Højt til himlen og langt til storbyens larm


Her kan I lægge hverdagens stress og travlhed fra jer og nyde, at der er højt til himlen og langt til storbyens larm. Kommer pulsen alligevel op, skyldes det sandsynligvis de spændende udfordringer på golfbanen eller de kolde bade i vores Spa. Vi tilbyder forskellige opholdspakker, som kan dække alle behov – uanset om man besøger Lübker Golf & Spa Resort for udfordrende golfspil, afslappende wellness og spa eller delikate smagsoplevelser i vores restaurant.

Du er altid velkommen til at ringe på tel. +45 38408000 eller skrive til booking@lubker.com.

Sommerferie hos Lübker & Djurs Sommerland

Glæd jer til at nyde sommerferien i dejligt feriehus centralt på Djursland, omgivet af betagende natur og en overflod af sjove aktiviteter for hele familien. 

Vores hyggelige ferieboliger er forskelligt indrettet med plads til 4 eller 6 personer. Lad jer også forkæle i vores Familie Spa eller slap af med vandsjov i Subtropisk Bad.

3 dage // 2 nætter KUN 1.145,- pr. person ved 4 personer i bolig

  • 2 overnatninger i feriehus
  • 1-dagsbilletter til Djurs Sommerland med mere end 60 forlystelser
  • Fri adgang til Subtropisk Bad
  • Slutrengøring, linned og håndklæder
Par skåler hos Lübker under middag

Familieferie, romantik eller et ophold for golfkammerater

Lübker Golf & Spa Resort kan udgøre rammen for hyggen, uanset om ønsket er familieferie, romantik eller et ophold i golfens tegn. Her er der rig mulighed for at få kvalitetstid med familien, drikke champagne med sin udkårne eller udfordre vennerne i et spil golf.

Familie hygge hos Lübker

Djursland har det hele

Vores resort ligger vidunderligt naturskønt, og foruden udendørs aktiviteter, løbe- og cykelruter har I mulighed for at spille golf (også som nybegyndere), vandsjov i Subtropisk Bad, afslapning i Spa, styrke kroppen i fitness og nyde god mad i caféen eller restauranten.

Djursland er spækket med oplevelser og attraktioner – fx ligger Djurs Sommerland lige i “baghaven” med kun 5 min. kørsel dertil. Af andre herlige attraktioner kan nævnes Ree Park SafariKattegatcentretMunkholm ZooFregatten Jylland og Randers Regnskov, Ebeltoft Gaardbryggeri, Nationalpark Mols Bjerge og den populære Restaurant Moment i Rønde.

Der er kort afstand til byerne Aarhus, Randers, Ebeltoft og Grenaa – og i en radius af 15-25 km finder I de skønneste badestrande: Fjellerup Strand, Gjerrild Strand og Grenaa Strand.


Her kan du også se Campayas bud på de 22 bedste aktiviteter og seværdigheder på Djursland

Kvalitetstid i enestående rammer


Inviter familien eller vennerne med på et fantastisk ophold, hvor I vil opleve ren forkælelse, hvad enten I spiller golf eller ej. I vil bo i en lækker bolig midt i Djurslands naturskønne omgivelser og med direkte udsigt til det smukke golfanlæg. Vi tilbyder forskellige typer af opholdspakker, som dækker alle behov for både udfordrende golfspil, afslappende spabade eller delikate smagsoplever i vores restaurant.

Spa
Fra 1.195,- pr. person
1 overnatning | Spa & Wellness

Spaophold i rekreative omgivelser

Er du VILD med spa, afslapning og rekreative omgivelser? Så tag din bedste ven i den ene hånd og rejsetasken med badetøj i den anden. Sammen får I et tiltrængt afbræk fyldt med wellness, skøn natur og afslapning i en dejlig feriebolig.

 

Spaophold
Fra 795,- pr. person
2 overnatninger | Subtropisk Bad

Familieferie

Tag hele familien med på et skønt ophold. Her finder I Subtropisk Bad, hvor børnene kan hygge sig i timevis samt Spa & Wellness og fitnesscenter til glæde for de voksne.

Djursland er spækket med skønne attraktioner – fx ligger forlystelsesparken Djurs Sommerland lige i vores baghave.

Familieferie
Middag i Brasseriet
Fra 2.195,- pr. person
1 overnatning | Golf | 3-retters menu

Golf & Gourmet

Vil du gerne prøve kræfter med Danmarks bedste bane ad flere omgange, så er det oplagt at bo et par dage på resortet.

Med vores Golf & Gourmet-ophold nyder du både godt af topklasse golf, en velsmagende 3-retters menu samt afslapning i en hyggelig bolig. 

Golfophold

Praktisk information om dit ophold på Lübker


Lübker Golf & Spa Resort dækker et areal på over 200 hektar, fordelt på golfanlæg, spa & wellness samt huse og lejligheder. Der kan således forekomme gåafstand til faciliteterne (hovedbygningerne) på op til 800 m, alt efter hvor boligen er beliggende.

Færdsel tværs gennem resortet må af hensyn til sikkerhed og miljø kun ske gående, på cykel eller i golfbil. 


OPLADNING AF ELBILER

Vi henviser til en af de 14 ladestationer, som er placeret ved vores hovedbygninger Square og Lodge. Opladning og betaling foregår via HomeCharge app og med ladestik Type 2. 

OBS! Det er IKKE tilladt at oplade elbil i feriehusets stikkontakter.


 


Vi vil gøre vores allerbedste for at give dig en rigtig god oplevelse på Lübker, og vi er altid klar til at komme med supplerende oplysninger - kontakt os på:

Tel. +45 3840 8000 | booking@lubker.com 

Kontakt os for et tilbud


Hvis du her på hjemmesiden ikke kan finde lige netop den type ophold, du søger, så tøv ikke med at kontakte os med dine ønsker. Udfyld felterne i nedenstående formular – så er vi klædt godt på til at kunne hjælpe dig og sende et tilbud hurtigt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på tel. +45 38408000 eller skrive til booking@lubker.com.

Vi glæder os til at høre fra dig.

TILVALG