Smukt beliggende i Nimtofte

Har du brug for overnatning på Djursland

Her er en god mulighed for én eller flere overnatninger på Djursland, hvor du ikke ønsker at gå på kompromis med komforten og omgivelserne. Lübker Lodge Apartments ligger op ad resortets golfbane og lige midt i den smukke natur i Nimtofte med kort afstand til byerne Aarhus, Randers, Ebeltoft og Grenaa.

For både parret, vennegruppen eller blot den enkelte på farten

Vores nyrenoverede lejligheder er den ideelle overnatningsmulighed for både parret eller vennegruppen, der skal benytte vores golf- og spafaciliteter – men også blot for en den enkelte, der har brug for en overnatning på farten. Der er god plads og mulighed for at udføre et par timers arbejde fx på sin laptop. 

Her er tale om en billig, god og komfortabel overnatningsmulighed på Djursland, hvor du får god plads og masser af muligheder.

2 soverum | Køkken & stue | Bad | Altan/terrasse

Komfortabel overnatning – med alt hvad du skal bruge

Lodge Hotel Apartments, ligger i tilknytning til Golf Front Office og Brasseriet. De rummelige lejligheder er udstyret med 2 soverum med hver 2 sengepladser, bad samt opholdsrum med køkken og stue. Alle har terrasse eller altan med udsigt til golfbanen. Der kan tilberedes måltider i køkkenet, som er fuldt udstyret med service, gryder osv.  

Der er gratis parkering tæt på lejlighederne og naturligvis mulighed for at oplade elbilen henover dit ophold.

Luftfoto af Lübker

Nimtofte – en perle med sjælden natur

Omgivelserne bliver ikke smukkere

Djurslands enestående natur ligger lige uden for døren. Nyd udsigten til det flotte golfanlæg og tag en frisk gå- eller løbetur på vores Hjertesti, hvor du bl.a. krydser Gjerrildbanestien og Nimtofte Å, hvor der kan spottes sjældne orkidéer.

Det er også muligt at benytte Lübker Square – beliggende kun 700 meter fra hotel lejlighederne. Her kan du tage en dukkert i Subtropisk Bad, nyde afslapning i spafaciliteter eller holde formen ved lige i fitnesscenteret.

Kontakt os for et tilbud


Hvis du her på hjemmesiden ikke kan finde lige netop den type ophold, du søger, så tøv ikke med at kontakte os med dine ønsker. Udfyld felterne i nedenstående formular – så er vi klædt godt på til at kunne hjælpe dig og sende et tilbud hurtigt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på tel. +45 38408000 eller skrive til booking@lubker.com.

Vi glæder os til at høre fra dig.

TILVALG