Lyse, rummelige og stilfulde lokaler


Konferencer løber ofte over flere dage, og derfor er det fornuftigt at vælge et område, hvor deltagerne kan føle sig godt tilpas. Lyse lokaler, en god udsigt og gode måltider skaber ikke blot velbehag, men kan også have en positiv indvirkning på deltagernes engagement. Hos Lübker Golf og Spa Resort kan I finde lyse, rummelige og stilfuldt indrettede mødelokaler, som kan sikre, at deltagernes kreativitet kan få lov at spire.

Mødelokale hos Lübker

Fra det lille, intime møde til en større forsamling

Vi tilbyder syv forskellige mødelokaler, som alle byder på en betagende udsigt til de naturrige omgivelser, som Lübker er en del af. Vi kan tilpasse både lokaler og bordopstillinger, så jeres behov kan dækkes, uanset om ønsket er et lille, intimt møde eller en større forsamling. Vi kan tilbyde bordopstilling og plads til op til 115 deltagere.

Alle lokaler er udstyret med standard AV udstyr samt lærred, whiteboard, flipover, projektor, trådløst internet, blok og penne. Det er muligt at låne mikrofon, headset, og mobil kaffeautomat med diverse varme drikke.

 

To personer i spa

Fristelser efter dagens mødeprogram

Deltagerne kan strække ben og tage på en gåtur i de flotte omgivelser eller nyde en kop kaffe på terrassen ved restauranten, når der er pauser i programmet – og når dagens program er veloverstået, kan deltagerne løsne slipset og træde i golfskoene eller badebukserne. Vi reserverer gerne en starttid på golfbanen eller byder deltagerne velkomne i vores udsøgte Spa & Wellness.

 

Buffet hos Lübker

Lidt godt til ganen og indlogering

Vores dygtige kokke kan sørge for, at I bliver forkælet med alt fra en brunchbuffet til en lækker 3-retters middag, og hvis konferencen strækker sig over flere dage, kan vi indlogere jer i vores dejlige lejligheder, der ligger i forlængelse af Lübker Lodge.

 

Book jeres konference i dag

Om behovet er et forretningsmøde eller en større konference, kan I få det hele hos os. Kontakt os i dag for at høre nærmere om jeres muligheder:

Tel. 3840 8000  |  konference@lubker.com