NYHED! Saunagus-hold


Vores erfarne gusmester Lone U. Elmstrøm inviterer til oplevelser for alle sanser. Vi starter med afslapning i Subtropisk Bad, hvorefter vi i saunaen bliver forkælet med en intens gus med varme og æteriske olier.

Saunagus er ren detox for kroppen! Gennem 8 sessioner med hvert sit tema vil du opnå velvære i form af en afslappet og udrenset krop, øget velbefindende og mere energi.

Saunagus hos Lübker

Onsdag kl. 19.00-21.00

Holdforløb på 8 gange med gusmester

Kom til velvære i hverdagen med vores erfarne gusmester Lone U. Elmstrøm. Saunagus er en varm og velduftende session, hvor gusmesteren afdamper ægte æteriske olier på ovnen.

Temaet varierer fra gang til gang og kan fx være mindfullnes, årstiderne, historiefortælling, sving til musik og stille meditation. Man behøver ikke have prøvet gus før, og man kan naturligvis altid forlade saunaen og køle kroppen ned under koldt vand.


Pris for 8 gange 1.000,-

Prisen er inkl. vand og frugt.
Tag et ekstra håndklæde med til at sidde på.
OBS: Har du en kronisk lidelse, så kontakt din læge inden du deltager i saunagus.
Disse holdforløb har opstart i samme uger som vores øvrige hold – dvs. i uge 3, 13, 33 og 43 .

Subtropisk badeland

Program

  • 18.50-19.00 Ankomst i receptionen
  • 19.00-19.45 Omklædning og hygge i Subtropisk bad
  • 19.45-19.55 Saunagus #1
  • 19.55-20.30 Pause med snacks, vand og evt. et koldt skyl
  • 20.30-20.40 Saunagus #2
  • 20.40-20.00 Omklædning og udgang

Der er plads til max 20 deltagere på holdet.

Om gusmester Lone U. Elmstrøm

Lone blev i 2010 udlært gusmester i Frederiksberg Svømmehal. Hun har vundet  DM i Show-Gus og har som følge deraf deltaget ved VM flere gange. Nu er det slut med konkurrencerne, da Lone fokuserer på hverdags-gus og events hos Lübker. Lone underviser dog stadig andre gusmestre, ligesom hun har en dommerpost ved DM i Klassisk Saunagus.

Det er blandingen af wellness og teater, som vækker glæde hos Lone – og denne glæde deler hun hjertens gerne med andre.

"Helt gennemført oplevelse"

Saunagus med Lone er er det dejligste og bedste, jeg har gjort for min krop længe! Hele oplevelsen er så gennemført, fra stemningen, musikken, de lækre snacks, olierne og fortællingerne. Jeg er fyldt op af kæmpe boost på så mange planer, når jeg tager derfra hver onsdag aften. Virkelig skønt initiativ!

Camilla Hillerup Pilgaard Danefeld (holddeltager)

Spafaciliteter og -behandlinger i alle former

Lübker Spa er to etager ren luksus med spa- og wellness-faciliteter i alle former, skønne krops- og ansigtsbehandlinger, selvbehandlinger samt lækre produkter fra vores tilhørende shop.