En skøn oase midt i det skønne, djurslandske landskab


Lübker Spa og Golf Resort byder velkommen til vores skønne oase, der er placeret midt i det naturskønne, djurslandske landskab. Her er der fred, ro og massevis af muligheder for at opnå velvære på højt plan – og hvis følelsen af velvære skal forlænges, er det muligt at overnatte i vores skønne resort.

Du er altid velkommen til at ringe på tel. +45 38408000 eller skrive til booking@lubker.com.

Overnatning i dejlige ferieboliger

Tilknyttet resortet finder I dejlige boliger, der alle er beliggende nær golfanlægget. Det betyder, at uanset hvor I indlogerer jer, vil I få en formidabel udsigt til den grønne natur, der omfavner hele Lübker Golf og Spa Resort som et blødt fløjlstæppe.

Vi tilbyder overnatning til feriegæster, der ønsker at opholde sig på resortet over flere dage, familier på endags- eller weekendudflugter til området, møde og konferencegæster og gæster, der er på resortet i forbindelse med et andet festligt arrangement.

Til børnefamilien, vennegruppen eller kæresteparret

Ønsker I et ophold på Lübker Spa og Golf og Resort, uafhængig af arrangementer eller fest, kan I se nærmere på vores opholdspakker. Vi tilbyder opholdsløsninger til både børnefamilien, vennegruppen eller kæresteparret.

Lübker Golf & Spa Resort har kort afstand til det meste – lufthavn, strand, forlystelsesparker og Danmarks andenstørste by. Således kan resortet udgøre jeres base under en skøn familieferie, hvor I kan mødes og hygge sammen efter en begivenhedsfuld dag.

 

Djurs Sommerland og andre attraktioner i massevis

Kombiner jeres besøg med en tur i Djurs Sommerland, som ligger lige i vores baghave. Området byder i det hele taget på et væld af fantastiske attraktioner. På VisitDjurslands hjemmeside kan du få hjælp til at finde frem til attraktioner, aktiviteter, hyggelige byer, beundringsværdige spots og meget mere.  

 

Vedr. Covid-19

Lübker Golf & Spa Resort følger og agerer helt ud fra sundhedsstyrelsens og HORESTAs anbefalinger – derfor kan du trygt booke en feriebolig i resortet.

  • Vores resort dækker et areal på over 200 hektar, så her er rig mulighed for dejlige naturoplevelser i det flotte område – med god afstand til andre – så der er ikke noget i vejen for, at du kan holde en tryg sommerhusferie.
  • Forinden ankomst får du via sms udleveret en huskode – således undgår du fysisk kontakt med vores medarbejdere.
  • Du kan køre i egen bil direkte til boligen.
  • I forbindelse med udlejning sørger vi altid for grundig slutrengøring, og i øjeblikket lægges der ekstra ressourcer i både rengøring og desinficering i boligerne (herunder dørhåndtag, vindues-, køleskabs- og opvaskemaskinegreb m.m.). Vi bruger et nyt sæt klude samt handsker til hver enkelt bolig.
  • For en sikkerheds skyld anbefaler vi alligevel vores gæster at afspritte alle kontaktflader – dørhåndtag, kontakter, blandingsbatterier, toiletsæder og fjernbetjeninger – en ekstra gang ved ankomsten til boligen.
  • Sommerhuse sidestilles med et privat hjem. På den baggrund er det op til gæsterne selv at vurdere, hvor mange personer det er ansvarligt at samle i boligen.