Forkælelse til en god pris


Behandlinger og massager er ren forkælelse for krop og sind – og vi mener, at det er en nydelse, som alle bør opleve. Hver måned udvælger vi derfor en helt særlig behandling, som vi tilbyder til spotpris. Du kan se månedens aktuelle behandling herunder.

Tilbud 60 min. KUN 599,-

Krop & sjæl

Denne kombinationsbehandling vil give ekstra forkælelse til både krop og sjæl. 

En rolig og forløsende massage vil give din krop et frirum, hvor den får mulighed for at genskabe balance. Velværemassagen vil med lange flydende strøg afspænde musklerne, berolige nervesystemet og give krop og hoved en indre og ydre ro.

Herefter vil ansigtet få en forkælelse. Huden afrenses og derefter påføres en fugtmaske, der indeholder fugtgivende ingredienser, som giver huden et kraftigt løft og fugtboost. Desuden er den rig på A-vitamin, som beskytter huden mod aldersforandringer. Mens masken trænger ned i huden, vil du modtage en grundig hovedbundsmassage. Behandlingen afsluttes med en opløftende og udrensende ansigtsmassage.

TILBUD I januar: 60 MIN. 599,- 

Normalprisen er 695,- Tilbuddet gælder i januar 2022, hvor behandlingen også skal nydes.

Lubker Hybenolie

Tilbud KUN 99,- | 50 ml.

Lübker Hybenkerneolie

Vores økologiske hybenkerneolie er rig på vitamin A, C og E. Olien minimerer fine linjer samt reducerer ar og pigmentskader. Olien stimulerer desuden kollagenen i huden og har en regenererende effekt. Tilsat ægte rosenolie som giver en mild duft, der minder om sol, sommer og klitterne ved havet. 

Påføres i ansigtet morgen og/eller aften, under din dag- eller natcreme. 

Købes i Square Shoppen

Normalprisen er 149,-. Tilbuddet gælder i januar 2022.

Spaentré fra 350,- | se vores faciliteter

I Lübker Spa & Wellness findes alt, hvad der skal til for at give vores besøgende en udsøgt oplevelse og et afbræk fra hverdagens trummerum.