Kobl af med et weekendophold for 2


Trænger I til et afslappende weekendophold væk fra hverdagens stress og jag eller måske en romantisk weekendtur for 2? Hos Lübker Golf & Spa Resort kan I nyde hinandens nærvær på et weekendophold, som eksempelvis byder på middag, overnatning og mulighed for skønne wellness-oplevelser.

Lübker Square med Spa & Wellness, fitness café og Subtropisk Bad

En skøn weekend for 2 med det hele

Hos Lübker er der rig mulighed for at nyde en weekend i tosomhedens tegn. Med et weekendophold hos os, overnatter I i en hyggelig feriebolig omgivet af skøn natur, og så kan I nyde en lækker morgenmad og en velsmagende middag i vores restaurant, Brasseriet.

I har også mulighed for at forskønne jeres weekendophold med en tur i vores 3.500 m2 store Spa & Wellness-afdeling med mulighed for at tilkøbe en afslappende massage eller spabehandling. Så I kan godt begynde at glæde jer til et par skønne dage.

Middag i Brasseriet

Dejlig middag for 2

Mellem smuk skov og golfbaner ligger vores Brasserie. På menukortet finder I nordisk inspirerede, klassiske retter med et twist. Alle med kvalitet og friske råvarer i højsædet. Her kan I sammensætte retter fra vores a la carte menu eller nyde den fulde 3-retters menu med mulighed for vinmenu.

Romantisk weekend eller aktivitet på tapetet?

Med et weekendophold på Lübker er der rig mulighed for at lade romantikken flyde. I vores spa-afdeling kan I sammen synke ned i et af vores varme vildmarkskar på rooftop med en drink i hånden eller nyde en parmassage.

Der er også gode nyheder til jer, der ønsker et weekendophold i et lidt højere gear. I kan for eksempel udfordre hinanden i golfspil på vores driving range eller tage en runde på vores pay and play golfbane, hvor både grønne og erfarne golfspillere er velkomne.

Forskellige muligheder for weekendophold i Jylland

Klik på linket herunder og find vores aktuelle tilbud på forskellige opholdspakker med spa golf.

Få et tilbud på weekendophold for 2

Udfyld felterne i nedenstående formular – så er vi klædt godt på til at kunne hjælpe dig og sende et tilbud hurtigt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på tel. +45 38408000 eller skrive til booking@lubker.com.

Vi glæder os til at høre fra dig.

TILVALG

Gavekort til weekendophold for 2


Overrask din partner eller nogen du har kær med et gavekort til et weekendophold for 2. De vil helt sikkert sætte pris på et tiltrængt afbræk fra hverdagen.