Ekstravagant og helt privat luksus


Skal I have ekstra luksus til jeres familiefest, eller ønsker du at give dine medarbejdere en helt særlig oplevelse, er Lübker Spa & Wellness det ideelle sted at invitere dine ansatte hen. Her kan gæsterne eller medarbejderne tilbringe tid sammen på en anderledes og hyggelig måde, hvor afslapning og velvære er i fokus.

Skål for fællesskabet

PrivatSpa er en god anledning til at skubbe arbejdsstrukturer og hektiske opgaver fra sig og i stedet fokusere på sammenholdet i virksomheden. Her kan de ansatte skåle for fællesskabet i spaen, eller grine sammen under en hyggelig stund i pejsestuen.

Vi tilbyder udlejning af hele vores skønne Lübker Square uden for vores normale åbningstider på tirsdage, onsdage og søndage aftener. Her kan I få hele området for jer selv og nyde godt af de gode faciliteter, stedet rummer, i helt op til tre timer.

Det kræver mindst 15 deltagere for at leje hele Lübker Square.

Hør mere på tel. +453840 8000 eller wellness@lubker.com

Fuldend luksusdagen           

Hvis du ønsker at give dine medarbejdere en hel dag i luksus, er det muligt at supplere PrivatSpa med endnu flere luksusoplevelser. Vores resort byder på skønne naturomgivelser, gode golffaciliteter og udsøgte madoplevelser, som virksomhedens ansatte sammen kan nyde.

Spil et slag golf for sjov, hvor I får introduktion af vores træner, eller tag ud på Buggy Safari med picnic i vores flotte områder, hvor I bl.a. kan gøre holdt ved vores jættegravhøj – ofte til stor glæde for de historieinteresserede.

Hvis I har specifikke ønsker til jeres luksusdag, skal I blot give os besked. Vi kan skræddersy dagen, så den tilpasses efter lige jeres ønsker. Hos os er det væsentligt, at vores gæster får en fantastisk oplevelse – og vi gør derfor alt, hvad vi kan, for at dagen bliver lige nøjagtig som ønsket.

Hør mere om mulighederne for Privat Spa - kontakt os på:

Tel. +45 38408000  |  wellness@lubker.com