Højt til himlen og langt til storbyens larm


Her kan I lægge hverdagens stress og travlhed fra jer og nyde, at der er højt til himlen og langt til storbyens larm. Kommer pulsen alligevel op, skyldes det sandsynligvis de spændende udfordringer på golfbanen eller de kolde bade i vores Spa. Vi tilbyder forskellige opholdspakker, som kan dække alle behov – uanset om man besøger Lübker Golf & Spa Resort for udfordrende golfspil, afslappende wellness og spa eller delikate smagsoplevelser i vores restaurant.

Familieferie, romantik eller et ophold for golfkammerater

Lübker Golf & Spa Resort kan udgøre rammen for hyggen, uanset om ønsket er familieferie, romantik eller et ophold i golfens tegn. Her er der rig mulighed for at få kvalitetstid med familien, drikke champagne med sin udkårne eller udfordre vennerne i et spil golf.

Kvalitetstid i enestående rammer


Inviter familien eller vennerne med på et fantastisk ophold, hvor I vil opleve ren forkælelse, hvad enten I spiller golf eller ej. I vil bo i en lækker bolig midt i Djurslands naturskønne omgivelser og med direkte udsigt til det smukke golfanlæg. Vi tilbyder forskellige typer af opholdspakker, som dækker alle behov for både udfordrende golfspil, afslappende spabade eller delikate smagsoplever i vores restaurant.

Fra 2.700,- for 2 personer
2 overnatninger & Spa

Spaophold i rekreative omgivelser

Er du VILD med spa, afslapning og rekreative omgivelser? Så tag din bedste ven i den ene hånd og rejsetasken med badetøj i den anden. Sammen får I et tiltrængt afbræk fyldt med wellness, skøn natur og afslapning i en dejlig feriebolig.

 

Spaophold
Fra 3.380,- for 2 personer
2 overnatninger & Greenfee

Tag din golfmakker med på et skønt golfophold

Vil I gerne prøve kræfter med Lübker Golf Course ad flere omgange, så er det oplagt at bo et par dage på resortet. Der er mulighed for masser af golf, hygge og afslapning i en dejlig feriebolig med udsigt til det smukke golfanlæg.

Golfophold
Fra. 4.520,- i bolig til 4 pers.
3 overnatninger & Subtropisk Bad

Family Fun ophold – oplevelser for hele familien

Tag hele familien med på et skønt ophold. Der er fri adgang til Subtropisk Bad – og Djurs Sommerland er vores nabo, så underholdningen er sikret.

Familieferie