Spil hele året

27-hullers mesterskabsbane


Lübker Golf Course er en blændende 27-hullers mesterskabsbane, der ligger blandt de bedste golfbaner i Nordeuropa. Banen består af tre 9-huls sløjfer – Sand, Sky og Forest – designet af Robert Trent Jones II. Da Lübker Golf Course åbnede i 2008, blev den kåret til ”verdens bedste nye golfbane”, og lige siden har den befundet sig blandt de bedste i Europa.

 

Winner 2022 | Nomineret 2024

Skal Lübker igen kåres som Danmarks bedste bane?

Vi er stolte og taknemmelige for at have vundet World Golf Awards-prisen som "Denmark's Best Golf Course 2022". Endnu mere glæder vi os over at være nomineret til samme pris i 2024.

Lübker er desuden – som den eneste danske bane – nomineret til ”Europe’s Best Golf Course 2024” sammen med 39 andre europæiske baner – herunder skotske St Andrews Links og portugisiske Quinta do Lago.

Med værtskabet for DP World Tour garanterer vi igen i år en bane af højeste standard. Din stemme på Lübker ville være yderst værdsat, så vi kan vinde denne fornemme pris igen i 2024.

Luftfoto af Lübker

Hver runde byder på nye oplevelser

Hele det flotte golfanlæg er integreret i de smukke naturomgivelser, hvilket betyder, at hver runde på golfbanen er en ny oplevelse – uanset om man besøger banen om foråret, hvor nye, grønne træer og blomster springer ud, eller om efteråret, hvor smukke gule blade pryder arealerne.

Med respekt for natur og dyreliv er banen anlagt, så terrænet udnyttes optimalt – og det er i høj grad naturens egne forhindringer, der skaber udfordringerne for spillerne. De kuperede områder skaber naturlige udfordringer for spillerne, som vil opleve en unik variation gennem blandt andet smukke, naturlige knæk og krumninger.

Høje træer ved Lübkers golfbane

Sky, Sand og Forest – tre naturlige skønheder

Vores tre 9-hullers sløjfer, Sky, Sand og Forest, byder på udfordringer til alle uanset erfaring og handicap. Sløjferne er designet, så de ligger som naturlige skønheder blandt søer, bakker og skovarealer. Alle sløjfer har deres unikke egenskaber, som gør dem spændende hver især.

Banernes gennemtænkte design betyder, at spilleren vil opleve et alsidigt og interessant terræn, der byder på både søer, bunkers, waste-arealer og ikke mindst hurtige greens. Hvert golfhul er anbragt, så det ligger isoleret, hvilket skaber eminente udsigter til og fra de enkelte huller.

Nedenfor kan du se video over hvert golfhul på de tre baner.

Sky Course


Sky Course har længere huller, der er placeret blandt både skov og vand. Her er vind og vand faktorer, der kan have en nervepirrende effekt på golfspillet – og give gode udfordringer. Se video over alle Sky hullerne her.

Sand Course


Sand Course byder på 9 spændende huller i et åbent og storslået landskab. Her er ofte mulighed for en god score. Se video over alle Sand hullerne her.

Forest Course


Forest Course har kortere og smukke naturhuller, som snor sig igennem beboelsesområdet Nord. Forest udpeges som favoritten blandt mange af golfklubbens medlemmer.

Lübker Academy Course – Pay & Play

Vi har også en imponerende bane til dig, der ikke har DGU-kort. Lübker Academy Course er en 9-hullers sløjfe med par 3 og par 4 huller i smuk natur.