Forkælelse til en god pris


Behandlinger og massager er ren forkælelse for krop og sind – og vi mener, at det er en nydelse, som alle bør opleve. Hver måned udvælger vi derfor en helt særlig behandling, som vi tilbyder til spotpris. Du kan se månedens aktuelle behandling herunder.

Tilbud KUN 549,-

60 min. velværemassage

En massage med flydende strøg og med afspændende karakter. Massagen virker lindrende og afstressende, så du efterfølgende oplever en tilstand af afspænding, ro og velvære i din krop. En skøn massage til dig som ønsker at koble af og give dig hen til en gang selvforkælelse. 
Behandlingen har flere fordele, bl.a. øget blodgennemstrømning og en yderst afstressende og velværeskabende effekt.

Normalprisen er 695,- Tilbuddet gælder i marts 2020, hvor behandlingen også skal nydes.

Tilbud KUN 129,-

Badeanstaltens 2i1 Fusionsolie

Fusionsolie er et innovativt 2-i-1 produkt. En 50 ml. kropsolie, der forvandles til 200 ml. let kropslotion, når den masseres ud på våd hud. Fusionsolien er tilført nærende avokadoolie, der hjælper med at genoprette fugtbalancen og bevare hudens elasticitet. Den er ligeledes tilsat et strejf af lime, der giver fusionsolien en skøn og frisk duft.

Modsat mange andre cremer og lotions indeholder Fusionsolie ikke vand, hvilket betyder, at olien ikke behøver konserveringsmidler for at hæmme væksten af de mikroorganismer, der ellers trives i vandholdige produkter. Dette resulterer også i et mere miljøvenligt alternativ til hudpleje, da der så ikke anvendes brandstof til at fragte vand. Vandet kommer fra din egen hane i stedet.

Anvendelse: Undlad at tørre huden efter badet. Fordel 3 pumpeslag Fusionsolie imellem håndfladerne og massér blandingen ind i den våde hud.

Købes i Square Shoppen

Tilbuddet gælder i marts 2020.

Særpris på spaentré – fra 199,-

Du sparer 100,- kr. på entré til alle vores skønne spafaciliteter, når du køber en spabehandling.