Tegn medlemskab i Lübker Golf Klub for 2020


Lübker Golf Klub er for alle, der drømmer om at spille golf i absolut topklasse i en forening med et hyggeligt og socialt klubliv i bjergtagende omgivelser. Vores tre forskellige 9-huls sløjfer Sand, Sky og Forrest er med til at skabe de perfekte rammer for varierende og unikke golfoplevelser på alle niveauer. 

Lübker Golf Klub har netop offentliggjort overskud på driften i 2019 og forventninger til vækst i 2020.

Lad os byde dig velkommen allerede i dag

Golfklubben tilbyder en række forskellige medlemskabs-typer. Bliv medlem i dag og gå din første golfrunde i morgen på de unikke 9-huls sløjfer eller gør brug af vores 9-hullers Academy Course (Pay & Play).

 

Hver runde byder på nye oplevelser

Spil fast på blændende Lübker Golf Course

Lübker Golf Course er en blændende 27-hullers mesterskabsbane, der ligger blandt de bedste golfbaner i Nordeuropa. Banen består af tre 9-huls sløjfer – Sand, Sky og Forest – designet af Robert Trent Jones II. Da Lübker Golf Course åbnede i 2008, blev den kåret til ”verdens bedste nye golfbane”, og lige siden har den befundet sig blandt de bedste i Europa.

 

Vintergolf – banen er åben

Banen er åben henover vinteren, og her spilles på sommergreens. For at kunne opretholde banens eminente stand, skal der spilles fra måtte på fairways og par-3 teesteder. Måtterne kan naturligvis lånes gratis i receptionen.

OBS! Golfreceptionen er i vintersæsonen rykket på Lübker Square, Lübker Allé 123, 8581 Nimtofte. Vinterens bane starter ligeledes fra Lübker Square.

 

Hør mere om Lübker Golf Klub og medlemskaber – kontakt os:

Tel. +45 3840 8050  |  golf@lubker.com