Højt til himlen og langt til storbyens larm


Her kan I lægge hverdagens stress og travlhed fra jer og nyde, at der er højt til himlen og langt til storbyens larm. Kommer pulsen alligevel op, skyldes det sandsynligvis de spændende udfordringer på golfbanen eller de kolde bade i vores Spa. Vi tilbyder forskellige opholdspakker, som kan dække alle behov – uanset om man besøger Lübker Golf & Spa Resort for udfordrende golfspil, afslappende wellness og spa eller delikate smagsoplevelser i vores restaurant.

Du er altid velkommen til at ringe på tel. +45 38408000 eller skrive til booking@lubker.com.

Familie – feriebolig

Genopladning og samvær med dine kære

Vinterferie hos Lübker – uge 7

Vinterferie handler om afslapning, genopladning og samvær med venner, familie eller måske sin udkårne. Sæt hverdagen på pause og glæd jer til et program med skønne, romantiske, vandplaskende og hyggelige oplevelser for store og små.

Par skåler hos Lübker under middag

Familieferie, romantik eller et ophold for golfkammerater

Lübker Golf & Spa Resort kan udgøre rammen for hyggen, uanset om ønsket er familieferie, romantik eller et ophold i golfens tegn. Her er der rig mulighed for at få kvalitetstid med familien, drikke champagne med sin udkårne eller udfordre vennerne i et spil golf.

Familie hygge hos Lübker

Djursland har det hele

Vores resort ligger vidunderligt naturskønt, og foruden udendørs aktiviteter, løbe- og cykelruter har I mulighed for at spille golf (også som nybegyndere), vandsjov i Subtropisk Bad, afslapning i Spa, styrke kroppen i fitness og nyde god mad i caféen eller restauranten.

Djursland er spækket med oplevelser og attraktioner – fx ligger Djurs Sommerland lige i “baghaven” med kun 5 min. kørsel dertil. Af andre herlige attraktioner kan nævnes Ree Park SafariKattegatcentretMunkholm ZooFregatten Jylland og Randers Regnskov, Ebeltoft Gaardbryggeri, Nationalpark Mols Bjerge og den populære Restaurant Moment i Rønde.

Der er kort afstand til byerne Aarhus, Randers, Ebeltoft og Grenaa – og i en radius af 15-25 km finder I de skønneste badestrande: Fjellerup Strand, Gjerrild Strand og Grenaa Strand.


Her kan du også se Campayas bud på de 22 bedste aktiviteter og seværdigheder på Djursland

Kvalitetstid i enestående rammer


Inviter familien eller vennerne med på et fantastisk ophold, hvor I vil opleve ren forkælelse, hvad enten I spiller golf eller ej. I vil bo i en lækker bolig midt i Djurslands naturskønne omgivelser og med direkte udsigt til det smukke golfanlæg. Vi tilbyder forskellige typer af opholdspakker, som dækker alle behov for både udfordrende golfspil, afslappende spabade eller delikate smagsoplever i vores restaurant.

Spa faciliteter hos Lübker
Fra 2.575,- for 2 personer
2 overnatninger & Spa

Spaophold i rekreative omgivelser

Er du VILD med spa, afslapning og rekreative omgivelser? Så tag din bedste ven i den ene hånd og rejsetasken med badetøj i den anden. Sammen får I et tiltrængt afbræk fyldt med wellness, skøn natur og afslapning i en dejlig feriebolig.

 

Spaophold
golf spillere der krammer
Fra 2.150,- pr. person
2 overnatninger & Greenfee

Tag din golfmakker med på et skønt golfophold

Vil I gerne prøve kræfter med Lübker Golf Course ad flere omgange, så er det oplagt at bo et par dage på resortet. Der er mulighed for masser af golf, hygge og afslapning i en dejlig feriebolig med udsigt til det smukke golfanlæg.

Golfophold
børn leger på legepladsen
Fra. 4.525,- i bolig til 4 pers.
3 overnatninger & Subtropisk Bad

Family Fun ophold – oplevelser for hele familien

Tag hele familien med på et skønt ophold med fri adgang til Subtropisk Bad. Djurs Sommerland er vores nabo, så underholdningen er sikret.

Familieferie

Vedr. Covid-19

Lübker Golf & Spa Resort følger og agerer helt ud fra sundhedsstyrelsens og HORESTAs anbefalinger – derfor kan du trygt booke en feriebolig i resortet.

  • Forinden ankomst får du via sms udleveret en huskode – således undgår du fysisk kontakt med vores medarbejdere.
  • Du kan køre i egen bil direkte til boligen.
  • I forbindelse med udlejning sørger vi altid for grundig slutrengøring, og i øjeblikket lægges der ekstra ressourcer i både rengøring og desinficering i boligerne (herunder afspritning af håndtag, greb og andre kontaktflader).

Praktisk information om dit ophold på Lübker


Vi vil gøre vores allerbedste for at give dig en rigtig god oplevelse på Lübker, og vi er altid klar til at komme med supplerende oplysninger - kontakt os på:

Tel. +45 3840 8000 | booking@lubker.com 

Kontakt os for et tilbud


Hvis du her på hjemmesiden ikke kan finde lige netop den type ophold, du søger, så tøv ikke med at kontakte os med dine ønsker. Udfyld felterne i nedenstående formular – så er vi klædt godt på til at kunne hjælpe dig og sende et tilbud hurtigt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på tel. +45 38408000 eller skrive til booking@lubker.com.

Vi glæder os til at høre fra dig.

TILVALG