Ansættelse af Morten Bartholin som Head Pro


Vi kan med glæde meddele, at vi har ansat Morten Bartholin som fuldtids-Pro fra den 1. januar 2021. Udover de sædvanlige træninger vil Morten bidrage med en lang række fremadrettede tiltag, der kan tiltrække flere gæster og nye medlemmer til Lübker Golf Klub samt ikke mindst hæve niveauet hos den mere ambitiøse del af vores nuværende.

Med sine 17 år som golftræner og tilknytning til flere østjyske klubber kender Morten alle golfspillets facetter, og vi er utrolig glade for, at han har takket ja til at komme med på holdet.

Om sin ansættelse som Head Pro siger Morten:

"Jeg har gennem de sidste mange år nydt at besøge Lübker som gæst, og jeg ser nu frem til at være en del af en meget lys fremtid på dette fantastiske sted.

Jeg kommer fra en stilling som golftræner i Hammel Golf Klub. Inden da, har jeg gennem en årrække være Head Pro i Randers og Kalø. Jeg har boet på Djursland og i Randers de sidste 25 år og har igennem årene nydt at spille golf på disse kanter.

Mit virke som golftræner er nu i mål med den 17. sæson, og jeg kan næsten ikke vente til den næste. Jeg har erfaring med at undervise alt fra den helt grønne golfspiller til spillere på højeste nationale niveau. Jeg vil forsat uddanne mig inden for den tekniske og mentale del af golfsporten, så jeg er godt rustet til at hjælpe golfspilleren foran mig – uanset forudsætningerne.

I dagligdagen vil jeg være til rådighed for både medlemmer og gæster, så alle kan få mest mulig glæde ud af tiden på golfbanen. Jeg glæder mig utroligt meget til at starte som træner i Lübker Golf Klub, og jeg ser frem til at hilse på alle."


Glæd dig allerede nu til den 4. januar 2021, hvor Morten vil være klar til at tilbyde et bredt udvalg af forskellige træningsforløb.

Priser – golfundervisning

Priser for golfundervisning starter ved 250,- kr. – nærmere information følger.

Book undervisning og Club Fitting på:

TEL. 3840 8050  |  GOLF@LUBKER.COM