Forkælelse til en god pris


Behandlinger og massager er ren forkælelse for krop og sind – og vi mener, at det er en nydelse, som alle bør opleve. Hver måned udvælger vi derfor en helt særlig behandling, som vi tilbyder til spotpris. Du kan se månedens aktuelle behandling herunder.

Tilbud i februar, 60 min. KUN 695,-

Hot Stone Massage

En behandling der varmer dig helt ind i sjælen ved hjælp af opvarmede lavasten, som er slebet runde og bløde. Stenene, som kaldes basaltsten, har oprindelse fra islandske vulkaner. De opvarmes til over 50 grader før brug. Massagen, som er både behagelig og effektiv, er baseret på lange, rolige, dybe og afstressende tag med lun økologisk aromaterapeutisk olie, udvalgt efter behov og ønske.

Behandleren arbejder med stenene på flere af kroppens udvalgte spændings- eller chakrapunkter, hvor de ”bortsmelter” og forløser myoser. Behandleren spørger ind til særlige kontraindikationer, ønsker og eventuelle skader. Massagen er således altid skræddersyet og tilpasset din krops behov.

Vælg mellem disse massageolier:

  • Detox (eucalyptus & enebær)
  • Sun Rise (energigivende med orange, lime & ingefær)
  • Sun Set (afstressende med rose, geranium & lavender)

OBS: Når du booker online, bedes du under ”Bemærkning" tilføje, hvilken af ovenstående olier du ønsker.


TILBUD I FEBRUAR: 695,- 

Normalprisen er 795,- Tilbuddet gælder i februar 2023, hvor behandlingen også skal nydes.

Tilbud KUN 275,- | 250 ml.

Deluxe Body Balm

Amazing Space Deluxe Body Balm smelter øjeblikkeligt ind i hudens øverste lag efter badet. Nærende og fugtighedsgivende mangosmør med stærkt indhold af A-vitamin og nærende essentielle fedtsyrer forfiner og opstrammer huden sammen med jojoba og sød mandel. Duften er sensuel og romantisk fra rose, lavendel, geranium og ylang ylang.


Købes i Square Shoppen

Normalprisen er 350,-. Tilbuddet gælder i februar 2023.

Spaentré fra 350,- | se vores faciliteter

I Lübker Spa & Wellness findes alt, hvad der skal til for at give vores besøgende en udsøgt oplevelse og et afbræk fra hverdagens trummerum.