Luksus weekendophold i Jylland med spa & gourmet


Drømmer du om forkælelse på højt niveau med din partner, veninde eller måske et familiemedlem? Vi har det rette ophold til jer, der ønsker et afbræk fra hverdagen med lidt ekstra luksus. Glæd jer til et weekendophold, der eksempelvis inkluderer overnatning, morgenmad, 2- eller 3-retters gourmet, Spa & Wellness og skønne spabehandlinger. 

Lübker spafaciliteter – 2 personer skåler i champagne i vildmarkskar

Spa & Wellness - luksus i to etager

Forestil jer at nyde en drink i et af vores varme vildmarkskar på rooftop-terrassen med udsigt til Djurslands smukke natur. Med entré til spaen kan I glæde jer til både udendørs og indendørs vildmarkskar, dampbad, sauna, varme hvilestole, sunde snacks og meget mere.

I kan også vælge at forskønne jeres wellness-oplevelse med en luksuriøs massage, ansigtsbehandling eller kropsbehandling, der vil efterlade jer med fornyet energi.

Tjener dækker bord i restauranten hos Lübker

Madoplevelser i Brasseriet

Mellem smuk skov og golfbaner ligger vores restaurant Brasseriet, i gåafstand fra de fleste ferieboliger.

Menukortet byder på et mix af traditionsrige, nordisk inspirerede, klassiske retter med et twist. Her er der fokus på kvalitet og friske råvarer. Vi tilbyder både en delikat a la carte menu og den fulde 3-retters menu med mulighed for vinmenu.

Gå- og løberuter ved Lübker

Oplev Lübkers mange muligheder

Lübker Golf & Spa Resort er en naturlig skønhed, der byder på oplevelser for alle. Her finder I en betagende natur, et imponerende golfanlæg samt luk­suriøse wellnessfaciliteter, der alt sammen kan sikre jer et enestående ophold.

Her er den dyrebare fritid i fokus, og den skal nydes til fulde med et godt mix af både afslappet luksus og hyggelige aktiviteter – ude og inde. Læg hverdagens stress og travlhed fra jer og nyd, at der er højt til himlen og langt til storbyens larm. 

Opholdspakker – luksus weekendophold

Opdag vores forskellige opholdpakker og find netop det, der passer jer.

Få et tilbud på ophold

Udfyld felterne i nedenstående formular – så er vi klædt godt på til at kunne hjælpe dig og sende et tilbud hurtigt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på tel. +45 38408000 eller skrive til booking@lubker.com.

Vi glæder os til at høre fra dig.

TILVALG