Bliv en bedre golfspiller

Golfskole med PGA Pro Morten Bartholin

På golfskolen vil Morten Bartholin gennemgå hele din bag over 3 dage. Efter endt træning hver formiddag skal du ud at prøve kræfter på det fascinerende anlæg. Herefter venter der dig et lækkert måltid i vores hyggelige Brasserie. 

Du kommer til at bo godt og komfortabelt i en lækker lejlighed beliggende ved klubhuset og med fantastisk udsigt til  Lübker Golf Course. Pris fra KUN 3.580,-

Få større udbytte og glæde af dit golfspil


PGA Pro Morten Bartholin er vores faste træner, og han kan hjælpe dig godt videre i golfspillet uanset dit nuværende niveau. Det kan være, at du skal vinke farvel til nogle dårlige vaner, svinget skal afbalanceres, du vil slå længere, eller effektiviteten skal måske optimeres, så du får værdi i hvert eneste slag.

Morten har erfaring med at undervise alt fra den helt grønne golfspiller til spillere på højeste nationale niveau. Han holder sig konstant ajour inden for den tekniske og mentale del af golfsporten, så han er godt rustet til at hjælpe golfspilleren foran sig – uanset forudsætningerne.

I dagligdagen er Morten til rådighed for både gæster og golfklub medlemmer, så alle kan få mest mulig glæde ud af tiden på golfbanen.

Golflektioner


Nedenfor finder du et udvalg af forskellige golflektioner, som kan hjælpe med at hæve dit niveau. Har du brug for hjælp til en anden type træning, er du altid velkommen til at tage en snak med Morten på tel. 3840 8000 eller på mbj@lubker.com.

Er I flere spillere, der ønsker at deltage i samme træning, kontakt da Morten vedrørende pris og varighed.  

golfspiller på hug
500,- 60 min.

Aimpoint

Aimpoint er en revolutionerende tilgang til at læse greens. I stedet for alene at bruge øjnene, så lærer du at læse hældningen af greens via vægtfordeling på fødderne. Dette gør læsningen af greens mere præcis og vil spare dig for mange 3 putts – samtidig med at der vil komme flere sikre 1 putts på tavlen.

Golftraening Bunker
250,- 30 min.

Bunker

Oftest hører vi spillere nævne bunkere med en vis frygt i stemmen – men det behøver ikke være så forfærdeligt. Lær den rette teknik til bunkerslag, og sørg for at din runde ikke længere bliver defineret af, om din bold hopper i bunkeren eller ej.

Golf Putting
250,- 30 min.

Putting

Når der skal spares slag, så er der desværre alt for få, der kigger på deres putting. Et slag misset fra 1 m, det koster lige så meget som et kikset slag fra 100 m. Giv din putte-teknik opmærksomhed og få nogle ideer til, hvordan du nemmest kan spare slag på green.

en golfspiller der spillergolf
250,- 30 min.

Indspil

For at få point på tavlen er det vigtigt, at det korte spil holder et vist niveau. Denne lektion kan omhandle teknikken i både det flade og høje indspil – samtidig vil strategi omkring valg af jern og slag også blive vendt. Lad os få bolden tættere på hullet, så kommer vi i koppen med færre slag.

250,- 30 min.

Grundsving med jern

Lektionen er til dig, der vil have mere stabilt træf på dine jern samt mere længde fra fairway. En af nøglerne mod mere stabile scores er at få jernslag til at træffe green. Gøres dette stabilt, så er vejen banet mod nye personlige rekorder. Morten vil analysere dine behov, og i fællesskab vælger I en vej mod mere glæde ved golfspillet.

Golfbag
250,- 30 min.

Grundsving med køller

Har du problemer med at finde fairway med driveren, eller mangler du måske længde på dine drives? Så er dette lektionen for dig! Her vil du i samarbejde med Morten kigge på din svingteknik til køllerne og vælge den fremgangsmåde, der vil give dig den bedste forudsætning for at lykkes på banen.

Værdikort

Køb et værdikort til flere lektioner til en fordelagtig pris.

5 lektioner a 30 min. 1.125,-

10 lektioner a 30 min. 2.150,-


 

Sæsonkort

Få 2 timers undervisning om måneden i sæsonen fra 1. april til 3. oktober – i alt 12 timer.

Et sæsonkort for 2021 koster kun 4.000,-

Værdi af undervisning er 6.000,-

Et sæsonkort er for dig, der vil gøre en seriøs indsats for dit golfspil og golfglæde i et spændende udviklingsforløb sammen med Morten. Få struktureret og fastlagt din undervisning for hele sæsonen, så den passer ind i din kalender – der lægges en plan for 2 træningstider hver måned. Hvilke områder der skal trænes, og hvordan tiden fordeles er naturligvis helt op til dig.

Resterende lektioner bortfalder ved kortets udløb den 3. oktober 2021.

Golftræning – kurser og forløb

Morten tilbyder henover sæsonen en række træningsforløb, hvor du i fællesskab med andre golfere træner fx grundsving, indspil og bunkerslag.

Lübker golfbane
750,- 5 gange
Tirsdage kl. 18.00-19.00

Gå Til Golf

Gå Til Golf-holdet er for dig, der ønsker en kontinuerlig træning i opstarten af sæsonen i fællesskab med andre golfere. Programmet er som følger:

D. 30/3: Grundsving
D. 13/4: Grundsving
D. 27/4: Høje og lave indspil
D. 11/5: Grundsving køller
D. 25/5: Putting og bunker

Min. 3 deltagere – maks. 6 deltagere

Golfspillere
750,- 5 gange
Onsdage kl. 18.00-19.00

Gå Til Golf

Gå Til Golf-holdet er for dig, der ønsker en kontinuerlig træning i opstarten af sæsonen i fællesskab med andre golfere. Programmet er som følger:

D. 31/3: Grundsving
D. 14/4: Grundsving
D. 28/4: Høje og lave indspil
D. 12/5: Grundsving køller
D. 26/5: Putting og bunker

Min. 3 deltagere – maks. 6 deltagere

Golftraening Drive
300,- 2 timer
3. april kl. 9.00-11.00

Power Driving – anti slice kursus

Vil du have rettet dit slice ud og få flere meter på dit drive? Fokus denne dag vil være på netop disse to scenarier, præcision og længde. Dagen starter med en fælles intro på driving range. Herefter vil hver kursist få specifikke råd til, hvordan de kan ændre deres spil med driveren.

Min. 3 deltagere – maks. 6 deltagere

Kvinde spiller golf
300,- 2 timer
3. april kl. 12.00-14.00

Spar slag omkring greens

På dette kursus vil vi gennemgå både bunkerslag, høje indspil og lave indspil. Det vil give dig bedre værktøjer omkring green, så du kan løse de problemer, du måtte støde på undervejs.

Min. 3 deltagere – maks. 6 deltagere

To golf spillere ved hul
300,- 2 timer
4. april kl. 9.00-11.00

Aimpoint

Lær at læse greens som de bedste i verden! Det barberer 3 putts væk fra din runde samtidig med, at det bliver nemmere at få rullet nogle meter i koppen. Der gennemgåes strategi på greens samtidig med teknik til at læse greens.

Min. 3 deltagere – maks. 10 deltagere

Undervisning og Club Fitting bookes via Golfbox 

Du er også velkommen til at kontakte Morten Bartholin direkte på:
Tel. 2883 7557  |  mbj@lubker.com