Forkælelse til en god pris


Behandlinger og massager er ren forkælelse for krop og sind – og vi mener, at det er en nydelse, som alle bør opleve. Hver måned udvælger vi derfor en helt særlig behandling, som vi tilbyder til spotpris. Du kan se månedens aktuelle behandling herunder.

Tilbud i december, 60 min. KUN 995,-

Detox Sea Wrap

Udrensende behandling baseret på rosmarin, mynte og enebær. Behandlingen fremmer gennemstrømningen i kroppens bindevæv, og hjælper til indre udrensning. Ryg, nakke og skuldre afspændes med massage. Kropsmaske, med afgiftende havalger rig på nærende oligoelementer og mineralske sporstoffer fra havet, fremmer kroppens cellestofskifte, imens du hviler i et “sauna-tæppe” med infrarød varme, der accelererer den indre udrensning. “Body Polish” fra top til tå med knuste kerner, salt og urter.

Behandlingen afsluttes med indsmøring i blødgørende varm olie af enebær og eukalyptus. Behandlingen har afgiftende og positiv effekt på ødemer, cellulite og affaldsstoffer i kroppen.

Bemærk: Du må ikke benytte infrarød saunatæppe, hvis du er gravid eller ammende, har pacemaker eller hjerteproblemer, har åbne sår eller er syg/har høj feber.


TILBUD I december: 995,- 

Normalprisen er 1.150,- Tilbuddet gælder i december 2023, hvor behandlingen også skal nydes.

Tilbud KUN 299,- | 250 ml.

Detox Body Exfoliator

Rensende og eksfolierende plantescrub med afgiftende effekt takket være havalger, abrikoskerne- og rispudder samt BHA fra pil. Produktet fjerner effektivt de “døde” hudceller, hvorved huden får en smuk glød, og bliver silkeblød. Virker antiseptisk.


Købes i Square Shoppen

Normalprisen er 385,-. Tilbuddet gælder i december 2023.

Spaentré fra 350,- | se vores faciliteter

I Lübker Spa & Wellness findes alt, hvad der skal til for at give vores besøgende en udsøgt oplevelse og et afbræk fra hverdagens trummerum.