Deltidsjob til sommerperioden


Vi tilbyder et dejligt sommerjob i Square Café, hvor du skal være medvirkende til dels at ekspedere vores cafégæster og dels at tilberede madbestillingerne i køkkenet.

Vi forestiller os, at du har erfaring fra restaurationsbranchen – gerne fra både køkken og ekspedition. Relevant uddannelse er ikke et krav, da der vil være oplæring i både café og køkken. Det vægtes højt, at du formår at bidrage med positiv energi og fungerer godt i et team med fokus på høj gæstetilfredshed.  

Vi tilbyder dig et job i dejlige rammer med højt til loftet, gode kolleger og skønne gæster.

Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt bestå af:

  • Ekspedition af gæster
  • Præparering af mad (kold køkken)
  • Afrydning af borde
  • Generelt at holde caféen pæn og ryddelig
  • Rengøring af overflader og maskiner samt opvasken er også en del af jobbet

Jobbet som café/køkkenmedarbejder kræver, at du: 

  • Er smilende, udadvendt og positiv af natur 
  • Er ansvarsbevidst, fleksibel og mødestabil 
  • Er serviceorienteret og ønsker at levere den bedste oplevelse for vores gæster 
  • Kan arbejde i et højt tempo 
  • Kan arbejde selvstændigt med et godt overblik og en god situationsfornemmelse 


Vi har brug for hjælp hen over sommeren med opstart så hurtigt som muligt. Der kan eventuelt være mulighed for forlængelse. 

Vi kan tilbyde ca. 15 til 20 timer om ugen med vagter hveranden weekend. Arbejdstiden vil ligge primært i tidsrummet kl. 11.00 til 15.00. 

 Send din ansøgning allerede i dag


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Janni Sørensen på kitchen@lubker.com 

Vi inviterer løbende til samtale, så send hurtigst muligt din ansøgning på mail:
kitchen@lubker.com

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Lübker Golf & Spa Resort


Lübker Golf & Spa Resort udgør pejlemærket for golf-, wellness- og familieoplevelser i særklasse. Dejlige ferieboliger, betagende natur, 36 golfhuller med tilhørende træningsfaciliteter, et luksuriøst wellnessområde samt delikate madoplevelser er alt sammen med til at sikre vores gæster et enestående ophold.

Resort med ambitiøse udviklingsplaner

Lübker Golf & Spa Resort byder p.t. på mere end 150 ferieboliger, spa- & wellness, subtropisk bad, legeområder, fitness, café, restaurant, møde- og konferencefaciliteter samt et unikt golfanlæg, der flere gange er kåret som Danmarks bedste golfbane. Over de kommende år forventes resortet udvidet med hotelværelser og flere hundrede nye ferieboliger samt en række nye indendørs og udendørs faciliteter og aktiviteter, som skal medvirke til øget aktivitet året rundt. Med den centrale placering midt på Djursland giver Lübker Golf & Spa Resort adgang til en verden af muligheder og oplevelser.

Lübker Golf & Spa Resort beskæftiger p.t. knap 40 medarbejdere. Virksomheden har et solidt kapitalgrundlag og er dermed godt rustet til de kommende års ambitiøse udviklingsplaner, som modnes efter at en ny resortstruktur nu er succesfuldt implementeret.