27-hullers mesterskabsbane


Lübker Golf Course er en blændende 27-hullers mesterskabsbane, der ligger blandt de bedste golfbaner i Nordeuropa. Banen består af tre 9-huls sløjfer – Sand, Sky og Forest – designet af Robert Trent Jones II. Da Lübker Golf Course åbnede i 2008, blev den kåret til ”verdens bedste nye golfbane”, og lige siden har den befundet sig blandt de bedste i Europa.

 

World Golf Awards

Lübker Golf kåret som Danmarks bedste golfbane

Lübker er kåret som "Denmark's Best Golf Course 2022". Organisationen World Golf Awards hædrer hvert år forskellige steder i verden de bedste golfbaner på baggrund af en bred vifte af stemmer fra kunder, leverandører og samarbejdspartnere. 7 danske baner er nomineret i 2022, og her løb Lübker med den flotte pris.

Luftfoto af Lübker

Hver runde byder på nye oplevelser

Hele det flotte baneanlæg er integreret i de smukke naturomgivelser, hvilket betyder, at hver eneste runde på golfbanen er en ny oplevelse – uanset om man besøger banen om foråret, hvor nye, grønne træer og blomster springer ud, eller om efteråret, hvor smukke gule blade pryder arealerne.

Med respekt for natur og dyreliv er banen anlagt, så terrænet udnyttes optimalt. De kuperede områder skaber naturlige udfordringer for spillerne, som vil opleve både stort engagement og spænding ved den variation, som de naturlige krumninger og knæk skaber.

Høje træer ved Lübkers golfbane

Sky, Sand og Forest – tre naturlige skønheder

Vores tre 9-hullers sløjfer, Sky, Sand og Forest, byder på udfordringer til alle uanset erfaring og handicap. Sløjferne er designet, så de ligger som naturlige skønheder blandt søer, bakker og skovarealer. Alle sløjfer har deres unikke egenskaber, som gør dem spændende hver især.

Banernes gennemtænkte design betyder, at spilleren vil opleve et alsidigt og interessant terræn, der byder på både søer, bunkers, waste-arealer og ikke mindst hurtige greens. Hvert golfhul er anbragt, så det ligger isoleret, hvilket skaber eminente udsigter til og fra de enkelte huller.

Nedenfor kan du se video over hvert golfhul på de tre baner.

Sky Course


Sky Course har længere huller, der er placeret blandt både skov og vand. Her er vind og vand faktorer, der kan have en nervepirrende effekt på golfspillet – og give gode udfordringer. Se video over alle Sky hullerne her.

Sand Course


Sand Course byder på 9 spændende huller i et åbent og storslået landskab. Her er ofte mulighed for en god score. Se video over alle Sand hullerne her.

Forest Course


Forest Course har kortere og smukke naturhuller, som snor sig igennem beboelsesområdet Nord. Forest udpeges som favoritten blandt mange af golfklubbens medlemmer.

Lübker Academy Course – Pay & Play

Vi har også en imponerende bane til dig, der ikke har DGU-kort. Lübker Academy Course er en 9-hullers sløjfe med par 3 og par 4 huller i smuk natur.