En skøn oase midt i det skønne, djurslandske landskab


Lübker Spa og Golf Resort byder velkommen til vores skønne oase, der er placeret midt i det naturskønne, djurslandske landskab. Her er der fred, ro og massevis af muligheder for at opnå velvære på højt plan – og hvis følelsen af velvære skal forlænges, er det muligt at overnatte i vores skønne resort.

Du er altid velkommen til at ringe på tel. +45 38408000 eller skrive til booking@lubker.com.

børn leger på legepladsen

Til børnefamilien, vennegruppen eller kæresteparret

Ønsker I et ophold på Lübker Spa og Golf og Resort, uafhængig af arrangementer eller fest, kan I se nærmere på vores opholdspakker. Vi tilbyder opholdsløsninger til både børnefamilien, vennegruppen eller kæresteparret.

Lübker Golf & Spa Resort har kort afstand til det meste – lufthavn, strand, forlystelsesparker og Danmarks andenstørste by. Således kan resortet udgøre jeres base under en skøn familieferie, hvor I kan mødes og hygge sammen efter en begivenhedsfuld dag.

 

Golfbane og ferieboliger i baggrunden

Overnatning i dejlige ferieboliger

Tilknyttet resortet finder I dejlige boliger, der alle er beliggende nær golfanlægget. Det betyder, at uanset hvor I indlogerer jer, vil I få en formidabel udsigt til den grønne natur, der omfavner hele Lübker Golf og Spa Resort som et blødt fløjlstæppe.

Vi tilbyder overnatning til feriegæster, der ønsker at opholde sig på resortet over flere dage, familier på endags- eller weekendudflugter til området, møde og konferencegæster og gæster, der er på resortet i forbindelse med et andet festligt arrangement.

Ideel til både den enkelte, parret eller vennegruppen

Lodge Hotel Apartments

Vores lækre lejligheder, Lodge Hotel Apartments, ligger i tilknytning til Golf Front Office og Brasseriet. De rummelige lejligheder er udstyret med 2 soverum, bad samt opholdsrum med køkken og stue. Alle har terrasse/altan med udsigt til golfbanen.

Det er den  ideelle overnatningsmulighed for både parret eller vennegruppen, der skal benytte vores golf- og spafaciliteter – men også for den enkelte person, der ønsker en overnatningsform med god plads og mulighed for at udføre et par timers arbejde fx på sin laptop. Der kan tilberedes et måltid i køkkenet, og der er nem adgang til den flotte natur på Djursland.

Djurs Sommerland og andre attraktioner i massevis

Kombiner jeres besøg med en tur i Djurs Sommerland, som ligger lige i vores baghave. Området byder i det hele taget på et væld af fantastiske attraktioner. På VisitDjurslands hjemmeside kan du få hjælp til at finde frem til attraktioner, aktiviteter, hyggelige byer, beundringsværdige spots og meget mere.  

 

Praktisk information om dit ophold på Lübker


Vi vil gøre vores allerbedste for at give dig en rigtig god oplevelse på Lübker, og vi er altid klar til at komme med supplerende oplysninger - kontakt os på:

Tel. +45 3840 8000 | booking@lubker.com