Hygge og afslapning for hele familien


Hverdagen kan være hård og travl for en lille familie. Der er mange ting, der skal gøres og nås i løbet af en uge, og man kan helt glemme at hygge sig og slappe af sammen. Et besøg eller ophold på Lübker Square er helt oplagt for en familie, der trænger til ro, forkælelse og afslapning – her er der nemlig velvære og hyggeligt samvær på programmet.

Spa faciliteter hos Lübker

Nyd en luksusstund sammen

På udvalgte dage åbner Lübker Square for Familie Spa, hvor både store og små kan få slappet af i vores dejlige spaområde. Hop i spabadet og få løsnet op i muskulaturen, nyd et dejligt fodbad ved den flotte fontæne, eller læs en bog sammen i vores pejsestue – mulighederne er mange.

Familie Spa finder sted første søndag i hver måned kl. 10.00-13.00 + hver tirsdag og torsdag i skoleferier.

Pris pr. barn/voksen 250,- 

Prisen gælder kun ifølge med barn under 15 år.

Lübker subtropisk og badeland

Skønne spafaciliteter

I har adgang til hele huset

Med en entrébillet til Familie Spa har I naturligvis også adgang til Subtropisk Bad, hvor der er mulighed for at geare lidt op igen i morskabsbassinet eller i vandrutsjebanen. Når sulten melder sig, kan I besøge Square Café, der byder på et stort udvalg af gode sager. Her kan man spise en lækker frokost, drikke en god kop kaffe eller få en dejlig kold is. 

Anbefales til alle børn

Børnemassage

Berøring er livsvigtig, og gennem massage kan børn lærer at slappe af, tage imod og nyde. Behandlingen er en mild massage med blide strøg og lette æteriske olier. Massagen bidrager til at:

  • Støtte børns kropsbevidsthed og styrke deres selvfølelse
  • Give mulighed for afslapning og velvære
  • Forbedre og støtte en øget opmærksomhed og koncentration
  • Give mere ro i kroppen
  • Styrke motorikken igennem taktilsansen (følesans)

20 min. kun 395,-

Alder: 6-15 år. Følgeskab med en voksen er en mulighed, men ikke en nødvendighed.

Se hvad der gemmer sig i vores skønne spaområde

I Lübker Spa & Wellness findes alt, hvad der skal til for at give vores besøgende en udsøgt oplevelse og et afbræk fra hverdagens trummerum.