Få større udbytte og glæde af dit golfspil


PGA Pro Morten Bartholin er vores faste træner, og han kan hjælpe dig godt videre i golfspillet uanset dit nuværende niveau. Det kan være, at du skal vinke farvel til nogle dårlige vaner, svinget skal afbalanceres, du vil slå længere, eller effektiviteten skal måske optimeres, så du får værdi i hvert eneste slag.

Morten har erfaring med at undervise alt fra den helt grønne golfspiller til spillere på højeste nationale niveau. Han holder sig konstant ajour inden for den tekniske og mentale del af golfsporten, så han er godt rustet til at hjælpe golfspilleren foran sig – uanset forudsætningerne.

I dagligdagen er Morten til rådighed for både gæster og golfklub medlemmer, så alle kan få mest mulig glæde ud af tiden på golfbanen.

3 dage med undervisning og masser af god golf

Golfskole med PGA Pro Morten Bartholin

3 DAGE MED UNDERVISNING OG MASSER AF GOD GOLF

På golfskolen vil Morten Bartholin gennemgå hele din bag over 3 dage. Efter endt træning hver formiddag skal du ud at prøve kræfter på det fascinerende anlæg. Herefter venter der dig et lækkert måltid i vores hyggelige Brasserie. 

Du kommer til at bo godt og komfortabelt i en lækker lejlighed beliggende ved klubhuset og med fantastisk udsigt til  Lübker Golf Course.
Pris fra KUN 4.799,-

Spanien – Cadiz 3.-10. november 2023

Træningsophold med Morten Bartholin

Rejs med Lübker Golf Klub og Morten Bartholin til det sydlige Spanien, hvor der venter en skøn golfrejse. Vi bor på Iberostar Royal Andalus, der ligger smukt helt ned til Atlanterhavet og La Baraossa stranden.

Pris pr. person 12.195,-. Prisen inkluderer blandt andet:

  • Flyrejse og transport af golfbag og kuffert
  • 7 nætters ophold i dobbeltværelse
  • Semi All Inclusive
  • 5 runder golf på Novo Sancti Petri A / B
  • Turledelse ved Morten Bartholin

Golflektioner


Nedenfor finder du et udvalg af forskellige golflektioner, som kan hjælpe med at hæve dit niveau. Har du brug for hjælp til en anden type træning, er du altid velkommen til at tage en snak med Morten på tel. 3840 8000 eller på mbj@lubker.com.

Er I flere spillere, der ønsker at deltage i samme træning, kontakt da Morten vedrørende pris og varighed.  

3.000,- 6 træninger
Træn 2 for 1

Indoor træningsforløb

Kontinuerlig Indoor undervisning i vintermånederne: 1 times undervisning hver 14. dag.

Prisen vil være den samme, uanset om der er en eller to personer, så tag fat i en golfmakker, så vi kan lave et godt forløb for jer begge.

Det er muligt at starte i disse tidsrum:

  • 3/1 – kl.15.00-16.00
  • 3/1 – kl.16.00-17.00
  • 4/1 – kl.15.00-16.00
  • 4/1 – kl.16.00-17.00

1 lektion har en varighed a 60 min.

6 x undervisningstimer 3.000,-


Bestil gavekort på mail: mbj@lubker.com 

Golftraening Bunker
275,- 30 min.

Bunker

Oftest hører vi spillere nævne bunkere med en vis frygt i stemmen – men det behøver ikke være så forfærdeligt. Lær den rette teknik til bunkerslag, og sørg for at din runde ikke længere bliver defineret af, om din bold hopper i bunkeren eller ej.

Golf Putting
275,- 30 min.

Putting

Når der skal spares slag, så er der desværre alt for få, der kigger på deres putting. Et slag misset fra 1 m, det koster lige så meget som et kikset slag fra 100 m. Giv din putte-teknik opmærksomhed og få nogle ideer til, hvordan du nemmest kan spare slag på green.

en golfspiller der spillergolf
275,- 30 min.

Indspil

For at få point på tavlen er det vigtigt, at det korte spil holder et vist niveau. Denne lektion kan omhandle teknikken i både det flade og høje indspil – samtidig vil strategi omkring valg af jern og slag også blive vendt. Lad os få bolden tættere på hullet, så kommer vi i koppen med færre slag.

275,- 30 min.

Grundsving med jern

Lektionen er til dig, der vil have mere stabilt træf på dine jern samt mere længde fra fairway. En af nøglerne mod mere stabile scores er at få jernslag til at træffe green. Gøres dette stabilt, så er vejen banet mod nye personlige rekorder. Morten vil analysere dine behov, og i fællesskab vælger I en vej mod mere glæde ved golfspillet.

Golfbag
275,- 30 min.

Grundsving med køller

Har du problemer med at finde fairway med driveren, eller mangler du måske længde på dine drives? Så er dette lektionen for dig! Her vil du i samarbejde med Morten kigge på din svingteknik til køllerne og vælge den fremgangsmåde, der vil give dig den bedste forudsætning for at lykkes på banen.

Værdikort

Køb et værdikort til flere lektioner til en fordelagtig pris.

5 lektioner a 30 min. 1.235,-

10 lektioner a 30 min. 2.365,-


 

Sæsonkort 2023

Få 2 timers undervisning om måneden i sæsonen fra 1. april til 31. oktober – i alt 12 timer.

Det er dog muligt at starte undervisningen op allerede i januar.

ET SÆSONKORT FOR 2023 KOSTER KUN 4.400,-

Værdi af undervisning er 6.600,-

Et sæsonkort er for dig, der vil gøre en seriøs indsats for dit golfspil og golfglæde i et spændende udviklingsforløb sammen med Morten. Få struktureret og fastlagt din undervisning for hele sæsonen, så den passer ind i din kalender – der lægges en plan for 2 træningstider hver måned. Hvilke områder der skal trænes, og hvordan tiden fordeles er naturligvis helt op til dig.

Resterende lektioner bortfalder ved kortets udløb den 31. oktober 2023.

Undervisning og Club Fitting bookes via Golfbox 

Du er også velkommen til at kontakte Morten Bartholin direkte på:
Tel. 2883 7557  |  mbj@lubker.com