Prøv golf på vores Pay & Play-bane

Vi har en skøn træningsbane, hvor alle er velkomne - hvad enten du er øvet eller vil prøve kræfter med golfspillet for første gang. Du kan også tage familien med for et par underholdende timers golfspil med børnene.

Pay and play golf betyder nemlig, at du kan komme ind fra gaden, betale for en runde golf, varme op på træningsanlægget og begive dig ud på vores 9-hullers bane, Lübker Academy Course. Du har også mulighed for at leje golfudstyr hos os. 

Golfspillere på Lübker Pay & Play bane

Kan spilles uden DGU-kort

Lübker Academy Course – Pay & Play golf

Lübker Academy Course er en 9-hullers sløjfe med par 3 og par 4 huller i smuk natur. Længden på Pay & Play-banen er kortere end Sand, Sky og Forest, men her findes også mange spændende udfordringer.

Banen er ideel til alle aldre og niveauer, så tag hele venneflokken, kollegaerne  eller familien med. Det er også denne bane, bruges til undervisning og tages i brug ved fx "Golf for sjov" firmaarrangementer.

Lübker Golf Pay & Play er ratet efter "USGA Course Rating & Slope System" – det er derfor muligt at opnå regulering af sit handicap.

Golfbag

Spil en hel dag på Pay & Play banen fra KUN 225,-

Udstyr kan lejes

Når I skal begive jer ud på en runde på vores Pay & Play bane, kræver det en golfbag med et udvaIg af køller og jern til banens forskellige udfordringer. Golf Front Office ligger inde med udstyr i en god kvalitet, og her kan I leje et golfsæt til både voksne og børn.

Spil på Pay & Play en hel dag fra kun 225,-
Leje udstyr fra 100,-

 

Undervisning af PGA-pro

Kom godt i gang

Vores faste PGA Pro, Morten Bartholin kan hjælpe dig med at komme godt i gang med golfspillet, så du starter med den rigtige teknik og undgår at tilegne dig dårlige vaner. Morten har erfaring med at undervise alt fra den helt grønne golfspiller til spillere på højeste nationale niveau, og han er godt rustet til at hjælpe golfspilleren foran sig – uanset forudsætningerne.

Golflektioner fra 275,- kr.

 

Se overflyvning over alle golfhuller

Vi har lavet overflyvning over alle golfhullerne på Lübkers tre sløjfer, så du kan se, hvad der venter af spændende udfordringer.

 

Vil du høre mere?

Kontakt Golf Front Office på tel. +45 38408000 eller golf@lubker.com