Tag hunden med til vores dejlige resort

Ferie- og weekendophold med hund


Drømmer du om ferie eller weekendophold, hvor din hund er velkommen? På Lübker findes der udvalgte ferieboliger, hvor det er tilladt at have hund med efter forudgående aftale. Så kan du samle hele familien – inklusiv det firbenede medlem – på dit næste ophold på vores naturskønne resort.

Overnatning med hund i feriebolig

Ferieboligerne på Lübker Golf & Spa Resort er rummelige og beliggende naturskønt mellem skov og stier, der omgiver resortet. Der er masser af grønne områder og et rigt dyreliv, så hundesnuden kommer sandsynligvis ikke til at holde mange pauser på turen.

Af hensyn til de næste gæster i ferieboligen, skal der gøres ekstra godt rent efter overnatning med hund. Derfor pålægges et ekstra rengøringsgebyr på 200,- kr.

Hjertesti på Lübkers flotte områder

Nyd naturskønne gåture på Lübkers Hjertesti

Der er mange muligheder for at udforske de grønne områder på resortet. Vi kan anbefale vores 5 km hjertesti, som er velegnet til hele familien - også til gåtur eller løb med din hund. På ruten kan I studere alt fra sjældne orkidéer og smukke vandhuller til rigt dyreliv og fortidslev. Hjertestien er afmærket med Hjerteforeningens logo.

Hunde skal holdes i snor, og efterladenskaber skal naturligvis samles op.

Eksempler på opholdspakker

Opdag vores forskellige opholdpakker og find netop det, der passer jer.

Få et tilbud på ophold

Udfyld felterne i nedenstående formular – så er vi klædt godt på til at kunne hjælpe dig og sende et tilbud hurtigt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på tel. +45 38408000 eller skrive til booking@lubker.com.

Vi glæder os til at høre fra dig.

TILVALG