Idé til polterabend arrangement

Skal du arrangere polterabend i nærheden af Aarhus?

Hvorfor så ikke forkæle bruden – og jer selv – med luksus, som man ellers sjældent får tid til i hverdagen? Lübker Spa & Wellness ligger i Nimtofte, kun en god halv times kørsel fra Aarhus, og her står vi klar til at give hovedpersonen og resten af venindegruppen en dag fyldt med afslapning og velvære. Vi hjælper gerne med et forslag til programmet, så I alle får det optimale ud af dagen.

Spa & wellness for hele gruppen

Overrask bruden og giv hende en skøn dag med luksus

En god idé til et polterabend arrangement, som er god, sjov og mindeværdig – både for den kommende brud og for alle andre deltagere – er en dag i forkælelsens tegn.

Tiden op til et bryllup kan være stressende, og derfor vil det med garanti falde i god smag med en spa & wellness-dag, hvor bruden kan få en pause fra planlægningen og nyde samværet med alle veninderne.

En polterabend hos Lübker Spa & Wellness kan sammensættes lige efter jeres ønsker. Kontakt os på tel. 38408000 eller wellness@lubker.com eller udfyld formularen nederst på siden – så hjælper vi med at skræddersy det perfekte program til jer.

Giv bruden ro til en behandling, alt imens I nyder spafaciliteterne

Spabehandling til bruden

Lad bruden nyde den fulde pakke med en skøn krops- eller ansigtsbehandling, så hun kan stråle maks. på den store dag. Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige behandlinger – og mens bruden forkæles, kan resten af gruppen samles til afslapning i vildmarkskarrene på rooftop, i de varme hvilestole eller om et fodbad med tilhørende scrub i spagrotten. 

Lübker spafaciliteter – 2 personer skåler i champagne i vildmarkskar

Bruden får gratis spaentré*

Få det optimale ud af dagen

Hvis I ønsker at komme tidligt i gang med jeres polterabend, så er der åbent i spafaciliteterne fra kl. 10.00, hvor I kan booke 3 timers adgang for 350,-/450,-** pr. person til. Der kan tilkøbes bobler, drinks og snackkurv med nødder og chips.

Vi foreslår en behandling til bruden, fx efter I har nydt spafaciliteterne sammen en times tid. I mellemtiden kan I andre fortsætte sparunden, hvorefter der kan nydes en frokost i Square Café.

Benyt evt. vores fordelagtige tilbud på en spapakke inkl. ansigtskit og frokost fra kun 520,-/620,-**.

*Bruden får gratis spaentré ved 6 personer eller derover. Ved min. 10 deltagere gives 10% rabat på entréprisen.
**Den førstenævnte pris gælder mandag og torsdag og den sidstnævnte fredag-søndag samt helligdage. 

Kontakt os for et tilbud


Udfyld felterne i nedenstående formular – så er vi klædt godt på til at kunne hjælpe dig med et tilbud til jeres polterabend. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på tel. +45 38408000 eller skrive til wellness@lubker.com

Vi glæder os til at høre fra dig.

TILVALG (ved andre ønsker, skriv i feltet til bemærkninger)