Ekstravagant og helt privat luksus


Skal I have ekstra luksus til jeres familiefest, eller ønsker du at give dine medarbejdere en helt særlig oplevelse, er Lübker Spa & Wellness det ideelle sted at invitere dine ansatte hen. Her kan gæsterne eller medarbejderne tilbringe tid sammen på en anderledes og hyggelig måde, hvor afslapning og velvære er i fokus.

Spa faciliteter hos Lübker

Skål for fællesskabet

Privat Spa er en god anledning til at skubbe arbejdsstrukturer og hektiske opgaver fra sig og i stedet fokusere på sammenholdet i virksomheden. Her kan de ansatte skåle for fællesskabet i spaen, eller grine sammen under en hyggelig stund i pejsestuen.

Det kan også være, at der skal drysses lidt ekstra luksus over jeres næste familiefest, så I får en ekstravagant og rekreativ oplevelse i familiefællesskabet.

Vi tilbyder udlejning af hele vores skønne spa & wellness-område uden for vores normale åbningstider på mandage, tirsdage, onsdage og søndage aftener. Her kan I få hele området for jer selv og nyde godt af de lækre faciliteter, stedet rummer, i helt op til 3 timer.

Pris for Privat Spa fra: 7.150,-

Prisen gælder for op til 15 personer i 3 timer. 

Ønsker I en pris for Privat Spa til flere end 15 personer, så få et tilbud på tel. +45 38408000.

to golfspillere

Fuldend luksusdagen  

Hvis du ønsker at give dine medarbejdere en hel dag i luksus, er det muligt at supplere Privat Spa med endnu flere luksusoplevelser. Vores resort byder på skønne naturomgivelser, gode golffaciliteter og udsøgte madoplevelser, som virksomhedens ansatte sammen kan nyde.

Spil et slag golf for sjov, hvor I får introduktion af vores træner, eller tag ud på Buggy Safari med picnic i vores flotte områder, hvor I bl.a. kan gøre holdt ved vores jættegravhøj – ofte til stor glæde for de historieinteresserede.

Hvis I har specifikke ønsker til jeres luksusdag, skal I blot give os besked. Vi kan skræddersy dagen, så den tilpasses efter lige jeres ønsker. Hos os er det væsentligt, at vores gæster får en fantastisk oplevelse – og vi gør derfor alt, hvad vi kan, for at dagen bliver lige nøjagtig som ønsket.

Se vores faciliteter

I Lübker Spa & Wellness findes alt, hvad der skal til for at give vores besøgende en udsøgt oplevelse og et afbræk fra hverdagens trummerum.

 

Hør mere om mulighederne for Privat Spa - kontakt os på:

Tel. +45 38408000  |  wellness@lubker.com