Forkælelse til en god pris


Behandlinger og massager er ren forkælelse for krop og sind – og vi mener, at det er en nydelse, som alle bør opleve. Hver måned udvælger vi derfor en helt særlig behandling, som vi tilbyder til spotpris. Du kan se månedens aktuelle behandling herunder.

Spa behandling Lübker – Gua Sha Behandling

Tilbud 60 min. KUN 599,-

Gua Sha

Kosmetisk Gua Sha er en unik skønhedsbehandling med effektive og synlige resultater. Gua Sha er en flere tusinde år gammel kinesisk teknik, hvor der anvendes en speciel Gua Sha-sten til at massere eller ”skrabe” ansigtet for at fjerne affaldsstoffer, ansigtsspændinger og væskeophobninger.

Der arbejdes med faste træk og massageteknikker, som er med til at skabe flow og dermed stimulere bindevævet. Behandlingen forbedrer blodcirkulationen og vævets mikrocirkulation samt styrker dannelsen af kollagen. Du vil opleve en fornyet spændstighed og glød i din hud samt en reducering af mimiske linjer og ansigtsspændinger.

Du får en afslappende og afspændende massage af hovedbund og fødder, hvor der arbejdes blidt i væv og zonepunkter. Herudover renses og plejes din hud med forskellige lækre ansigtsmasker.


TILBUD I juni: 60 MIN. 599,- 

Normalprisen er 695,- Tilbuddet gælder i juni 2022, hvor behandlingen også skal nydes.

Badeanstalten produkter hos Lübker

Tilbud KUN 89,- | 100 ml.

Badeanstalten fodcreme

Badeanstalten Vagabond Fodcreme indeholder nærende sheasmør og forfriskende og bakteriehæmmende æteriske olier i form af pebermynte, eucalyptus, rosmarin og nellike der modvirker svedlugt og hjælper med at holde fødderne friske i løbet af dagen. 


Købes i Square Shoppen

Normalprisen er 125,-. Tilbuddet gælder i juni 2022.

Spaentré fra 350,- | se vores faciliteter

I Lübker Spa & Wellness findes alt, hvad der skal til for at give vores besøgende en udsøgt oplevelse og et afbræk fra hverdagens trummerum.