Forkælelse til en god pris


Behandlinger og massager er ren forkælelse for krop og sind – og vi mener, at det er en nydelse, som alle bør opleve. Hver måned udvælger vi derfor en helt særlig behandling, som vi tilbyder til spotpris. Du kan se månedens aktuelle behandling herunder.

Tilbud i maj, 60 min. KUN 695,-

Japansk Lifting

En afstressende ansigtsbehandling med vævsopstrammende massageteknikker, som aktiverer hudens kollagen og elastin. Ansigtets mimiske linjer og poser under øjnene reduceres, og affaldsstoffer udrenses via ansigtszoner, akupressur og lymfe-drænage. Massagen udføres bl.a. med himalaya-saltstenskugler, der køler og beroliger, samt med økologisk hybenkerne-, morgenfrue- og inca omegaolie der heler, lindrer og nærer huden. 

Behandlingen indeholder også en afstressende hovedbundsmassage samt en skøn fod- eller håndmassage.


TILBUD I maj: 695,- 

Normalprisen er 795,- Tilbuddet gælder i maj 2024, hvor behandlingen også skal nydes.

Tilbud KUN 349,- | 50 ml.

Beauty Sleep Mask

Amazing Space Beauty sleep mask – FACE, EYE & NECK CURE

Forfiner og fugter ansigtshuden under nattens skønhedssøvn! Opstrammer, forynger og udglatter hudens overflade med naturlige phytohormoner fra asiatiske rodplanter. Masken anvendes som “beauty-booster” efter behov. Duftene fra lavendel & ylang ylang virker aromacologisk, afspændende og fuldender nattens drømme.


Købes i Square Shoppen

Normalprisen er 450,-. Tilbuddet gælder i maj 2024.

Spaentré fra 350,- | se vores faciliteter

I Lübker Spa & Wellness findes alt, hvad der skal til for at give vores besøgende en udsøgt oplevelse og et afbræk fra hverdagens trummerum.