Forkælelse til en god pris


Behandlinger og massager er ren forkælelse for krop og sind – og vi mener, at det er en nydelse, som alle bør opleve. Hver måned udvælger vi derfor en helt særlig behandling, som vi tilbyder til spotpris. Du kan se månedens aktuelle behandling herunder.

Tilbud 60 min. KUN 549,-

Gua Sha ansigtsbehandling

Kosmetisk Gua Sha er en unik skønhedsbehandling med effektive og synlige resultater. Gua Sha er en flere tusinde år gammel kinesisk teknik, hvor der anvendes en speciel Gua Sha-sten til at massere eller ”skrabe” ansigtet for at fjerne affaldsstoffer, ansigtsspændinger og væskeophobninger. Der arbejdes med faste træk og massageteknikker, som er med til at skabe flow og dermed stimulere bindevævet. Behandlingen forbedrer blodcirkulationen og vævets mikrocirkulation samt styrker dannelsen af kollagen. Du vil opleve en fornyet spændstighed og glød i din hud samt en reducering af mimiske linjer og ansigtsspændinger. Du får en afslappende og afspændende massage af hovedbund og fødder, hvor der arbejdes blidt i væv og zonepunkter. Herudover rense

Normalprisen er 695,- Tilbuddet gælder i juli 2020, hvor behandlingen også skal nydes.

Tilbud KUN 179,- | 120 ml.

Beauté Pacifique X-TRA DRY SKIN FIX

Ekstremt blødgørende og reparerende creme. X-Tra Dry Skin fix er et af Beauté Pacifiques bestseller produkter. De sidste par måneder under COVID-19 har den været særligt efterspurgt. Den er nemlig ekstremt blødgørende og reparerende, og er derfor perfekt til tørre hænder. Kan anvendes ved bl.a. eksem eller psoriasis. X-tra dry skin fix indeholder en høj naturlig koncentration af Squalane, som er fugtighedsbevarende. Cremen indeholder ikke parfume.

Købes i Square Shoppen

Tilbuddet gælder i juli 2020.

Særpris på spaentré – fra 199,-

Du sparer 100,- kr. på entré til alle vores skønne spafaciliteter, når du køber en spabehandling.