Kombinér golf med overnatning i fantastiske omgivelser


Om du er på udkig efter et ophold med familie, partner, kammerater eller et større selskab, så finder du et passende golfophold hos Lübker Golf & Spa Resort. Her er der mulighed for at kombinere overnatning med topklasse golf og forplejning, så du har god tid til at tage udfordringen op på Lübker Golf Course over flere dage. 

Golfbane og ferieboliger i baggrunden

Golfpakker med det hele

Find den perfekte golfferie i Danmark

Med et ophold kan du nyde en eller flere overnatninger i en af de hyggelige hotellejligheder og ferieboliger på resortet. Vores golfophold kan sammensættes med fx overnatning i en skøn feriebolig, greenfee til Lübker Golf Course inkl. adgang til træningsområde, morgenmad samt mulighed for en skøn middag og entré til vores Spa & Wellness-afdeling, Lübker Square. 

Få skræddersyet et ophold efter jeres individuelle ønsker.

Lübker Golf Course og flot natur set fra luften

Golfanlæg blandt landets bedste

Golfbaner i særklasse

Lübker Golf Course er kåret som Danmarks bedste golfbaner flere gange. Golfbanerne er designet til at udfordre både erfarne og mindre erfarne golfspillere, og de tre unikke 9-huls sløjfer - Sand, Forest & Sky - snor sig om smukke skove og vandløb, der imponerer alle naturelskere.

Blandt vores træningsfaciliteter du overdækket, belyst driving range samt Trackman Range til fri afbenyttelse – du betaler kun for træningsbolde. 

Golfspiller i Indoor Trackman Golfsimulator

Trackman indoor golfsimulatorer

Garanti for golfferie med tørvejr og 20 grader

Hvis vejret ikke indbyder til flere runder på Lübker Golf Course, så er der gode nyheder. I Lübker Indoor Golf er I sikret tørvejr og 20 grader på alle årstider. På Trackman golfsimulatorer af højeste kvalitet kan I spille både Lübker Golf Course og andre af de bedste golfbaner fra hele verden eller få målt golfsvinget. Husk dog at tilkøbe denne mulighed og booke plads.

Opdag meget mere om golf med overnatning hos Lübker

Kontakt os her


Udfyld felterne i nedenstående formular – så er vi klædt godt på til at kunne hjælpe dig og sende et tilbud hurtigt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på tel. +45 38408000 eller skrive til booking@lubker.com.

Vi glæder os til at høre fra dig.

TILVALG