Det perfekte weekendophold i Jylland


Leder du efter et skønt afbræk fra hverdagen? Hos Lübker Golf & Spa Resort finder du weekendophold med mad, romantiske weekendophold, weekendophold med wellness - og ikke mindst weekendophold for børnefamilien. Fælles for alle ophold er, at I er sikret kvalitetstid sammen i naturskønne rammer i Jylland samt overnatning og lækker forplejning efter jeres valg. 

Mellem smuk skov og golfbaner ligger Lübker Spa & Wellness og ferieboliger

En weekend med forkælelse og afslapning

Når I vælger et weekendophold på Lübker, kan I se frem til overnatning i en hyggelig feriebolig omgivet af smuk skov og golfbaner. Her er I tæt på både resortets mange aktiviteter, såsom golf, spa og skovstier og ikke mindst Djurslands mange attraktioner.

I vores restaurant kan I nyde en skøn morgenbuffet samt senere forkæle smagsløgene med en gastronomisk oplevelse i Brasseriet. Fra restauranten er der ikke langt til vores 3.500 m2 wellness-oase, der huser både Spa & Wellness og Subtropisk Bad, hvor I kan lægge kroppen i blød.

Gå- og løberuter ved Lübker

Rekreativitet og natur

Er I på udkig efter et aktivt weekendophold i Jylland? Så er der gode nyheder til jer. På Lübker er der rig mulighed for at udfolde sig fysisk. Prøv for eksempel kræfter med golf på vores driving range eller Pay & Play golfbane, hvor både erfarne og erfarne golfere er velkomne.

I kan også løbe eller gå en skøn tur i skoven på Hjertestien, hvor I finder sjældne orkidéer, rislende vandløb og spændende fortidslevn.

tre veninder i spa

Spaoplevelser for enhver

I vores 3.500 m2 wellness-oase finder I vores skønne spafaciliteter, hvor der er fokus på ultimativ afslapning for krop og sjæl. Her kan I bl.a. nyde en drink i vildmarkskaret på vores rooftop-terrasse med udsigt til Djurslands smukke natur. Læs mere om, hvad der gemmer sig af spafaciliteter og behandlinger hos os.

Du kan også slippe dit indre barn løs i vores dejlige Subtropiske Bad. Her kan både unge, gamle og børnefamilier boltre sig i de hyggelige vandaktiviteter.

Forskellige muligheder for weekendophold i Jylland

Opdag vores forskellige weekendophold og find netop det, der passer jer.

Få et tilbud på ophold for 2

Udfyld felterne i nedenstående formular – så er vi klædt godt på til at kunne hjælpe dig og sende et tilbud hurtigt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på tel. +45 38408000 eller skrive til booking@lubker.com.

Vi glæder os til at høre fra dig.

TILVALG

Gavekort til ophold for 2


Overrask din kæreste, ven eller et par med et gavekort til et ophold for 2. Det vil med garanti blive modtaget med kyshånd.