Vær en del af et hyggeligt og socialt klubliv


Lübker Golf Klub er for alle, der drømmer om at spille golf i absolut topklasse i en forening med et hyggeligt og socialt klubliv i bjergtagende omgivelser. Vores tre forskellige 9-huls sløjfer Sand, Sky og Forrest er med til at skabe de perfekte rammer for varierende og unikke golfoplevelser på alle niveauer. 

 

en golfspiller der spillergolf

Spil på Danmarks bedste bane til landets bedste pris

Lad os byde dig velkommen allerede i dag

Golfklubben tilbyder en række forskellige medlemskabs-typer. Bliv medlem i dag og gå din første golfrunde i morgen på de unikke 9-huls sløjfer eller gør brug af vores 9-hullers Academy Course (Pay & Play).

Det behøver ikke at være dyrt at vælge det bedste... Senior fuldtid koster kun 7.800,- årligt, og Flex medlemskab kun 1.345,-. Du finder garanteret et medlemskab, der passer dig - klik på linket nedenfor.

Lübker Golf Resort

Hver runde byder på nye oplevelser

Spil på blændende Lübker Golf Course

Lübker Golf Course er en blændende 27-hullers mesterskabsbane, der ligger blandt de bedste golfbaner i Nordeuropa. Banen består af tre 9-huls sløjfer – Sand, Sky og Forest – designet af Robert Trent Jones II. Da Lübker Golf Course åbnede i 2008, blev den kåret til ”verdens bedste nye golfbane”, og lige siden har den befundet sig blandt de bedste i Europa.

 

Frokost hos Lübker

Tirsdagsklub

Hyggeligt og socialt klubfællesskab

Som medlem hos Lübker får du mulighed for at være en del af et hyggeligt klubliv. Hver tirsdag eftermiddag er der mulighed for at spille 18 huller, og i løbet af sæsonen vil du komme til at spille med alle medlemmer i Tirsdagsklubben.

Vi starter med gunstart kl. 16.00 og spiller en Stableford-match. Efter runden tilbydes fællesspisning i Basseriet.

 

Lübker Golf Resort

Torsdagsklub

For alle 9-hullers medlemmer

Formålet med Torsdagsklubben er at give dig mulighed for hver torsdag eftermiddag at spille 9 huller på en af Danmarks bedste golfbaner. Men ikke mindst møder du andre medlemmer i Lübker Golf Klub og støtter op om det sociale fællesskab. Som nyt medlem er det også en oplagt mulighed for lave aftaler med andre spillere og blive en del af fællesskabet.

Det er primært 9-hulsmedlemmer, som spiller om torsdagen, men man er selvfølgelig også velkommen til at deltage som 18-hulsmedlem.

 

8-ugers forløb for begyndere

Kvinder & Golf

Trænger du til at få rørt både kroppen og lattermusklerne, elsker du naturen, og holder du af at møde nye mennesker? Så er Kvinder & Golf lige noget for dig. Vær med i vores 8-ugers forløb med masser af golftræning og spil kombineret med hygge, socialt samvær og ikke mindst Rosé & Tapas. 

I løbet af  8 uger vil du lære det basale i golfspillet. Du lærer at slå de forskellige typer af slag og at begå dig på banen – alt dette sammen med andre kvinder på samme niveau.

Juniorgolf

Lübker Golf Klub har en fantastisk juniorafdeling ledt an af PGA-pro Morten Bartholin og PGA-elev Asbjørn Nordentoft. 

Juniorer fra andre klubber er velkomne til at deltage gratis et par gange hos Lübker.

Det er muligt at låne udstyr.

Hør mere om Lübker Golf Klub og medlemskaber – kontakt os:

Tel. +45 3840 8050  |  golf@lubker.com 

Klubturneringer i 2024


På årets spændende turneringsprogram er bl.a. Invitational Open, Fødselsdagsturnering og Klub- & Rækkemesterskab. Se oversigt for hele sæsonen her.

Tak til alle sponsorer i Lübker Golf Klub