Højt til himlen og langt til storbyens larm


Her kan I lægge hverdagens stress og travlhed fra jer og nyde, at der er højt til himlen og langt til storbyens larm. Kommer pulsen alligevel op, skyldes det sandsynligvis de spændende udfordringer på golfbanen eller de kolde bade i vores Spa. Vi tilbyder forskellige opholdspakker, som kan dække alle behov – uanset om man besøger Lübker Golf & Spa Resort for udfordrende golfspil, afslappende wellness og spa eller delikate smagsoplevelser i vores restaurant.

Du er altid velkommen til at ringe på tel. +45 38408000 eller skrive til booking@lubker.com.

Nytårsophold med wellness & gourmet

Tag på en nytårs getaway til Lübker og indtag 2023 med velvære, varme, ro, afslapning, hygge og en delikat middag. Overnat i en dejlig feriebolig i Djurslands smukke natur, slap af i magelige spafaciliteter og nyd en eventyrlig nytårsmenu.

Par skåler hos Lübker under middag

Familieferie, romantik eller et ophold for golfkammerater

Lübker Golf & Spa Resort kan udgøre rammen for hyggen, uanset om ønsket er familieferie, romantik eller et ophold i golfens tegn. Her er der rig mulighed for at få kvalitetstid med familien, drikke champagne med sin udkårne eller udfordre vennerne i et spil golf.

Familie hygge hos Lübker

Djursland har det hele

Vores resort ligger vidunderligt naturskønt, og foruden udendørs aktiviteter, løbe- og cykelruter har I mulighed for at spille golf (også som nybegyndere), vandsjov i Subtropisk Bad, afslapning i Spa, styrke kroppen i fitness og nyde god mad i caféen eller restauranten.

Djursland er spækket med oplevelser og attraktioner – fx ligger Djurs Sommerland lige i “baghaven” med kun 5 min. kørsel dertil. Af andre herlige attraktioner kan nævnes Ree Park SafariKattegatcentretMunkholm ZooFregatten Jylland og Randers Regnskov, Ebeltoft Gaardbryggeri, Nationalpark Mols Bjerge og den populære Restaurant Moment i Rønde.

Der er kort afstand til byerne Aarhus, Randers, Ebeltoft og Grenaa – og i en radius af 15-25 km finder I de skønneste badestrande: Fjellerup Strand, Gjerrild Strand og Grenaa Strand.


Her kan du også se Campayas bud på de 22 bedste aktiviteter og seværdigheder på Djursland

Kvalitetstid i enestående rammer


Inviter familien eller vennerne med på et fantastisk ophold, hvor I vil opleve ren forkælelse, hvad enten I spiller golf eller ej. I vil bo i en lækker bolig midt i Djurslands naturskønne omgivelser og med direkte udsigt til det smukke golfanlæg. Vi tilbyder forskellige typer af opholdspakker, som dækker alle behov for både udfordrende golfspil, afslappende spabade eller delikate smagsoplever i vores restaurant.

Spa
Fra 1.275,- pr. person
2 overnatninger | Spa & Wellness

Spaophold i rekreative omgivelser

Er du VILD med spa, afslapning og rekreative omgivelser? Så tag din bedste ven i den ene hånd og rejsetasken med badetøj i den anden. Sammen får I et tiltrængt afbræk fyldt med wellness, skøn natur og afslapning i en dejlig feriebolig.

 

Spaophold
Subtropisk badeland
4.525,- for op til 4 pers.
3 overnatninger | Subtropisk Bad

Familie miniferie

  • 3 x overnatninger i bolig for op til 4 personer
  • Entré til Subtropisk Bad (1 gang pr. dag)
  • Adgang til smuk natur og Game Room
  • Linned, håndklæder og slutrengøring

Familieferie
Hovedret hos Lübker
Fra 1.800- pr. person
Golf | Overnatning | 3-retters menu

Vinter Golf & Gourmet

  • Overnatning i ferielejlighed 
  • Greenfee til 18 huller
  • 1 times Indoor Golf eller 3 timers entré til Spa & Wellness
  • 3-retters middag i Brasseriet
  • Morgenmad
  • Linned, håndklæde og slutrengøring

Golfophold

Praktisk information om dit ophold på Lübker


Vi vil gøre vores allerbedste for at give dig en rigtig god oplevelse på Lübker, og vi er altid klar til at komme med supplerende oplysninger - kontakt os på:

Tel. +45 3840 8000 | booking@lubker.com 

Kontakt os for et tilbud


Hvis du her på hjemmesiden ikke kan finde lige netop den type ophold, du søger, så tøv ikke med at kontakte os med dine ønsker. Udfyld felterne i nedenstående formular – så er vi klædt godt på til at kunne hjælpe dig og sende et tilbud hurtigt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på tel. +45 38408000 eller skrive til booking@lubker.com.

Vi glæder os til at høre fra dig.

TILVALG