Sublim nytårsmenu ud af huset

Lübkers Nytårskavalkade


Årets sidste dag skal fejres med manér, og for de fleste er maden altafgørende for en god nytårsaften. Vi har samlet nogle af Lübker-favoritterne fra året, der er gået – og der er ikke sparet på kvaliteten af råvarerne til denne menu, som vi kalder "Lübkers Nytårskavalkade". Forkæl dine gæster med en sublim 4-retters menu, som er lige til at varme i ovnen og efterfølgende anrette


4 retter 449,-

Bestil senest mandag d. 27. december på restaurant@lubker.com 

Urtepocheret kulmule

Forret

Urtepocheret kulmule på creme af jordskokker, garneret med citronmarineret agurk, urtesalat samt dildsne. Hjemmebagt brød og økologisk smør.

Hjemmerøget mørbrad

Mellemret

Hjemmerøget mørbrad af dansk kalv. Serveret med estragonemulsion, saltede mandler, Gammel Knas fra Arla Unika samt friséesalat.

Rosastegt filet af krondyr

Hovedret

Rosastegt filet af krondyr med græskarcreme, karamelliserede zittauerløg, saltbagt selleri og skovens svampe. Hertil Pommes Anna, portvinsglace samt råsyltede tyttebær.

4 små søde sager

Dessert

Dessert tapas


  • Citronfromage med syrlige kys
  • Gateau Marcel
  • Blondie med marcipan og æble
  • Nøddemacarons med chokolade trøffel og friske bær

Bestil nytårsmenuen på restaurant@lubker.com


Bestil senest mandag d. 27. december.
Menuen er klar til afhentning d. 31. december kl. 12.00-14.00 hos Lübker Lodge, Trent Jones Allé 3, 8581 Nimtofte – FIND VEJ


 

"Bedste nytårsmenu i mange år"


En hilsen fra os, der fik Jeres nytårsmenu ud af huset. Den bedste  takeaway nytårsmenu vi har fået i mange år. Nemt, lækkert og velsmagende. Tak for det – og godt nytår.

Venlig hilsen Ulla