Med udsigt til spirende kreativitet


Et godt konferencested skal have et behageligt miljø, som sikrer, at kursisterne føler sig inspirerede, kreative og veltilpasse – og dette er I garanterede, hvis I vælger at afholde jeres næste konference eller møde hos Lübker Golf og Spa Resort. Her er omgivelserne grønne, udsigten fænomenal og mødelokalerne lyse og behagelige. Vi kan tilbyde alt fra mindre dagsmøder til længere konferenceophold med overnatning.

 

Lübker Trackman Range

Natur | Gastronomi | Golf | Spa

Det lille ekstra i konferenceprogrammet

Gode rammer er en vigtig forudsætning for et godt kursus, møde eller konference, og hos Lübker Golf og Spa Resort kan I finde det ekstra, der kan gøre et godt konferenceprogram endnu bedre: Golf, spa og gastronomi.

Vi har de helt rigtige faciliteter til jeres møde. Her kan deltagerne tage på en kort gåtur i de smukke omgivelser, når der er pauser i dagens program, nyde et dejligt måltid i vores restaurant og overnatte i de flotte boliger, vi har knyttet til anlægget. Om I er til golf, spa, naturoplevelser eller gastronomiske oplevelser, kan vi i samråd med jer udarbejde det program, der passer til netop jeres behov.

Mellem smuk skov og golfbaner ligger Lübker Spa & Wellness og ferieboliger

Central placering i et storslået landskab

Dine møde- og konferencegæster kommer nemt til Lübker. Vi er centralt placeret på Djursland og let tilgængelig med 15 minutter fra Aarhus Lufthavn og byerne Aarhus, Randers, Grenaa og Ebeltoft inden for en radius af 40-50 km.

Mødedeltagerne vil opleve et betagende naturområde med unikke orkideer og sjældne paddearter. Rådyr og andre vildtarter trives ligeledes i området, hvor skoven er tæt med mange lysninger, hvilket danner de perfekte levevilkår for dyrene.

Tjener dækker op i mødelokale

Lyse og indbydende mødelokaler

Vi tilbyder syv forskellige mødelokaler, der varierer i størrelser, men som alle er lyse og indbydende. Mødelokalerne ligger placeret forskellige steder i vores dejlige område, men gældende for dem alle er en skøn udsigt, behagelige møbler og smagfuld indretning.

 

Hør mere og få et tilbud

Uanset om behovet er lokale til bestyrelsesmøde eller en festlig begivenhed, hjælper vi gerne med at planlægge jeres arrangement. Vi fremviser gerne vores forskellige lokaler – tag endelig fat i os på:

Tel. 3840 8000  |  konference@lubker.com

Få et uforpligtende tilbud via nedenstående formular

Overnatning