlige rekorder. Morten vil analysere dine behov, og i fællesskab vælger I en vej mod mere glæde ved golfspillet.

Golfbag
275,- 30 min.

Grundsving med køller

Har du problemer med at finde fairway med driveren, eller mangler du måske længde på dine drives? Så er dette lektionen for dig! Her vil du i samarbejde med Morten kigge på din svingteknik til køllerne og vælge den fremgangsmåde, der vil give dig den bedste forudsætning for at lykkes på banen.

Værdikort

Køb et værdikort til flere lektioner til en fordelagtig pris.

5 lektioner a 30 min. 1.235,-

10 lektioner a 30 min. 2.365,-


 

Sæsonkort 2024

Få 2 timers undervisning om måneden i sæsonen fra 1. april til 31. oktober – i alt 12 timer.

Det er dog muligt at starte undervisningen op allerede i januar.

ET SÆSONKORT FOR 2023 KOSTER KUN 4.400,-

Værdi af undervisning er 6.600,-

Et sæsonkort er for dig, der vil gøre en seriøs indsats for dit golfspil og golfglæde i et spændende udviklingsforløb sammen med Morten. Få struktureret og fastlagt din undervisning for hele sæsonen, så den passer ind i din kalender – der lægges en plan for 2 træningstider hver måned. Hvilke områder der skal trænes, og hvordan tiden fordeles er naturligvis helt op til dig.

Resterende lektioner bortfalder ved kortets udløb den 31. oktober 2024.

Max 8 personer pr. hold

Lørdagsholdtræning med Asbjørn

Denne lørdagsklub vil være for alle, som godt kunne tænke sig at lære noget mere om golf. Alle er velkomne – træningen vil dog være primært for det publikum som er fra hcp 25+.

Træningen vil forgå om lørdagen kl. 10.00-11.00. Hver træning vil have hvert sit fokuspunkt, som kan være alt fra driver til bunkerslag.

Der vil være en egen betaling på 75,- pr. gang, hvilket betyder, at man derved ikke er forpligtet til et helt forløb – men blot deltage i de træninger, man føler nødvendig. 

Så skynd jer at få jer meldt på de kurser, I mener der skal kigges lidt på, inden alle pladserne er væk.

Jeg glæder mig til at møde jer alle sammen.


 

Træningsdatoer

Alle træninger ligger i tidsrummet kl. 10.00-11.00.

 • 6/4: Grundsving
 • 13/4: Bunker
 • 20/4: Indspil
 • 27/4: Køller
 • 4/5: Putting
 • 11/5: Pitch
 • 18/5: Grundsving
 • 1/6: Indspil
 • 8/6: Køller
 • 15/6: Grundsving
 • 22/6: Putting
 • 29/6: Bunker

Tilmelding forgår via golfbox/kurser/Asbjørn Nordentoft/alle kurser

Undervisning og Club Fitting bookes via Golfbox 

Du er også velkommen til at kontakte Morten Bartholin direkte på:
Tel. 2883 7557  |  mbj@lubker.com