Et lækkert ophold for 2 i Jylland


Vi byder jer velkommen til et skønt ophold på vores naturskønne resort på Djursland, Jylland, hvor I kan læne jer tilbage og nyde kvalitetstid sammen. Hos Lübker Golf & Spa Resort har vi sørget for de perfekte rammer til et bekymringsfrit ophold for 2 med middag, overnatning og morgenmad. 

Ophold med skønne muligheder

Hvad enten I kommer for at pleje kærligheden eller venskabet, så er der rig mulighed for at dyrke tosomheden og nærværet på Lübker. Når I vælger et ophold for 2 hos os, overnatter I i en hyggelig feriebolig omgivet af den smukke, midtjyske natur.

I kan nyde en lækker morgenmad og en velsmagende middag i vores restaurant, Brasseriet. I har også mulighed for at forskønne jeres ophold med et besøg i vores Spa & Wellness-afdeling, gå en tur i den smukke natur eller udfordre hinanden i golf.

Udsigt fra feriebolig

Romantisk ophold med spa eller aktiv golf?

I vores spaafdeling er der rig mulighed for at pleje krop og kærlighed. I kan sammen synke ned i vildmarkskaret på rooftop med hinanden i hånden eller nyde en skøn parmassage.

Eller er I typerne, der godt kan lide en udfordring? Nu hvor I befinder jer på et golfresort, er der rig mulighed for at prøve golf sammen - enten på vores driving range eller på vores Pay & Play golfbane, hvor både nybegyndere og erfarne golfspillere er velkomne.

Tjener skænker vin for 2 personer hos Lübker

Middag for 2 i hyggelige omgivelser

Mellem smuk skov og golfbaner ligger vores restaurant Brasseriet. På menukortet finder I nordisk inspirerede, klassiske retter med et twist. Alle lavet med kvalitet og friske råvarer i højsædet. Her kan I nyde retter fra vores a la carte menu eller den fulde 3-retters menu med mulighed for vinmenu.

Vores hotellejligheder og feriehuse ligger i forskellig afstand til de forskellige faciliteter, men der er garanti for smuk udsigt til den umådelig smukke natur på resortområdet.

Forskellige muligheder for ophold i Jylland

Klik på linket herunder og find vores aktuelle tilbud på forskellige opholdspakker med spa golf.

Få et tilbud på ophold for 2

Udfyld felterne i nedenstående formular – så er vi klædt godt på til at kunne hjælpe dig og sende et tilbud hurtigt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på tel. +45 38408000 eller skrive til booking@lubker.com.

Vi glæder os til at høre fra dig.

TILVALG

Gavekort til ophold for 2


Overrask din kæreste, ven eller et par med et gavekort til et ophold for 2. Det vil med garanti blive modtaget med kyshånd.