Fredag 17. maj kl. 8.30-10.45

Meditation i bevægelse

Start fredagen med en dejlig gåtur og stille refleksion på vores vidunderlige Hjertesti, hvor du kan sænke tempoet og komme helt ned gear. I samarbejde med Inge Kirk Meditation tilbyder vi stillevandring, som er en form for meditation i rolig bevægelse.

Efter gåturen er du klar til nogle skønne og nydelsesfulde timer i Lübker Spa & Wellness. Du kan også nøjes med at deltage i gåturen og slutte af med en lækker smoothie.

Natur ved Lübker

Indre refleksion med efterfølgende smoothie og spa

Vi går sammen i stilhed og indre refleksion og bevæger os i et roligt tempo, hvor du kan skabe din egen private lille rejse i et trygt fællesskab. Undervejs vil der være 5 pitstop, jævnt fordelt på turen, hvor Inge giver input og besvarer eventuelle spørgsmål.

Lübker Hjertesti strækker sig over en smuk rute på 5 km, men den kan også afkortes til ca. 4 km, da stien tager en lille krølle. Dem, der ønsker det, kan tage en pause på 10-15 minutter, indtil vi mødes igen, og derefter fortsætter vi resten af turen sammen.

Efter gåturen er der mulighed for at dele dine oplevelser med andre og få sparring efter behov, mens vi nyder en smoothie i caféen.

Deltag alene, som par, med familie, venner og veninder. Aldersgrænsen for adgang til spaen er 15 år.


Stillevandring inkl. Smoothie 199,-
Stillevandring inkl. Smoothie og Spaentré  600,-

Spaentré koster 450,- så du sparer 49,- ved samlet køb. 

Tilmelding

Tilmelding og betaling skal ske senest 2 dage før direkte til Inge Kirk på SMS: 24845882

Lübker Golf & Spa Resort er facilitator, men arrangementet afholdes af ”Inge Kirk Meditation”.

Anbefalinger fra deltagere


“Jeg var på en fantastisk stillevandring ved Lübker. Det var en rar afveksling i en travl hverdag. Inge forstår at sætte de gode refleksioner i gang, og jeg føler, at jeg fik noget med, som jeg kan bruge i min hverdag. En lille 'skattekiste', som det så fint blev kaldt.”

Anne Askov, Metakognitiv Terapeut

"Anbefales! Fantastisk måde at starte weekenden på. Hos Inge er man i kyndige “hænder”, og det er en helt speciel måde at gå i den smukke natur - og gå på vandring i sit eget sind på."

Tinna Bundgaard Reinholdt, Lærer

 

"Tak for turen Inge. Jeg har prøvet at meditere med dig, hvor du guider, så jeg havde store forventninger til gåturen. Og jeg må sige at det levede fuldt op til forventningerne. Du kan noget særligt, og jeg håber at der er mange, som har mod på at prøve turen med dig.

Smoothien til sidst – og den samtale der voksede frem bagefter var rigtig givende og opløftende.
Tusind tak fordi jeg måtte være med på turen."

Svante Brock-Mølgaard, Totum Kropsterapeut

 

"Tak for turen. Det var en helt fantastisk tur og Inge, du kan bare noget helt specielt!
Jeg får altid en masse dybe aha-oplevelser, når jeg får meditation af Inge Kirk. Hun er helt vildt dygtig – jeg kan kun give de varmeste anbefalinger."

Victoria Ahlmann-Liljefalk, Heilpraktiker