Golf flag ved hul på golfbanen

Lørdag den 1. maj 2021 kl. 09.30

Golfhäftet Trophy

Tilmeld dig og spil med i denne sjove greensome-turnering med et velfyldt præmiebord, som består af præmier og oplevelser til holdet.

Førstepræmien i turneringen er en plads i finalen på Bro Hof Slott Golf Club i 2022! Herudover har man chancen for at vinde en overnatning på hotellet med transfer til banen plus en lækker frokost på slottet.

Udover det almindelige præmiebord vil Golfhäftets personale udlove ekstrapræmier under præmieoverrækkelsen – så det kan altid betale sig at blive, til den sidste præmie er overrakt...

to golfspillere på golfbanen

Åben turnering

Turneringen er åben for alle, der er født i 2003 eller tidligere (yngre spillere kan spille sammen med en myndig spiller). Der er information kl. 9.00 ved Lübker Lodge klubhus - find vej her (åbner i Google Maps)
Indtjekning finder sted en time før informationen.

Følgende propositioner er gældende:

  • Gunstart kl. 9.30
  • 2-mandshold
  • Greensome
  • Pointbogey
  • 6 tees per spiller (6 valgfrie)
  • Reduceret spillehandicap: 40% HCP af den spiller med det højeste HCP og 60% HCP for den spiller, der har det laveste HCP

Turneringsgebyr for indehavere af Golfhæftet: 175,-
Øvrige: 225,-
Greenfee-gebyr: 300,-

Alle de deltagende golfspillere modtager et startsæt!


Nærmest-hullet konkurrence

For kun 100,- kr. kan du deltage i den populære nærmest-hullet konkurrence. I konkurrencen kan man bl.a. vinde et par golfsko fra Footjoy til en værdi à 1.799,- kr. Øvrige præmier i denne ekstra konkurrence omfatter produkter til en værdi à ca. 200,- kr.


Hvis du ikke allerede er indehaver af Golfhäftet 2021, så kan du købe det på turneringsdagen og få en bonus med i købet.

 

Turneringen afvikles ved min. 35 tilmeldte hold. Golfhæftet Trophy spilles på 133 baner i Sverige, Danmark, Norge og Spanien. Se hele turneringsprogrammet her

Tilmelding

Tilmelding til turneringen skal ske senest den 30. april 2021 via Golfbox:
GolfBox Tournament - Online Entry