2 timers behandling & 3 timers spa

Behandlinger til både ansigt og krop

Få kærlig opmærksomhed til både ansigt og krop! Læg dig tilbage og nyd denne kombibehandling, som  indeholder både bodyscrub, massage og en ansigtsbehandling sammensat ud fra din hudtype.

Intropris: 1.595,- (værdi 2.185,-) // 120 min. + spaentré

Maksimal velvære samt silkeblød og smidig hud

Behandlingen indledes med en bodyscrub at hele kroppen, der eksfolieres med fint havsalt og nærende olie. Så er kroppen klar til en hot oil aroma massage tilpasset egne ønsker. Derefter en ansigtsbehandling, som tilpasses ud fra din hudtype og tilstand. Afslutningsvis bliver hele kroppen indsmurt i lun, nærende og fugtighedsgivende kropsbalsam indeholdende mango-smør og A-vitamin. 

  • Adgang til Spa & Wellness
  • Helkrops bodyscrub (30 min.).
  • Hot oil aroma massage tilpasset egne ønsker (30 min.).
  • Amazing Face Mini ansigtsbehandling (40 min.). – Afrensning, eksfoliering, hovedbundsmassage, ansigtsmassage med ”Eco Rubber Balls”, maske og cremepleje.
  • Helkrops indsmøring af lun, nærende og fugtighedsgivende bodybalm.

Benyt spafaciliteterne inden din behandling

Inklusiv entré til Spa & Wellness

I denne pakke får du også 3 timers entré til det 2-etages wellnessområde med bl.a. vildmarksbade, koldvandskar, sauna og hvileområde foruden dampkabine, spabad og fodbadsfontæne. 

Vi anbefaler, at du benytter faciliteterne inden behandlingerne, så du er helt afslappet og klar til at komme på himmelflugt i hænderne på vores dygtige behandler.

Amazing Treat

Skønhedsfremmende snack

Efter behandlingen får du serveret en sund og skønhedsfremmende Amazing Treat, som du i ro og mag kan nyde i loungen, mens du finder tilbage til 'virkeligheden'. En Amazing Treat består af:

1 RAWBITE: En vitaliserende snack bestående af kokosolie, dadler, mandler og kakaopulver
1 SHOT: Skin Lemonade af grønne ekstrakter, vitaminer og omega 3, 6, 7 & 9
1 KOP TE: Herbal Infusion Tea


Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på:

Tel. +45 38408000 | wellness@lubker.com