Spa & Wellness kan bringe dig i balance

Spauniverset er et holistisk univers, der handler om at gavne det mentale og fysiske velvære. I en hektisk hverdag glemmer vi ofte at give opmærksomhed til, hvad kroppen og sindet har brug for. En pause fra hverdagens trummerum kan få os ned i gear og gøre underværker for både energien, humøret og overskuddet til næste arbejdsdag eller til parforholdet.

Sådan får du det optimale ud af din sparunde

Boblebad | dampbad | rain showers | Kneipp

Start spadagen ved at lade jer synke ned i boblebadet og nyde det varme vand og boblernes afslappende massage.

Gå herefter i dampbadet, som er det ideelle sted at påføre en body- og ansigtsscrub, der gør huden silkeblød. Scrubben kan vaskes af under de store rain showers, som sender et blødt regnskyl ned over dig.

I kneippen kan du gå langsomt skiftevis hen over stenene med varmt og koldt vand. Vekselvirkningen fra varme og kulde samt massagen fra stenene har en positiv effekt på kredsløbet og sætter skub i kroppens blodcirkulation.

Fodbadsfontæne | Pejsesue | Spabuffet & frokostcafé

Påfør evt. en ansigtsmaske og lad den virke, mens du sætter dig godt til rette med et fodbad ved den flotte fontæne. Giv ekstra pleje til fødder og underben med fodbadesalt og scrub.

Tag en pause i den hyggelige pejsestue. Husk at få rigeligt med vand fra spabuffeten – kroppen udskiller mange affaldsstoffer undervejs. Nyd også et stykke frugt og smag på Lübkers skønne signaturte.

Andre kolde og varme drikke kan bestilles hos spaværtinden, og det muligt at nyde en frokost – fx en salat, sandwich eller smoothie i caféen. 

Sauna | Vildmarkskar | Koldtvandskaskader | Varme hvilestole

I saunaen kan du læne dig tilbage, lukke øjnene og mærke, hvordan varmen løsner op i hele kroppen. Væk sanserne ved at øse saunavand med æteriske olier på de varme sten. Køl kroppen ned i koldtvandskarret på Rooftop og gå herefter tilbage i saunaen. Gentag den afvekslende varme og kulde så mange gange du har lyst.

De varme vildmarkskar på rooftop med udsigt til billedskønne trætoppene indbyder til dejlig afslapning under åben himmel og måske et glas bobler. Endnu et koldt gys kan fås under koldtvandskaskaderne ved at trække i snoren.

Afslut dagen i de varme hvilestole og mærk den ro og velvære, der har indfundet sig i kroppen.

Fuldend dagen med en spabehandling

Lübker tilbyder behandlinger og massager baseret på både forskønnelse, forkælelse og velvære til ansigt, krop og sind. Alle behandlinger udføres med produkter fra det danske, økologiske brand Amazing Space, hvilket giver en udsøgt følelse af luksus og forkælelse samtidig med, at der arbejdes for individualisering og tilpasning, så de bedste resultater skabes for netop dig.

Spapakker – fra 520,-

Gør din spadag til noget ekstra særligt. Vi har mange forskellige spapakker, som kan skræddersyes, så de passer efter jeres ønsker. Om I er til selvbehandling eller den totale forkælelse med en af vores luksusbehandlinger, kan vi sikre jer, at I får en fantastisk dag.

 

Lübker Spa Guide

Ved modtagelse i vores reception får du udleveret en kåbe og et håndklæde samt et armbånd til at låse skabet i omklædningen. Du tilbydes en vejledning i papirform, som du kan tage med på din sparunde. Således er du godt klædt på til optimal afslapning og udnyttelse af spafaciliteterne. 

Medbring gerne slippers og eget håndklæde til slutbadet. Slippers kan også købes i shoppen til 30,- kr.

Rens | Maske | Creme | 59,-

Den optimale pleje til huden

Vi anbefaler at tilkøbe et ansigtskit med rens, opstrammende maske og creme (5 ml af hvert produkt), som egner sig til langt de fleste hudtyper. 

I forbindelse med alle ansigtsbehandlinger tilbydes du som en ekstra service at få tilrettelagt et personligt Skin Vision-program, hvor du lærer, hvordan du plejer din hud optimalt i hverdagen.

Det er naturligvis også muligt at få vejledning til produkter som fodbadesalt, bodyscrub, masker, cremer og andre skønhedsfremmende huddelikatesser.

Udsigt fra bolig

Gå all in på wellness

Spaophold

Uanset hvordan du ønsker at lade op og passe på dig selv, din partner og jeres forhold, så har Lübker Spa & Wellness på Djursland faciliteterne til at tage kærlig hånd om jer. Resortet råder over skønne wellnessfaciliteter, frokostcafé, restaurant og hyggelige ferieboliger be­liggende midt i den smukke natur på Djursland. Her kan I mærke roen sænke sig i de rekreative omgivelser, som også byder på en 5 km Hjertesti, hvor I kan gå hånd i hånd i den friske luft.

Ryd kalenderen i et par dage og gå all in på wellness og gastronomiske eventyr. Et wellnessophold kan sammensættes efter jeres ønsker, og der kan naturligvis tilkøbes frokost, behandlinger og produkter.